Destek Mesajları Haberleri

Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadı! Rakip oyuncudan maç sonunda iğrenç hareket...

Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcumuz Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'un vuruşunun ardından rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Spor 15-04-2024 08:45

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Galatasaray maçı açıklaması! ''Hakkımız yendi, katledildik''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray maçına dair açıklamalar geldi.

Spor 27-03-2024 23:23

Arda Güler galibiyete sessiz kalamadı! Fenerbahçeli oyunculara destek yorumu

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Union Saint-Gilloise galibiyeti sonrası eski takım arkadaşlarına destek mesajı paylaştı. Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in paylaşımlarına yorum yaptı.

Spor 08-03-2024 09:55

Hakemler Süper Lig maçlarına çıkacak mı? Nihai kararı verdiler! Yazılı açıklama geldi

Hakem Halil Umut Meler olayının ardından hakemlerin Süper Lig maçlarına çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu. Son gelişmeye göre; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen hakemler, hafta içi oynanacak maçlara çıkma kararı aldı. Hakemlerden beklenen yazılı açıklama da geldi. Büyükekşi ve hakemler arasındaki toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada "Yapmakta olduğumuz kamu görevine geri dönme kararı almış bulunmaktayız" ifadeleri yer aldı.

Spor 16-12-2023 10:07

Bu kadarı da 'pes' dedirtti! Ankaragücü taraftarı yumrukçu Başkan Faruk Koca için öyle bir eyleme hazırlanıyor ki...

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan hakem Halil Umut Meler'e çirkin saldırının yankıları devam ederken, başkent ekibinin taraftar grupları Faruk Koca için destek mesajları paylaşmaya devam ediyor. Bu işi bir adım ileriye taşıyan bazı taraftarlar ise tesislerin önünde açıklamada bulunurken, oturma eylemi yapacakları öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 13-12-2023 11:47

Yaşanan çirkin olay sonrası Süper Lig ekiplerinden tepkiler çığ gibi! Sözün bittiği yer

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kalırken. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yaşanan bu çirkin olay sonrası Halil Umut Meler hastaneye kaldırılırken, Süper Lig ekiplerinden de tepkiler gelmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 00:02

Gazze'ye destek veren Karim Benzema'ya ülkesinden 'terörist' suçlaması!

İsrail ile Filistin arasındaki savaşa tepki gösteren Karim Benzema için ülkesi Fransa'dan çok konuşulacak bir suçlama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-10-2023 07:34

Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dünya şampiyonu Mete Gazoz'un hayatı ve biyografisi

Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Milli okçu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisinde dünya şampiyonu olmayı başardı. Bu gelişmenin ardından Mete Gazoz hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Peki, Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dünya şampiyonu Mete Gazoz hangi alanlarda ödül kazandı?

Spor 06-08-2023 17:28

Tarihi yayının saati açıklandı! Spor camiası, depremzedeler için bir araya geliyor...

Türk spor camiası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı önderliğinde bir araya gelerek 1 Mart Çarşamba günü depremzedeler için ortak bağış kampanyası düzenleyecek.

Spor 23-02-2023 17:04

Türk bayraklı pazubandı takmamıştı! Sneijder'in açıklamasının ardından 'olay adam' Tadic ilk kez konuştu!

Ülkemizde gerçekleşen deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken, futbol dünyasından da Türkiye için destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dünyanın 5 büyük ligin yaşanan bu büyük yıkın sonrası resmi maçlar öncesi saygı duruşu kararı alınırken, Hollanda ekibi Ajax'ın Sırp takım kaptanı Dusan Tadic depreme destek kaptanlık pazubandını takmaması sonrası büyük tepki toplamıştı. Tadic'ten bu konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Spor 15-02-2023 10:25

Wesley Sneijder'den açıklama geldi! Sırp oyuncu depremzedeler için hazırlanan Türk bayraklı pazubandını takmayı reddetti

Ülkemizde gerçekleşen deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken, futbol dünyasından da Türkiye için destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dünyanın 5 büyük ligin yaşanan bu büyük yıkın sonrası resmi maçlar öncesi saygı duruşu kararı alınırken, Hollanda ekibi Ajax'ın Sırp takım kaptanı Dusan Tadic'ten tepki çeken bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 14-02-2023 12:57

Doğan Alemdar, sahaya ’Türkiye için dua edin’ tişörtüyle sahaya çıktı

Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes’de forma giyen milli kaleci Doğan Alemdar, Toulouse maçı öncesi ısınmaya Pray For Turkey (Türkiye için dua et) yazılı tişörtle çıktı.

Spor 12-02-2023 15:59

Doğan Alemdar, sahaya ’Türkiye için dua edin’ tişörtüyle sahaya çıktı

Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes’de forma giyen milli kaleci Doğan Alemdar, Toulouse maçı öncesi ısınmaya Pray For Turkey (Türkiye için dua et) yazılı tişörtle çıktı.

Spor 12-02-2023 15:37

Valencialı futbolcular golden sonra 'Türkiye için dua et' yazılı tişörtü açtı!

Milli futbolcu Cenk Özkacar’ın da formasını giydiği İspanyol ekibi Valencia’da futbolcular, Athletic Bilbao ile oynadığı karşılaşmada attıkları gol sonrası üzerinde ’Türkiye için dua et’ yazılı tişörtü göstererek, depremzedeleri andı.

Spor 12-02-2023 13:24

Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo kimdir? Nicolo Zaniolo kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı

Nicolo Zaniolo Galatasaray'a transfer oldu. Massa, Toskana'da doğan Zaniolo, Fiorentina genç takımında yetişen genç futbolcu hakkında araştırmalar hız kazandı. Fiorentina'nın Milli Takım kariyeri de bulunuyor. Peki Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo kimdir? Nicolo Zaniolo kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

Spor 08-02-2023 15:44