Diz Ağrısı Haberleri

Uzmanı uyardı: Dizlerde ağrı o hastalığın habercisi olabilir! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Diz artriti olarak da tanımlanan diz kireçlenmesinin, diz eklem kıkırdağının aşınarak görevini yerine getirememesi olduğunu belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Bülent Sever, dizlerde ağrı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 20-04-2024 09:05

İbn-i Sina yüzyıllar önce uyarmış! Bu tarif ağrıları anında söküp atıyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce yaptığı çalışmalar günümüze hala ışık tutmaya devam ediyor. Tıp alanındaki çalışmalarıyla bilinen İbn-i Sina'nın tarifleri dünyanın birçok ülkesinde de kabul görüp uygulanıyor. Hastalıkların tedavisinde doğal yöntemler kullanan İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği tarif, hala etkin bir şekilde kullanılıyor. Vücut ağrılarını anında söküp atan tarifi sizler için hazırladık.

Haber 30-06-2023 16:52

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Ağrıları bir gecede söküp atıyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. İbn-i Sina, yazdığı kitaplarda dayanılmaz diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayarak birçok kişiye çözüm önerilerinde bulunmuş.

Haber 19-04-2023 10:30

Diz ağrısı yaşıyorsanız sakın zaman kaybetmeyin! 5 ay içerisinde ölümcül olabiliyor

Vücudun belirli bölümlerinde yaşanan ağrılar genellikle göz ardı ediliyor. Genellikle oturuş ve duruş bozukluğu nedeniyle kaynaklanan bu ağrıların uzun süre boyunca geçmemesi çok ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Uzmanlar diz ağrılarının beş ay içerisinde ölümcül olabilen hastalığın belirtisi olduğunu belirtiyor.

Haber 11-01-2023 14:35

Diğer Haber Etiketleri

Diz Ağrısı

Diz Ağrısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diz Ağrısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağrıyı keser, vücudu rahatlatır, iltihabı kurutur... Diz ağrılarını bitirmenin doğal yöntemleri

Diz ağrısı başlayana kadar ne olduğunu anlayamazsınız. Yönetilmesi en zor ağrılardan biri kronik diz ağrısıdır, çünkü ister ayakta ister otururken dizleriniz birbirine bağlıdır. Yürüyor, merdiven çıkıyor, bisiklete biniyor veya hatta rahat bir uyku pozisyonu bulmaya çalışıyor olsanız da dizleriniz etkilenir. Bu yüzden dizlerinizdeki herhangi bir ağrı tüm gününüzü tamamen etkileyebilir. Diz ağrısını dindirmek için ilaca başvurmadan önce doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Haber 12-10-2022 18:04

Hiç aklınıza gelmez ama etkileri mucizevi! Diz ağrıları için lahana tarifi, diz ağrıları neden olur?

Diz ağrıları oldukça rahatsız edici durumlara sebep olmaktadır. Yürümekte ve hareket etmekte zorluk çıkaran diz ağrılarını çözmek için çeşitli tedaviler uygulanmaktadır. Bu tedaviler arasında lahana yaprağı kürü de bulunmaktadır. Yapılan araştırmalara göre lahana yaprağı dizlerdeki eklem ağrılarını çözmektedir.

Haber 14-08-2022 15:26

Diz ağrısına ne iyi gelir, evde egzersiz tedavisi ile nasıl geçer? Diz ağrısı neden olur, neye işarettir?

Hem iş hem de günlük hayatı olumsuz etkileyen diz ağrısı, birçok kişi için büyük bir sorundur. Gün boyunca zorlu anlar yaşatan diz ağrısını evde yapabileceğiniz hafif egzersizler ile rahatlatmanız mümkündür. Diz ağrısına ne iyi gelir, evde egzersiz tedavisi ile nasıl geçer?

Haber 15-07-2022 13:43