Diş Implantı Haberleri

Seyahati zehir oldu! Yolcu uçağında verilen yemekten diş implantı çıktı... Sosyal medyada gündem yarattı

İngiltere’ye ait bir havayolu firmasında seyahat eden yolcu personelin dağıttığı yemeğin içinden diş implantının çıkması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı. Birleşk Arap Emirlikleri’ne seyahat ettiği sırada uçaktaki yemeğinden diş implantı çıktığını ifade eden Ghada El-Hoss ismindeki yolcu o anları çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Trend 09-12-2022 13:25

Dişçi korkusu yaşayanlar için en uygun tedavi yöntemi

Dişçi korkusu bazı kişilerde küçük yaşlardan itibaren görülüyor. Dişçi korkuları genellikle yıllar geçtikçe aşılsa da ileri yaşlarda da bu korkuya sahip olan birçok kişi bulunuyor. Dişçi korkusu nedeniyle dişçiye gitmekten çekinenler için uyutularak yapılan tedavi en uygun tercih oluyor. Uyutularak yapılan tedavi son yıllarda büyük ilgi görüyor.

Haber 11-04-2022 10:15

İmplant diş tedavisinde en sık tercih edilen yöntemler nelerdir?

Dişlerinizden biri veya daha fazlası eksikse, bunları değiştirmenin birkaç yolu vardır. Köprülere, kısmi veya tam protezlere alternatif olarak diş implantları olabilir. İmplantlar, eksik kökleri değiştirmek ve yapay dişleri desteklemek için kullanılır. Rahattırlar ve doğal dişlere benzerler.

Haber 21-01-2022 12:07

Kaybettiğiniz dişlere yeniden kavuşabilirsiniz

İnsan hayatında 2 dişlenme dönemi vardır. İlk dişlenme döneminde insanın süt dişleri çıkar. Daha sonra süt dişlerimiz dökülür ve sürekli dişlerimiz ağzımızdaki yerlerini alırlar. Bu ikinci dişlenme dönemimiz hepimiz için önemli ve heyecanlı bir dönemdir. Çünkü bir adım daha büyüdüğümüzü hissederiz. İbrahim Hepdarcan, Mynet okurları için yazdı.

Haber 01-07-2007 00:01

Fındığı dişle kırmak zararlı

Ordu Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Angın, fındığın kabuklarının dişlerle kırılmaması gerektiğini söyledi.

Haber 11-08-2006 17:02

Diş yapısındaki bozukluklar tedavi edilmeli

Bazı insanların diş yapısındaki bozukluklar, konuşmayı, ağız sağlığını etkiliyor. Uzmanlar, diş yapısındaki bozuklukların yani ortodontik rahatsızlıkların zamanında tedavi edilmesinin önemine işaret ediyor.

Haber 26-03-2006 02:13