Didem Erol Haberleri Ve Son Dakika Didem Erol Haberleri

Didem Erol Haberleri Ve Son Dakika Didem Erol Haberleri

Didem Erol, 1 Ekim 1975’te Avustralya’nın Sidney şehrinde dünyaya geldi. Mankenlik ve sinema oyunculuğu gibi mesleklerle uğraşmıştır.

Eğitimine uzun yıllar Avustralya’da devam ettikten sonra annesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Türkiye’ye geldikten sonra Avrupa Yakası dizisinde Viktoria rolüne bürünmüştür. Ünlü yönetmen Quentin Tarantino ile bir zamanlar aşk yaşamaktaydı. Ancak bir süre sonra bu aşk sona ermiştir.

Omuz Omuza, Emret Komutanım, Yine de Aşığım, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır. Metres, Balans ve Manevra, Kontrat, The Pod, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu gibi filmlerde yer almıştır. Bir tane Tv programında (The 3 Minute Uptade) yer almıştır. Boyu 1.76 olan kadın oyuncu sarışın ve beyaz tenlidir.

Didem Erol Haberleri

Avustralya vatandaşı olup adını değiştirdi! Didem Erol, 10 milyon dolara Hilary Swank'in evini aldı

En son geçtiğimiz yıl 'Sürpriz Misafir' adlı filmde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte rol alan Didem Erol, uzun zaman önce Avustralya vatandaşı olmuş ve Serah Henesey ismini kullanmaya başlamıştı. Amerika'da yaşayan ve kariyerine burada devam eden Didem Erol kısa bir süre önce de anne olmuştu. Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın alan Serah Henesey yani Didem Erol ailesi ile burada yaşıyor. İşte değeri dudak uçuklatan Didem Erol'un muhteşem evi...

Magazin 15-01-2023 07:54

Didem Erol engelli köpeğini kaybetti

Amerika'da yaşayan Didem Erol, engelli köpeği Daisy'yi kaybetti.

Magazin 03-01-2017 04:59

Didem Erol ismini değiştirdi

Dört yıldır Amerika'da yaşayan Didem Erol, Türkiye'ye döndü. Yeni projelerle seyirci karşısına çıkmak isteyen oyuncu, sektörde artık 'Serah' ismini kullanacağını açıkladı.

Magazin 20-06-2015 15:58

Türkiye'nin en seksi kadını

Beren Saat, Didem Erol ve Simge Tertemiz son üçe kaldı, ipi bakın kim göğüsledi

Magazin 31-01-2011 16:44

Diğer Haber Etiketleri

Didem Erol

Didem Erol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Didem Erol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Didem Erol'a 'orta parmak' davası!

Didem Erol ile sigortacı Serkan Kahraman arasında 'orta parmak' davası var.

Magazin 11-01-2010 17:45