Dilan Telkök Haberleri Ve Son Dakika Dilan Telkök Haberleri

Dilan Telkök Haberleri Ve Son Dakika Dilan Telkök Haberleri

Dilan Telkök 16 Eylül 1995 tarihinde Sakarya kentinde yaşama gözlerini açtı. 2001 yılında ailesi ile beraber göç ederek kısa bir süre Hollanda ve Belçika’da yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyarak mezun oldu.

Telkök ilk oyunculuk deneyimini “Muhteşem Yüzyıl Kösem” isimli televizyon dizisinde rol alarak yaşadı. Bundan sonra “Evlat Kokusu, Meryem, Nerdesin Birader, Halka ve Güvercin” isimli televizyon dizilerinde çeşitli rollerde oynayarak sinema dünyasında adından söz ettirdi.

Kariyerinin henüz başında sayılan genç oyuncu 2019 yılında kendisi gibi sinema oyuncusu olan ve “İstanbullu Gelin, Meleklerin Aşkı, Kardeş Çocukları” isimli dizilerde rol alan Berkay Hardal ile evlendi.

Dilan Telkök Haberleri

Dilan Telkök ile Berkay Hardal 2019'da evlendi, 2021'de düğün yaptı

2019'da nikah masasına oturan Dilan Telkök-Berkay Hardal çifti, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini dün akşam gerçekleştirdi.

Magazin 13-07-2021 16:11

Berkay Hardal ile Dilan Telkök'ün gebelik testi krizi

Oyuncu Dilan Telkök, kendisi gibi oyuncu eşi Berkay Hardal ile evliliklerinin ikinci ayında yaşadıkları bir anıyı anlattı. Evde yaptığı gebelik testinin pozif çıktığını söyleyen Telkök, "Gece yarısı hastaneye gittik. Sonuç orada negatif geldi. Doktor regl öncesi olabileceğini söyledi" dedi.

Magazin 21-12-2020 13:59

Oyuncu Berkay Hardal'ın eşinin eğlenceli videosu sosyal medyayı salladı

Yakışıklı oyuncu Berkay Hardal ile nikah masasına oturan Dilan Telkök'ün "Kocam nerede lan" diye bağırdığı video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-10-2019 22:29

Dilan Telkök: Kocam nerede lan!

Geride bıraktığımız gün meslektaşı Berkay Hardal ile dünya evine giren Dilan Telkök, nikah sonrası yaptığı hareketlerle dikkat çekti.

Magazin 14-10-2019 14:41

Diğer Haber Etiketleri

Dilan Telkök

Dilan Telkök Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dilan Telkök Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi!

Ünlü oyuncu Berkay Hardal; Güvencin, Halka ve Meryem dizileriyle ekranlarda boy gösteren Dilan Telkök ile nikah masasına oturdu.

Magazin 13-10-2019 10:12

Berkay Hardal ve Dilan Telkök nişanlandı!

İstanbullu Gelin dizisinden ayrılmasının ardından Kardeş Çocukları dizisinde rol almaya başlayan Berkay Hardal, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Dilan Telkök ile nişanlandı.

Magazin 06-10-2019 10:53