Doktorlar Dizisi Haberleri

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 13:48

Yasemin Özilhan beyaz mini elbiseli pozlarıyla büyüledi! Güzelliğiyle göz kamaştırdı...

Bir dönem yayınlanan Doktorlar dizisinde Ela karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, Instagram pozlarıyla sosyal medyayı adeta sallıyor. Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan sosyetik güzel, muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Son olarak beyaz mini elbiseli pozlarını paylaşan güzel oyuncu, takipçilerini adeta mest etti.

Magazin 11-06-2022 09:47

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan mini şortlu pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyuran isimler arasında yer alan Yasemin Özilhan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla nefes kesmeye devam ediyor. İzzet Özilhan'la yaptığı evlilik sonrasında gözlerden uzak bir hayat süren güzel oyuncu, son olarak mini şortlu paylaşımlarıyla herkesi mest etti.

Magazin 07-06-2022 12:43

Doktorlar dizisinin Zenan'ı son haliyle görenleri şaşırttı! Bakın şimdilerde ne yapıyor!

Yayınladığı dönemde Türkiye'de reyting rekorlarını altüst eden Doktorlar dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner, son haliyle görenleri adeta şaşkına çevirdi. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka bir insan haline gelen Melike Güner, şimdilerde ikizleri Alis ve Ali'yle zaman geçiriyor. İşte Melike Güner'in son hali.

Magazin 02-06-2022 10:18

Doktorlar Dizisi

Doktorlar Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doktorlar Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doktorların Gestapo Fikret'iydi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler şoke oldu

Ekranların tanınan simalarından olan Yeşim Ceren Bozoğlu gastrik bypass (Mide Bypass Ameliyatı) ameliyatı olmuş ve 7 ayda 20 kilo vermişti. Zaman içerisinde imajını da yenileyen Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 22-03-2022 19:16

Doktorlar dizisinin Jülide'si son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle yıllara meydan okuyor

Kadrosunda Yasemin Ergene, Kutsi, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı, Melike Güner ve Bekir Aksoy'un gibi isimlerin yer aldığı Doktorlar dizisi, yayınlandığı dönem, heyecan verici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyordu. Dizide Doktor Jülide karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehtap Altunok, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

Magazin 15-02-2022 11:34

Aziz'in yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım'ın ilk aşkını görenler gözlerine inanamadı! Doktorlar'ın yıldızı çıktı

Kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar gibi isimlerin yer aldığı Aziz dizisi, SHOW TV'nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Aziz'in yönetmenliğini Recai Karagöz, senaristliğini Eda Tezcan üstleniyor. İddialı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın eski eşini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 13-02-2022 10:39

Yasemin Özilhan'ın bluzu sosyal medyada olay oldu! Dedemin içliğine benziyor

Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ela karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan'ın bluzu, sosyal medyada olay oldu.

Magazin 12-12-2021 09:46

Yasemin Özilhan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı!

Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle tanınan güzel oyuncu Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile evlendikten sonra mesleği bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medyada epey aktif olan Özilhan, mini etekli pozuyla kendine hayran bıraktı.

Magazin 27-11-2021 09:54

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ın kardeşi Tamer Ergene'ye bakın!

Bir dönem Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ela karakteriyle milyonlar tarafından tanınan güzel oyuncu Yasemin Özilhan'ın kardeşi Tamer Ergene'yi görenler şaşıp kaldı.

Magazin 22-11-2021 09:16

Doktorlar dizisinde Zenan karakteri ile akıllara kazınmıştı! Melike Güner 'in son hali görenleri şaşırttı!

Melike Güner 28 Aralık 2006 - 14 Şubat 2011 tarihleri arasında ekranlara gelen uzun soluklu dizi "Doktorlar"da "Zenan" karakteriyle akıllara kazınmıştı. Bir zamanlara damga vuran "Doktorlar" dizisinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Bekir Aksoy gibi oyuncularla rol alan Melike Güner'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-11-2021 15:32

Yasemin Özilhan'ın kızları Emine ve Ela ile olan pozlarına beğeni yağıyor!

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan güzel oyuncu Yasemin Özilhan, kızlarıyla verdiği sevgi dolu pozlarla büyük beğeni topluyor.

Magazin 19-10-2021 09:19

Doktorlar dizisinin Suat'ı Çiçek Taksi'de de oynamış! İşte yıllar içindeki değişimi...

Doktorlar dizisindeki Suat rolüyle popülerliğini kazanan Bekir Aksoy'un yıllar önce çokça reyting alan bir başka dizide daha oynadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun gençlik halini görenlerin ise ağzı açık kalıyor. İşte Doktorlar'ın kalp damar cerrahı Bekir Aksoy'un değişimi ve son hali...

Magazin 17-10-2021 15:50

Yeşim Ceren Bozoğlu adeta eridi! Doktorlar dizisinin yıldızı 58 kilo birden verdi!

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan Doktorlar'da 'Gestapo' karakterini canlandıran ve O Hayat Benim, Kuruluş Osman gibi dizilerde de rol alan sevilen Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son hali şaşırttı. Sevilen oyuncu mide küçültme ameliyatı sonrası adeta eridi. 58 kilo birden verdiği ortaya çıkan oyuncunun son hali sosyal medyada olay oldu. İşte Bozoğlu'nun çok konuşulan son hali...

Magazin 27-09-2021 19:24

Doktorlar dizisinin Zenan’ı Melike Güner uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor

2000’li yıllara damgasını vuran Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan Doktorlar dizisi, tekrarları yayınlandığında bile izlenen yapımların başında geliyor. Doktorlar dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Zenan’ı canlandıran Melike Güner, altı yıl aradan sonra yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Magazin 06-08-2021 22:13

Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı ve Doktor Suat'ı yeniden bir arada

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı Devrim Nas ve Doktor Suat'ı Bekir Aksoy, tekrar bir araya geldi. Dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıkları sürdüren ikilinin değişimi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 18-07-2021 21:38

Sanatçı Kutsi kimdir, nereli? Kutsi kaç yaşında, albümleri neler?

Her Cuma izleyicilerle buluşan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının yeni bölüm konuğu olacak olan Kutsi'nin hayatı ve kariyer merak konusu oldu. Şarkıcılığın yanında dizilerde rol alarak oyunculuk kariyeriyle de bilinen Kutsi'nin yaşı ve hayatı araştırılıyor. Sanatçı, aldığı mimarlık eğitimini yarıda bırakmıştır. Peki Kutsi kimdir, nereli? Kutsi kaç yaşında, albümleri neler? İşte ayrıntılar...

Magazin 16-07-2021 20:25

Oyuncu Naz Elmas o iddialara papuç bırakmadı: Bu nasıl bir tezattır

Ünlü oyuncu Naz Elmas son zamanlarda evliliği hakkında çıkan o iddialara yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde fotoğraflarına yaptığı photoshop ile gündeme gelen ünlü oyuncu, "Benim photoshopa ihtiyacım var mı?" şeklinde yanıt vermesiyle adından söz ettirmişti. Şimdilerde ise eşi Erol Özmandıracı ile arasının bozuk olduğu ve ayrılacakları öne sürülmüştü. Çıkan iddialara Elmas, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 01-06-2021 17:31

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan fit vücudu ve bikinili halleriyle dudak ısırttı!

Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden oyuncu Yasemin Özilhan, geçtiğimiz haftalarda tatil sezonunu açmıştı. Ünlü oyuncu, eşi İzzet Özilhan ve çocuklarıyla Göcek’te tekne tatiline devam ediyor. Son olarak küçük kızı Ela'yla kanoya binerken görüntülenen Özilhan, fit vücuduyla dudak ısırttı.

Magazin 31-05-2021 10:17

Kutsi kimdir? Kutsi gerçek adı ne? Kutsi kaç yaşında ve nereli? Kutsi evli mi?

48 yaşındaki başarılı sanatçı Kutsi; söz yazarlığı, besteci ve aynı zamanda oyunculuk da yapmıştır. Türkiye’nin başarılı yapımları arasında bulunan ve günümüzde de halen televizyon kanallarında verilen “Doktorlar” adlı dizide Levent Atahanlı karakteri ile tanınmıştır. Birçok şarkısı da bulunan sanatçı en son "Benim Adım Melek" dizisinde Halil Şirhan karakterine hayat vermiştir.

Magazin 23-05-2021 22:05

Deniz yatağında sere serpe! Yeşim Ceren Bozoğlu pozlarıyla olay oldu

Mide küçültme ameliyatı geçirdikten sonra 58 kilo verip 52 kiloya düşen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu tam kapanmaya rağmen tatilin keyfini çıkanlardan. Ünlü oyuncu sere serpe pozlar verdi.

Magazin 15-05-2021 07:06

Doktorlar dizisi ekranlara dönüyor! Doktorlar hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden olan Doktorlar ekranlara geri dönüyor. Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Doktorlar dizisi, tekrar bölümleriyle yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 02-05-2021 20:07