Elif Doğan Haberleri Ve Son Dakika Elif Doğan Haberleri

Elif Doğan Haberleri Ve Son Dakika Elif Doğan Haberleri

6 Eylül 1994 İstanbul doğumlu olan Elif Doğan, sinema ve dizi oyuncusudur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde müzik alanında yapan Doğan oyunculuk kariyerine 2016’daki Aşk Laftan Anlamaz filmindeki Suna Pektaş karakterini ile başlamıştır. Kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır ve Çukur dizilerindeki yardımcı rollerle devam eden Elif Doğan, Darısı Başımıza, Zengin ve Yoksul, Gençliğin Eyvah dizilerinde başrolü canlandırmıştır. Dizilerdeki rollerinin yanı sıra Kayıp İnci (yardımcı rol), Emoji Filmi (Seslendirme), Şirinler 3: Kayıp Köy (Seslendirme), Bezmi Ezel (yardımcı rol) ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 (başrol) yapımlarında yer almıştır. Sanatçı ayrıca Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin müzik albümünde Nesrin Javadzadeh ile Bir Rüya Gördüm şarkısını seslendirmiştir.

Elif Doğan Haberleri

Dilek Taşı Sevda Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Elif Doğan'ın hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Elif Doğan hakkında araştırma yapıyor. Peki, Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Aşk Tesadüfleri Sever 2 konusu nedir? Aşk Tesadüfleri Sever 2 ne zaman çekildi, oyuncuları kim?

Aşk Tesadüfleri Sever film serisi, vizyona girdiği ilk günden bu yana oldukça sevilen ve unutulmayan filmler arasında girdi. Aşk Tesadüfleri Sever 2 ara ara ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin ne zaman çekildiği, konusu ve oyuncuları merak edildi. İşte Aşk Tesadüfleri Sever 2 hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları...

Trend 16-08-2022 16:24

Destan dizisinin Tutkun'u Elif Doğan'ı kahreden haber! Acı haberi böyle duyurdu...

Destan dizisinde canlandırdığı Tutkun karakteriyle herkes tarafından sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncu Elif Doğan, heyecan dolu dizinin 19. bölümündeki ölüm sahnesiyle izleyenleri ağlatmıştı. Güzel oyuncu son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımla birlikte acı haberi verdi. Doğan, Instagram'dan yaptığı duyuruyla annesini kaybettiğini açıkladı.

Magazin 07-06-2022 16:17

Ozan Dolunay ve Elif Doğan Darısı Başımıza dizisinde buluştu!

Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza’nın setinden gelen ilk görüntüler Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın şimdiden bu yılın çifti olmaya aday olduklarını gösterdi.

Magazin 24-05-2018 22:57

Elif Doğan

Elif Doğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elif Doğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

IŞİD’in katlettiği Elif Doğan, 3 Müslüman öğrenciye burs veriyordu

Paris’te, IŞİD’in düzenlediği saldırılarda yaşamını yitiren 129 kişiden birisi olan Türk kızı Elif Doğan ile ilgili yasal prosedürler sürdürülürken, banka kayıtlarındaki bir gerçek ortaya çıktı.

Haber 02-01-2016 12:47

Elif Doğan Belçika’da toprağa verildi

Paris’teki terör saldırısında hayatını kaybeden Elif Doğan Liege şehrinde bulunan Müslüman mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Haber 26-11-2015 19:48

Paris'teki saldırıda Türk asıllı Elif Doğan hayatını kaybetti

Fransa'nın başkenti Paris'te en az 129 kişinin ölümüne yol açan terör saldırılarından sonra ulaşılamayan Türk asıllı Belçika vatandaşı Elif Doğan’dan acı haber geldi.

Haber 14-11-2015 20:38

Haluk Koç'tan saldırı açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Adana 1. sıra milletvekili adayları Elif Doğan Türkmen'e yapılan silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı

Haber 26-05-2015 18:01

Küçük Elif'in ailesi yardım bekliyor

İlik nakli yapılması gereken 6 aylık Elif Doğan'ın ailesi, yetkililerden yardım bekliyor.

Yurthaber 17-10-2013 17:19