Dilara Yıldız Haberleri

Avukat Dilara Yıldız cinayetinde yeni detaylar! Garsona mimikleriyle mesaj vermeye çalışmış

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Avukat Dilara Yıldız cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından katledilen Yıldız'ın restoranda dudak işaretleriyle garsona mesaj vermeye çalıştığı belirlendi. 76 sayfalık gerekçeli kararda, "Maktul, sanıktan kurtulmaya yönelik çabasından sonuç alamadı" ifadelerine yer verildi.

Haber 02-07-2023 07:49

Avukat Dilara Yıldız eski nişanlısı tarafından katledilmişti! 'İstanbul'un her yeri dağ orman, gider orada bir yerde öldürürdüm'

Avukat Dilara Yıldız, İstanbul'da eski nişanlısı tarafından restoranda silahla vurularak öldürülmüştü. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında sanık eski nişanlı Oktay Dönmez "Kötü niyetli biri olsam İstanbul'un her yeri dağ orman. Gider orada bir yerde öldürürdüm" dedi. Yıldız'ın babası Ali Yıldız, gözyaşlarına hakim olmayarak "Kaç gün uyumadım. Benim kızım altın gibi bir çocuktu. Çok çaresizim" diye konuştu.

Haber 25-11-2022 15:48

SON DAKİKA | Avukat Dilara Yıldız eski nişanlısı tarafından öldürülmüştü! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: İstanbul Tuzla'da 10 Ocak'ta 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Korkunç cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Dilara Yıldız'ın endişeli olduğu, şüphelinin bir anda yere doğru ittiği Dilara Yıldız’a peş peşe ateş ettiği yer aldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-01-2022 09:59

Son dakika: Dilara Yıldız cinayetinde hakimlikten flaş karar! Oktay Dönmez ile Dilara Yıldız'ın telefonları...

Son dakika haberi: İstanbul'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından silahla katledilen avukat Dilara Yıldız'ın cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Oktay Dönmez'in cinayet öncesinde Dilara Yıldız'a tehdit mesajları attığı belirlenmişti. Mahkeme, iki ismin de cep telefonu kayıtlarının incelenmesine karar verdi. İşte Türkiye'nin konuştuğu cinayetle ilgili son dakika gelişmesine ilişkin tüm ayrıntılar!

Haber 17-01-2022 09:30

Diğer Haber Etiketleri

Dilara Yıldız eski nişanlısı Oktay Dönmez'in tehdit mesajlarını anneannesine anlatmış! İstanbul'a kadar konuşalım

İstanbul'da Avukat Dilara Yıldız'ın, eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından öldürülmesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Dilara Yıldız'ın Samsun’da yaşayan anneannesi Sevim Akyel, yılbaşında ziyarete gelen torununun, dönüş yolunda kendisini arayarak aldığı tehdit mesajlarını anlattığını söyledi. Akyel de telefonda torununa, "Kızım, İstanbul’a gittiğini kimse bilmesin, dikkatli hareket et" dediğini anlattı. İşte Türkiye'nin konuştuğu Dilara Yıldız cinayetinde ortaya çıkan yeni detaylar!

Haber 12-01-2022 15:27

Avukat Dilara Yıldız cinayeti! Kardeşi canlı yayında isyan etti: Ablam anlamış öleceğini

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Avukat Dilara Yıldız’ın kız kardeşi Merve Yıldız canlı yayında isyan etti. Yıldız ablasının kurtulmaya çalıştığını belirterek, “Ablam bir şekilde kandırıyor, diyor ki; 'hastaneye gidelim, kötüyüm.' Yolda demek ki anladı öleceğini. Kandırıyor 'açım' diye. Karakolun yanındaki restorana götürüyor. Orada beni aradı, şifreli konuştu. Polisleri aradım ihbar ettim. O an arkadaşı da nerede olduğunu anlayıp kocasını yollamış ama kurtaramadı'' şeklinde konuştu.

Haber 12-01-2022 13:19

Son dakika.. Avukat Dilara Yıldız cinayetinde yürek yakan detaylar ortaya çıktı

İstanbul’da vahşice katledilen avukat Dilara Yıldız cinayeti adeta göz göre göre gelmiş. Yaşamak için her yolu deneyen Dilara Yıldız'ın buluşma yeri olarak, muhtemel bir saldırı ihtimaline karşı Tuzla Polis Merkezi'ne 70 metre yakınlıktaki restoranı seçtiği ortaya çıkarken katilin daha önce atmış olduğu mesajlar da adeta kan dondurdu. İşte avukat Dilara Yıldız cinayetindeki son dakika detaylar…

Haber 12-01-2022 07:26

Son Dakika: Avukat Dilara Yıldız'ı öldüren şüpheli tutuklandı! Savunması ortaya çıktı

Son dakika haberine göre Tuzla’da Avukat Dilara Yıldız’ı silahla vurarak öldürdükten sonra yakalanan şüpheli Oktay Dönmez ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dönmez 3 ayrı suçtan tutuklandı. Öte yandan Dönmez’in hakimlikteki sorgusuyla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Dönmez’in hakimlikteki sorgusunda "Tasarlayarak öldürme kastım olsaydı maktul eve geldiğinde öldürürdüm. Öldürme kastım yoktu." savunmasını yaptı. Dönmez "Havaya 2 el ateş etmeyi düşünüyordum, o anda Dilara panikledi." dedi.

Haber 11-01-2022 23:39

Avukat Dilara Yıldız kimdir, aslen nereli? Avukat Dilara Yıldız'ın katili ne kadar ceza alacak?

Önceki gün Avukat Dilara Yıldız cinayeti sonrası Dilara Yıldız'ın kim olduğu ve olayın detayları merak edilmeye başlandı. Tuzla'da yaşanan olayda 29 yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından öldürüldü. Peki Avukat Dilara Yıldız kimdir, aslen nereli? Avukat Dilara Yıldız'ın katili ne kadar ceza alacak? İşte ayrıntılar...

Haber 11-01-2022 20:00