Electrolux Haberleri

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak! İndirimli fiyatlarıyla yüzünüzü güldürecek mutfak aletleri

Mutfakların en pratik kahramanları olan birbirinden işlevsel aletlere uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olmaya ne dersiniz? Amazon'un 4-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olan "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyasından faydalanarak bütçenizi zorlamadan istediğiniz mutfak aletini hemen satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerin hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız listemizi inceleyebilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:33

Temizlikte büyük bir oh çekeceksiniz! 2023'ün en iyi robot süpürge marka ve modelleri

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte robot süpürge modelleri her geçen gün daha da gelişiyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da akıllanıyor. Bu nedenle yılın son günlerine girerken 2023 yılında tam not alan ve kullanıcılar tarafından övgüyle karşılanan en iyi robot süpürge modelleri oldukça merak ediliyor. Biz de bu merakı gidermek istedik ve 2023'ün kullanıcılardan tam not alan en iyi robot süpürge modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 07-07-2023 10:11

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-2023 15:52

Evini şımartmak isteyenlere en iyi Fakir robot süpürge ve alternatif modeller

Günümüzde, ev temizliği için kullanılan robotik cihazlar hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu robotlar, ev sahiplerinin zamanlarını ve enerjilerini tasarruf etmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda ev temizliği işini daha kolay ve verimli hale getiriyor. Bu cihazların en popüler örneklerinden biri de fakir robot süpürgeler. Fakir robot süpürgeler, otomatik olarak evdeki tozları, kırıntıları ve diğer kirleri toplamak için tasarlandı.

Haber 15-03-2023 22:52

Kahvenizin lezzetine lezzet katacak en iyi kahve makinesi modelleri 2023

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken, diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi daha sofistike kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek 07-03-2023 09:44

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 05-01-2022 15:14

Çamaşır asma derdine son veren en iyi çamaşır kurutma makinesi modelleri 2023

Hayatımızı kolaylaştıran en başarılı teknolojik ürünlerden biri de çamaşır kurutma makineleri. Hem kısa sürede çamaşırları kurutan hem de bize alan bırakan bu harika ürünler sayesinde zamanımız da bize kalıyor. Bu nedenle hangi ürünü seçmeniz gerektiğini ve çamaşır kurutma makinesi püf noktalarının neler olduğunu sizin için araştırdık.

Haber 22-11-2021 15:11