Emret Komutanım Haberleri

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Emret Komutanım'ın Naci'si yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Naci Tosun karakteriyle hafızalarımıza kazınan Mehmet Kurt, o dönemde Kemal Sunal'a benzerliğiyle dikkat çekmişti. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü isim oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Naci Tosun bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 16-10-2023 17:26

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle büyüledi

Bir dönem izleyicileri ekranı başına kilitleyen Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini ünlü manken Şebnem Schaefer canlandırıyordu. Annesi Türk babası Alman olan Şebnem Schaefer, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 09-10-2023 20:26

Emret Komutanım'ın yıldızıydı! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı 'Foto Fato' karakteriyle adını duyuran Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirip adını Rüzgar Erkoçlar yapınca uzunca süre gündem olmuştu. 2017'de Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 25-09-2023 13:44

2000'li yıllara damga vurmuştu! Emret Komutanım'ın Kerim'i Orçun Kaptan son hali ile şaşırttı, gören bir daha baktı

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Asteğmen Kerim Dönmez karakteriyle hafızalara kazınan Orçun Kaptan'ın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 11:42

Emret Komutanım

Emret Komutanım Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emret Komutanım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı! Bakın şimdi ne yapıyor

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Foto Fato' karakteriyle hafızalarımızı kazınan Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirip adını da Rüzgar Erkoçlar yapmıştı. Ünlü isim kısa bir süre sonra Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Rüzgar Erkoçlar'ın yeni mesleği herkesi çok şaşırttı.

Magazin 09-06-2023 10:44

Emret Komutanım'ın 'Foto Fato'suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın son hali

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Foto Fato' karakteriyle adını duyuran Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirince uzun süre gündemde kalmıştı. Cinsiyet değiştirme operasyonuyla erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar son haliyle beğeni topladı. İşte cinsiyet değiştiren oyuncunun son hali...

Magazin 17-04-2023 15:51

Emret Komutanım'ın Posta Ferit'i Arda Kural'ın son halini görenler şoke oldu! ''Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim''

Emret Komutanım dizisiyle tanıdığımız Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşadı ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bıraktı. Fazla kilolarından kurtulmayı başaran Arda Kural son haliyle de büyük beğeni topladı...

Magazin 27-02-2023 08:38

Emret Komutanım'ın Liz'i son haliyle 'yok artık' dedirtti! Arıza Hamza'nın büyük aşkıydı...

Kadrosunda Rüzgar Erkoçlar, Arda Kural, Damla Debre, Sarp Levendoğlu, Seda Akman ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Liz karakteriyle akıllara kazınan Sanem Balcı son haliyle şaşırttı.

Magazin 11-01-2023 10:30

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle ağızları açık bıraktı! Alman güzele bakan yine baktı

Başrollerini Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman gibi isimlerin paylaştığı Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini canlandıran ünlü manken Şebnem Schaefer, son haliyle şaşırttı.

Magazin 01-12-2022 12:06

Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural'ın yeni projesini duyanlar inanamadı! Acun Ilıcalı elinden tuttu

Emret Komutanım ve Eyvah Kızım Büyüdü gibi yapımlarla akıllara kazınan ünlü oyuncu Arda Kural, yaşadığı bunalım nedeniyle uzun yıllar ekranlardan uzak kalmıştı. Son dönemlerde değişimiyle gündeme gelen Arda Kural hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-11-2022 11:04

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u bakın şimdi ne yapıyor! Son halini gören tanıyamadı

Başrollerini Arda Kural, Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Damla Debre ve Rüzgar Erkoçlar'ın paylaştığı Emret Komutanım dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mehmet Kurt'un yeni mesleği bakın neymiş.

Magazin 09-11-2022 14:43

Ufuk Özkan'ın 17 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Emret Komutanım, Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, şimdilerde Duy Beni dizisinde 'Derviş' karakterine hayat veriyor. Ufuk Özkan'ın eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin 08-11-2022 11:31

Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i Orçun Kaptan seneler sonraki haliyle gündem oldu! İşte son hali

2005-2007 döneminde yayınlanan Emret Komutanım dizisi, seyircilerin dikkatle izlediği dizilerden biriydi. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri de, Orçun Kaptan'ın hayat verdiği Kerim Asteğmen karakteriydi. Orçun Kaptan, şimdi de değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 11-09-2022 20:49