Doğan Cüceloğlu Haberleri

Doğan Cüceloğlu kimdir, neden vefat etti? Doğan Cüceloğlu aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Doğan Cüceloğlu’nun hayatı ve ölüm sebebi merak ediliyor. Ünlü psikologun yaşı, memleketi gibi sorular ölüm yıl dönümünde sorgulanıyor. Kişisel gelişim kitapları ve televizyon programı ile tanınan isim, 16 Şubat 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Peki Doğan Cüceloğlu kimdir, neden vefat etti? Doğan Cüceloğlu aslen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 16-02-2022 19:04

Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kimdir? Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ne paylaştı? Doğan Cüceloğlu kimdir? Neden öldü?

Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu eşinin ölümünün 1. yıldönümünde Instagram hesabında duygusal bir paylaşımda bulundu. Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu'nun paylaşımı çok sayıda beğeni alırken takipçileri yaptıkları yorumlarla Cüceloğlu'nun acısını paylaştıklarını ifade etti. Peki Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kimdir? Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ne paylaştı? Doğan Cüceloğlu kimdir? Neden öldü? İşte detaylar...

Haber 16-02-2022 13:41

Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı

Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada, ölümün doğal yollarla gerçekleştiğinin anlaşılması nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

Haber 10-03-2021 17:55

Adli Tıp açıkladı! Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Adli Tıp Kurumu, psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun aort yırtılması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

Haber 09-03-2021 15:37

Doğan Cüceloğlu

Doğan Cüceloğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Doğan Cüceloğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Doğan Cüceloğlu’nun ailesinden vatandaşlara uyarı: İtibar etmeyin

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun ailesi, sahte sosyal medya hesaplarından Cüceloğlu’nun fotoğrafının izinsiz kullanılarak para toplanmaya çalışıldığını duyurarak vatandaşları bu hesaplara itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Haber 23-02-2021 10:09

Doğan Cüceloğlu’nun ailesinden teşekkür paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü yazar ve psikolog Doğan Cüceloğlu’nun ailesi sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile siyasetçilere ve okurlara teşekkürlerini iletti.

Haber 21-02-2021 00:15

Aort damarı yırtılması nedir, neden olur? Aort damarı nerede, neden yırtılır?

Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Doğan Cüceloğlu’nun ardından aort damarı yırtılması nedir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, aort damarı yırtılması neden olur? Aort damarı nerededir, neden yırtılır? İşte detaylar…

Haber 18-02-2021 14:30

Son Dakika: Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

İstanbul Beşiktaş'taki evinde 83 yaşında hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 18-02-2021 11:59

Son Dakika: Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni açıklandı

İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulunan psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni açıklandı.

Haber 18-02-2021 11:37

Erdoğan çiftinden, psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu için taziye mesajı:

"Hayata dair hakkaniyetli yaklaşımı, insani duyarlılığı ve müşfik üslubuyla nice gönüller kazanan Doğan Cüceloğlu'nu her zaman iyi bir eğitici, iyi bir hoca ve iyi bir insan olarak hatırlayacağız"

Yurthaber 17-02-2021 18:03

Erdoğan ailesinden Doğan Cüceloğlu için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Haber 17-02-2021 17:49

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturma! Gözünün altındaki iz dikkat çekti

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun evinde ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, evin çevresindeki güvenlik kamera kayıtları incelenecek. Öte yandan Cüceloğlu'nun bir gözünün altında düşmeye bağlı olduğu değerlendirilen bir iz olduğu belirtildi.

Haber 17-02-2021 16:03

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun cenaze programı belli oldu

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun (83) cenaze programı belli oldu. Alınan bilgiye göre Cüceloğlu, yarın Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Haber 17-02-2021 14:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğan Cüceloğlu için gazeteye taziye ilanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ve eşi Emine Erdoğan, hayatını kaybeden Psikolog-Yazar Doğan Cüceloğlu için gazeteye taziye ilanı verdi.

Haber 17-02-2021 12:26

Doğan Cüceloğlu kimdir? Doğan Cüceloğlu neden öldü? Doğan Cüceloğlu nereli, kaç yaşındaydı, eşi kim?

Herkesi üzen vefat haberinin ardından Doğan Cüceloğlu ile ilgili araştırmalar başladı. Ünlü ismin sevenleri tarafından Doğan Cüceloğlu neden hayatını kaybetti sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Doğan Cüceloğlu kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Doğan Cüceloğlu eşi kim? İşte detaylar…

Haber 16-02-2021 16:35

Son dakika! Doğan Cüceloğlu evinde ölü bulundu

Son dakika haberine göre, ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, 83 yaşında İstanbul Beşiktaş'ta yaşadığı evde ölü bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin yapılan açıklamada, "Kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir." denildi.

Haber 16-02-2021 16:07

Doğan Cüceloğlu kimdir?

Doğan Cüceloğlu, eğitimcisinden psikoloğuna, ebeveyninden öğrencisine kadar her okur kitlesinin ilgiyle takip ettiği bir isimdir. Sizin için derlediğimiz bu yazımızda, aynı zamanda psikolog ve iletişim psikolojisi uzmanı olan yazarımızın yaşam öyküsünü okuyabilirsiniz.

Haber 14-12-2020 17:10