Dursun Müsavat Dervişoğlu Haberleri

Akşener ile görüşmesi soruldu, yanıtı dikkat çekti! Müsavat Dervişoğlu'ndan yeni açıklama

İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olan Müsavat Dervişoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Meral Akşener ile görüşmesi sorulan Dervişoğlu, "Partimizin yaşça büyük olanlarıyla da görüştüm. Kendi pozisyonları itibarıyla önemli siyasi figürlerden sayılan insanlarla da görüştüm" dedi.

Haber 09-04-2024 14:07

İYİ Parti'den 2028 kararı: Açık ve net olarak söylüyorum dedi, canlı yayına damgasını vurdu!

Yerel seçimler yaklaşırken aldıkları kararlarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'nin bu kez çok konuşulacak '2028' kararı açıklandı. Meral Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti 5 yıl sonra gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için hedefini şimdiden belirledi. Canlı yayında açıklanan karar rekabeti daha da kızıştırdı!

Haber 10-12-2023 10:31

Trabzonspor-Antalyaspor maçında dikkat çeken kare! Bakan Soylu, Bakan Varank, Bakan Muş ve Bakan Karaismailoğlu maçı birlikte izledi... Yanlarında İYİ Partili isimler de vardı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Medical Park Stadı’nda karşılaştı. Trabzonspor-Antalyaspor maçından dikkat çeken bir kare geldi. Mücadeleyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte izledi. Maçı izleyenler arasında İYİ Partili isimler de vardı.

Haber 30-04-2022 22:35

Son dakika: CHP ve İYİ Parti'den 'Yeni Seçim Kanunu' teklifiyle ilgili peş peşe açıklama!

Son dakika haberi: CHP ve İYİ Parti'den AK Parti ve MHP'nin birlikte hazırlayıp Meclis'e sunduğu Seçim Kanunu Teklifi'ne ilişkin peş peşe açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Seçim kanunu ister sabah ister öğlen istersen de akşam değiştir biz seni yolcu edeceğiz kardeşim." dedi. İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu da yaptığı açıklamada "Bunları siyasi cingözlük olarak görüyoruz. Elinizdeki gücü bir silah olarak görmekten vazgeçin." diye konuştu.

Haber 15-03-2022 14:43

Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye sert sözler: Bunu iktidar partisine yapabilir ama Millet İttifakı'na yapamaz

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının belirlenmediği yolundaki eleştirisine yanıt verdi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Sayın Devlet Bahçeli, kendi partisinden bir cumhurbaşkanı adayı çıkmayınca, görülen ve anlaşılan odur ki başka partilerin adaylarını belirleme gayreti içindedir. Bunu iktidar partisine yapabilir ama Millet İttifakı'na yapamaz." dedi.

Haber 30-12-2021 15:15

2022 bütçe görüşmelerinde İYİ Partili Dervişoğlu ile AK Partili vekiller arasında gerginlik

TBMM Genel Kurulu'nda 2022 bütçe görüşmeleri sürerken İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu ile AK Partili milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Gerilimin yükselmesi sonrası araya TBMM Başkanı Mustafa Şentop girdi. Şentop "Arkadaşlarınızı susturur musunuz?" diyerek seslendi.

Haber 06-12-2021 14:30

Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Nureddin Nebati' açıklaması: Gerçek çözüm, hemen seçimdir

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Nureddin Nebati'nin getirilmesiyle ilgili olarak "Bakan ve bürokrat değişiklikleri ile gece yarısı kararnameleri çözüm değildir. Gerçek çözüm, hemen seçimdir" dedi.

Haber 02-12-2021 15:25

İYİ Parti'den AK Parti'ye: Bizim de hazırlığımız var

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle Meclis'e gönderilen fezlekeye ilişkin, "Sayın Türkkan'ın yargılanmasını sağlayabilirler. Bundan rahatsızlığımız yok. O yargılama esnasında iktidarın hangi kirli pazarlıklarla partimize kumpas kurduğunu da mahkemede dile getirmekten geri durmayacağız. Onların nasıl hazırlığı varsa bizim de o konuyla ilgili hazırlıklarımız var" dedi.

Haber 12-11-2021 18:22

İYİ Parti'den Lütfü Türkkan açıklaması: Ne yapılacaksa zamanı geldiğinde yapılır

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına yönelik küfürlü ifadelerine ilişkin partisi adına özür dilediğini bildirdi. Dervişoğlu açıklamasında, "Yani ne olursa olsun, olmaması gereken bir şey. Bunu Lütfü Türkkan da söyledi, özür diledi. 'İYİ Parti ne yapacaktır' diye merak ediliyor, kimse merak etmesin. Ne yapılacaksa zamanı geldiğinde yapılır" ifadelerini kullandı.

Haber 06-11-2021 21:59

Müsavat Dervişoğlu, yıllar sonra Erdoğan'ın o sözünü gündeme getirdi: Unutmadık

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, AK Parti'nin 20 yıllık geçmişine baktıklarında unutamayacakları bir sürecin de "açılım döneminde" yaşandığını belirterek "Sayın Erdoğan, Meclis kürsülerinde 'Habur görüntüleri karşısında umutlanmamak mümkün mü?' diyordu. Bu sözü de unutmadık." dedi.

Haber 04-11-2021 15:53

İYİ Parti'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Tezkereye evet dersem Cumhuriyet'e ihanet etmiş olurum" sözlerine ittifak ortağı İYİ Parti'den tepki geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Bizim partimizi Cumhuriyet ile ihanet noktasında değerlendirmeye tabi tutabilmek için akıldan vareste olmak lazım. Birine hain demek bu kadar kolay mıdır?" dedi.

Haber 29-10-2021 15:07

Millet İttifakı'nda çatlak mı var? Müsavat Dervişoğlu'ndan açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Millet İttifakı'nda çatlak mı var?" sorusuna "Millet İttifakı sıradan bir ittifak değildir. Kısır tartışmalarla bozulmasını beklemek de abesle iştigaldir. Ortada seçim olmadığı için CHP ile bir protokolümüz yok. Biz nasıl Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP sözcülerinin görüşlerine saygıyla yaklaşıyorsak aynı şekilde bize de saygı çerçevesinde yaklaşılmasını bekleriz" yanıtını verdi.

Haber 10-09-2021 13:54

Doğu Perinçek'ten çok konuşulacak iddia! Kendisine suikast planlayan İYİ Partili ismi açıkladı

Geçtiğimiz hafta katıldığı televizyon programında, kendisine suikast planlandığını iddia eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bahsi geçen kişinin ise İYİ Parti'de milletvekili olduğunu öne sürmüştü. Konuya ilişkin yeni açıklama yapan Perinçek bu kez isim de verdi.

Haber 02-06-2021 09:48

İYİ Parti'den 'Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Akşener olacak' iddiasıyla ilgili açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Türkiye'nin gündeminde çok kısa bir takvim içerisinde gerçekleştirilecek bir seçim varsa bu değerlendirmeye açıktır. İYİ Parti, bu tür konuları yetkili organlarında konuştuktan sonra karara bağlar ve ondan sonra kamuoyuyla paylaşır" dedi.

Haber 18-08-2020 22:39