Emsan Haberleri

Fiyatı düştü! Lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirebileceğiniz Emsan tencerede fırsat

Emsan'ın gözde derin tencere modeli, bugüne özel bir fırsat ile sizleri bekliyor. Hem dayanıklı malzemesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz hem de estetik tasarımıyla mutfağınıza şıklık katacak bu tencereyi kaçırmayın.

Haber 18-07-2023 12:44

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Mutfağınıza ve sofralarınıza bahar dokunuşu! Emsan'da Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü için hediye fikri arayanlar buraya! Emsan, sağlıklı yaşam için özel olarak tasarlanmış seramik tencereleri, lezzetli bir demleme çay için çaydanlık setleri ve daha bir ürününde Anneler Günü'ne özel indirimlerle karşımızda! Emsan ürünlerindeki bu özel Anneler Günü indirimlerinden yararlanmak için acele edin.

Haber 12-05-2023 13:56

Ünlü markalar indirimde! Moda, kozmetik, ev yaşam ve dahası...

Bütçenizi korumak istiyorsanız, indirimli alışveriş yapmak kaçınılmaz bir tercih olmalı. Aynı ürünü normal fiyatından daha uygun bir fiyata alarak daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Unutmayın, kaliteli ürünleri daha uygun fiyata almak, paranızı daha verimli kullanmanızı sağlar. Sizin için modadan kişisel bakıma ünlü markaların indirimlerini derledik. Haydi gelin birlikte keşfedelim.

Haber 30-03-2023 17:20

Lezzetli tostlar için kullanımı pratik en iyi tost makinesi modelleri 2023

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 16-03-2023 16:47