Ekran Görüntüsü Alma Haberleri

Instagram DM’de ekran görüntüsü alma: Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Instagram günümüzde birçok kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamalarından biridir. Özellikle Direkt Mesaj olarak bilinen DM mesajlaşma bölümü iletişim kurma açısından çok fazla kullanılmaktadır. Kullanıcılar bu bölüme gelen herhangi bir mesajın ekran görüntüsünü aldığında karşı tarafa bildirim gidip gitmediği konusunda kuşku duyabilir. Peki, Instagram DM’de ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Haber 16-01-2024 13:23

Instagram hikâyelerde ekran görüntüsü alma: Instagram hikâyede (story’de) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Dünya genelinde kullanılan birçok farklı sosyal medya platformu mevcuttur. Instagram da bu önemli sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Instagram kullanıcıları diğer kullanıcıların hikâye kısmında paylaştığı içerikleri beğenebilir ve içeriklerin ekran görüntüsünü alabilir. Peki, Instagram hikâyelerde ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Instagram hikâyede (story’de) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Haber 15-01-2024 18:46

Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Samsun Galaxy J7 ekran görüntüsü SS nasıl alınır?

Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma ve kaydetme işlemi birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Samsung Galaxy J7'ler ile ekran görüntüsünü pratik bir şekilde saniyeler içinde alabilirsiniz. Samsung Galaxy J7 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:46

Samsung tablet ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Samsung tabletlerde ekran görüntüsü SS nasıl alınır

Samsung tabletlerden ekran görüntüsü almak çok kolay. Samsung tabletlerde güç ve ses kısma tuşları ile ekran görüntüsü alabileceğiniz gibi bazı tabletlerde avuç içi kaydırma özelliğiyle de ekran görüntüsü alabilirsiniz. Samsung tablet ekran görüntüsü alma nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:46

Ekran Görüntüsü Alma

Ekran Görüntüsü Alma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekran Görüntüsü Alma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Bilgisayarda ekran görüntüsü alma kolay yöntemi nedir?

Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızda ekran görüntüsü almak için birkaç adımı takip etmeniz gerekir. Dizüstü bilgisayarınızın markasına göre farklı adımlarla kısa sürede tam ya da ekranın bir kısmının görüntüsünü alabilirsiniz. Bilgisayarda ekran görüntüsü alma işleminin adımlarını anlattık.

Haber 12-10-2022 09:45

Samsung A21S ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Samsung A21S ekran görüntüsü SS nasıl alınır?

Samsung A21S ekran görüntüsü alma işlemi birçok Samsung kullanıcısı tarafından araştırılıyor. Birkaç tuşu kullanarak, Samsung A21S model telefonunuzdan pratik bir şekilde ekran görüntüsü alabilirsiniz. Samsung A21S ekran görüntüsü alma nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:37

Redmi Note 10 ekran görüntüsü alma nasıl yapılır? Redmi Note 10 ekran görüntüsü SS nasıl alınır?

Redmi Note 10 ekran görüntüsü alma işlemi yapmak için birkaç yöntemden faydalanabilirsiniz. Takip edeceğiniz adımlarla hızlı bir şekilde ekran görüntüsü alabilir, görüntüyü kaydedebilirsiniz. Redmi Note 10 ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:36