Dolmabahçe Sarayı Haberleri

Dolmabahçe Sarayı'na nasıl gidilir? Dolmabahçe Sarayı nerede, hangi semtte?

Ülkemizde yer alan birçok müze çok eski zamanlardan günümüze ulaşmış olan binaları, sanat eserlerini ya da yazılı kaynakları yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturmaktadır. İstanbul müze bakımından en zengin iller arasında yer alır. Hem tarihi hem de mimari özellikleri ile dikkat çeken Dolmabahçe Sarayı da bu müzelerden biridir.

Haber 21-11-2023 22:47

Dolmabahçe Sarayı önünde dalış yapan dalgıçlar su altında Atatürk posteri açtı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında dalgıçlar, Dolmabahçe Sarayı önünde Atatürk'ü anmak için dalış gerçekleştirdi.

Yurthaber 10-11-2022 12:50

Dolmabahçe Sarayı saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? 10 Kasım Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri

Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda vefat etti. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yerinde anmak isteyenler, Dolmabahçe Sarayı çalışma saatlerini araştırmaya koyuldu. Peki Dolmabahçe Sarayı saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte 10 Kasım Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri!

Haber 10-11-2022 11:19

En güzel Atatürk fotoğrafları burada! Renkli ve siyah beyaz Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları

Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda hayat gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Yurdumuzu düşmanlardan kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'ün en güzel fotoğraflarını haberimizde derledik. İşte renkli ve siyah beyaz Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları...

Haber 10-11-2022 09:08

Dolmabahçe Sarayı

Dolmabahçe Sarayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dolmabahçe Sarayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dolmabahçe Sarayı on binlerin ziyaretine hazır

Büyük Önder Atatürk'ün 84 yıl önce hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı'ndaki 71 numaralı odada uzman restorasyon ekibi tarafından yürütülen hazırlık çalışması 3 ay sürdü.

Yurthaber 08-11-2022 14:45

Saltanattan Cumhuriyet'e geçişin sessiz tanığı Dolmabahçe Sarayı 166 yaşında

Osmanlı'nın 19. yüzyılda kültürel ve siyasi dönüşümüne sahne olan Dolmabahçe Sarayı, reform döneminin görkemli sembol yapılarından biri olarak varlığını sürdürüyor - Sultan Abdülmecid, Sultan Abdülaziz, Sultan Abdülhamid, Sultan 5. Murat, Sultan Reşat, Sultan Vahdettin ve Halife Abdülmecid'i, Cumhuriyet'in ilanıyla Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'yü ağırlayan günümüzün turistik mekanını, günde 8 bin kişi ziyaret ediyor

Yurthaber 08-06-2022 11:03

SON DAKİKA | Dolmabahçe Sarayı'nda korkutan yangın! Parke atölyesinden dumanlar yükseldi

Son dakika haberi: Dolmabahçe Sarayı'nda yangın çıktı. Sarayın içinde bulunan parke atölyesinde çıkan yangın, itfaiyenin çabasıyla kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber 04-03-2022 08:47

Son dakika: Dolmabahçe'de hareketli dakikalar! NATO karşıtı eylem yaptılar

Son dakika haberi: İstanbul Dolmabahçe'de bir grup, Türkiye'nin NATO'ya üyeliğini protesto etmek için toplandı. Üyeliğin 70'inci yıldönümü nedeniyle prostesto düzenleyen grup basın açıklaması yaptı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde NATO ve ABD aleyhine sloganlar atan grup, "NATO'dan çıkılsın. Emperyalist üsler kapatılsın" yazılı pankart açtı.

Haber 18-02-2022 23:24

Fuat Oktay duyurdu! Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayları restore edilecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı Sarayı'nın bazı bölümleri ile Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi saraylarında restorasyon çalışması yapılacağını duyurdu.

Haber 26-11-2021 11:09