Emre Kaya Haberleri Ve Son Dakika Emre Kaya Haberleri

Emre Kaya Haberleri Ve Son Dakika Emre Kaya Haberleri

Asıl adı Emre Gürkaya olan besteci ve şarkıcı Emre Kaya, 15 Aralık 1985 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Henüz daha 3 yaşındayken dayısının hediye ettiği bir cura ile müzikle tanışan sanatçı, enstrüman bilgisini ilerleterek bağlama, keman, klarnet ve gitar çalmaya başladı. Söz ve müziği kendisine ait olan "Toz" adlı single'ı ile büyük beğeni toplayan ve müzik listelerinin zirvesine yerleşen Kaya, Bengü, Murat Dalkılıç, Niran Ünsal ve Zeynep Dizdar gibi ünlü isimlerle de çalışma fırsatı buldu. 2013 yılında "Teşekkür Ederim" şarkısına klip çeken ve sosyal medyada tıklanma rekoru kıran şarkıcı, aynı yıl Altın Kelebek'te "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı" ödülüne layık görüldü.

Emre Kaya Haberleri

Konser veren Emre Kaya sahneden düştü! Hastaneye kaldırıldı

2022 yılında en çok konser veren sanatçılar arasında yer alan ünlü popçu, konser bitiminde sahneden düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Magazin 31-08-2022 12:11

Kocaeli'de Balık Festivali dolayısıyla Emre Kaya konser verdi

Kocaeli'de Balık Festivali dolayısıyla Emre Kaya konser verdi

Yurthaber 30-08-2022 23:30

Merve Boluğur Emre Kaya ile aşk yaşıyor iddiasına son noktayı koydu! Sarmaş dolaş yakalanınca...

Emre Kaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ancak, "Aşk yok, iş var" açıklamasında bulunan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde ünlü popçu ile dans ederken kameralara yansıdı. Bir magazin sayfasının paylaştığı görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Boluğur, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 18-02-2022 07:10

Merve Boluğur'dan 'Emre Kaya' açıklaması: Arkadaşız

Ünlü popçu Emre Kaya ile oyuncu Merve Boluğur, birlikte objektiflere poz verdi. İkili arasındaki aşk dedikoduları kafaları karıştırırken, Kaya sessiz kaldı. Merve Boğulur ise “Aşk yok, iş var” ifadelerini kullandı.

Magazin 07-02-2022 16:29

Emre Kaya

Emre Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Emre Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü

Demet Akalın adeta durmuyor. Sosyal medya üzerinden meslektaşlarına laf yetiştirmekte sınır tanımıyor. Son olarak Şarkıcı Emre Kaya'nın bir televizyon programında kendisine göndermede bulunmasına takılan şarkıcı, Twitter üzerinden fena patladı. Bu yazın en çok dinlenen isimlerinin arasında yer alan Demet Akalın, Emre Kaya'ya "Ay senden şarkı falan isteyen yok" diye çattı

Magazin 10-09-2017 21:10

Bostancı'da Emre Kaya rüzgarı esti

Yeni hiti "Dın Dın" ile listelere hızlı bir giriş yapan pop müzik dünyasının dahi yıldızı Emre Kaya 12 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle çıtayı yükselterek rütbe aldı.

Magazin 13-11-2016 22:34

Emre Kaya konserine büyük ilgi

Yeni hiti 'Dın Dın' ile listelere hızlı bir giriş yapan pop müzik dünyasının dahi çocuğu Emre Kaya 12 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek.

Magazin 09-11-2016 21:44

Emre Kaya'dan çılgın bahşiş: 2 bin TL

'Yap Boz' ve 'Esaret' adlı single çalışmalarıyla son dönemde müzik listelerinde yükselişe geçen Emre Kaya önceki akşam bindiği taksinin şoförüne 2 bin TL bahşiş bıraktı.

Magazin 05-08-2016 13:45

Okan Bayülgen'e canlı yayında Emre Kaya ayarı

Dada'da Emre Kaya'yı konuk eden Okan Bayülgen pop şarkılarını ti'ye alınca ünlü popçunun tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Magazin 17-11-2015 17:37

Emre Kaya ses getirdi

Müzik dünyasının yeni yıldızı Emre Aydın, müzik piyasasında ses getireceğe benziyor. Biz de sizler için bu genç yıldızla bir röportaj gerçekleştirdik

Haber 06-02-2013 15:05