Doruk Doğrusöz Kimdir Haberleri

Cinsiyet değiştirmişti! Doruk Doğrusöz estetik olduktan hemen sonra paylaştı

İşte Benim Stilim programında yer aldığı dönemlerde oldukça popüler olan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirdi. Artık Doruk Doğrusöz olarak hayatına devam eden eski yarışmacı yaptırdığı estetikten sonra hemen son halini paylaştı.

Magazin 25-10-2023 10:57

Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz, Armağan Çağlayan'a katıldı! Bakirelik ve cinsel organ sorusu şoke etti

Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yaptığı Gör Beni programında İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ü ağırladı. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk Doğrusöz olarak değiştiren eski yarışmacı kendisine gelen bakirelik ve erkek cinsel organ sorularını anlatarak yaşadığı şoku anlattı.

Magazin 15-09-2023 15:05

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz'ün son haline yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra hayatına Doruk Doğrusöz olarak devam etti. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz'ün son paylaşımı olay oldu. Ünlü ismin gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-07-2023 17:30

Doruk Doğrusöz'ün son haline yorum yağdı! İyi ki erkek olmuşsunuz

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Doğrusöz , Instagram'da yaptığı son paylaşımla kendine hayran bıraktı.

Magazin 16-01-2023 16:30

Doruk Doğrusöz Kimdir

Doruk Doğrusöz Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Doruk Doğrusöz Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İşte Benim Stilim yıldızı Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirip Doruk olmuştu! Son paylaşımına yorum yağdı: Maşallah erkeğime

İşte Benim Stilim yarışmasında sert üslubuyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirerek Doruk ismini almıştı. Kendisini hep erkek olarak hissettiğini söyleyen Doğrusöz, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Magazin 16-11-2022 15:58

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz eline oyuncak bebeği alıp... 'Evleneceğim senle...'

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştiren eski yarışmacı Neslihan Doğrusöz, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Son dönemde Gizem Sertyalçın ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yatak paylaşımı yapan Doruk Doğrusöz, eline oyuncak bir bebek alıp sevgilisine seslendi. Ünlü yarışmacının o anların sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-11-2022 15:47

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den yatak pozu! Tutkulu paylaşımda şoke eden detay

İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz ve Gizem Sertyalçın'ın yatak paylaşımındaki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 11-10-2022 16:55