Dikiş Makinesi Haberleri

Malatyalı terzi, enkazdan çıkardığı dikiş makineleriyle hayata tutunmayı planlıyor

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde terzilik yapan ve depremlerde evi ağır hasar alan, iş yeri yıkılan 75 yaşındaki Kazım Alagöz, enkazdan çıkardığı dikiş makineleriyle hayata tutunmayı planlıyor.

Yurthaber 29-03-2023 11:20

Hem taşınabilir hem de gücü yüksek en iyi mini dikiş makineleri

Herkesin birbirinden farklı ilgi alanları var. Bazıları resim yapmaktan, bazıları müzik dinlemekten, bazıları da dikiş dikmekten hoşlanır. Eski zamanlarda evlerin vazgeçilmezi olan mini dikiş makineleri, günümüzde teknolojinin gelişmesiyle daha kullanışlı hâle geldi. Siz de kendinizi dikiş alanında geliştirmek istiyorsanız ya da mini bir dikiş makinesine ihtiyaç duyuyorsanız tavsiyelerimize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 10-08-2022 15:19

Ustasından yadigar kalan dikiş makinesiyle yıllardır terzilik yapıyor

Kilis'te yaşayan Ökkeş İbişoğulları: - "Bu makine benim ustamın yadigarı. Ustamın diye gözüm gibi bakıyorum. Üzerinde eski günlerin hatıraları var"

Yurthaber 13-07-2022 11:05

Tatillerdeki minik sorunların tümünün çözümü olacak kullanışlı ürün önerileri

Yoğun tempolu çalışma hayatına kısa bir mola vermek için rüya gibi bir tatile hazır olun! Bütün kış boyunca hayalini kurduğunuz yaz tatiline 1 adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşarken bavulunuzdaki eksikleri tamamlamaya ne dersiniz? Öyleyse sizler için hazırladığımız tatillerde karşılaşılan minik sorunların tümüne çözüm bulan birbirinden kullanışlı ürün önerilerimize göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-2022 18:36

Dikiş Makinesi

Dikiş Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dikiş Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Filmlerdeki simge araçların modellerini eski dikiş makinesi parçalarıyla üretiyor

Ankaralı medikal firma çalışanı Bülent Şit: - "Şener Şen'in Züğürt Ağa filmindeki kamyoneti ve Tarık Akan'ın Emel Sayın'ı halıya sarıp kaçırdığı arabayı yapmayı çok istiyorum. Selvi Boylum Al Yazmalım'daki minibüsü dikiş makinesinden yapmayı çok istiyorum"

Yurthaber 31-03-2022 11:03

Evini moda atölyesine çevirmek isteyenlerin mutlaka alması gerekenler

Dikiş, son zamanlarda evlerde yeniden görmeye başladığımız dikiş makineleri ile oldukça rağbet gören bir aktivite haline geldi. Hazır giyim koleksiyonlarının günden güne tekdüzeleştiği günümüzde, kendi ürünlerini dikmek ve satışını yapmak hem güzel bir hobi hem yeni bir iş kolu. Eğer siz de evinizi moda atölyesine dönüştürmek istiyorsanız sizin için gerekli olabilecek malzemeleri sıraladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Haber 13-12-2021 16:16

Sizi adeta mahallenin terzisine dönüştürecek en iyi dikiş makinesi modelleri

Sürekli terziye gitmek yerine kendi söküğünü dikmek isteyenlerden misiniz? "En iyi dikiş makinesi markaları ne?" diye merak ediyor ve bir türlü kendinize uygun ürünü bulamıyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Sizi adeta bir terziye çevirecek ev için dikiş makinesi tavsiyelerini araştırdık.

Haber 16-11-2021 13:47