En Büyük Şaban Filmi Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı! Hayatımın Neşesi, Niyazi Gül Dörtnala, En Büyük Şaban, Demir Maske, MasterChef 18 Ağustos 2023 Reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 18 Ağustos Cuma gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Hayatımın Neşesi, Niyazi Gül Dörtnala, En Büyük Şaban, Demir Maske, MasterChef gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 18 Ağustos Cuma gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 19-08-2023 14:19

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları, filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla araştırılmaya başlandı. Usta yönetmen ve oyuncu Kartal Tibet'in yönetmenliğini üstlendiği film, bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak. EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

Magazin 18-08-2023 19:53

En Büyük Şaban'ın Hülya'sı Nilgün Bubikoğlu'nu bir de şimdi görün! Meğer Yeşilçam güzelinin kardeşiymiş

Yeşilçam'ın ünlü güzellerinden Hülya Bubikoğlu, En Büyük Şaban filminin televizyon ekranlarında yeniden yayınlanmasıyla gündem oldu. Filmde gözleri görmeyen çiçekçi kız Hülya'yı canlandıran usta oyuncunun son hali ise görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 09-07-2023 20:50

En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile Show TV yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, yayınlandığı her dönemde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Ayten Erman ve Reha Yurdakul gibi usta isimleri bulunduran filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

Magazin 09-07-2023 20:01

En Büyük Şaban ne zaman ve nerede çekildi? En Büyük Şaban oyuncuları kimler?

Zaman zaman televizyon ekranlarında da yer alan En Büyük Şaban filminin başrollerinde Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer gibi usta oyuncular yer alıyor. En Büyük Şaban, Charlie Chaplin’in Şehir Işıkları isimli filminden uyarlandı.

Trend 09-01-2022 18:32

En Büyük Şaban nerede çekildi? En Büyük Şaban konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Türk sinemasının en değerli oyuncularının başında gelen Kemal Sunal'ın rol aldığı En Büyük Şaban filmi 1983'ye beyazperdede yer aldı. Ünlü oyuncu ve yönetmen olan Kartal Tibet'in yönettiği En Büyük Şaban filminde Kemal Sunal ile birlikte Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer gibi oyuncular yer aldı.

Magazin 17-10-2021 19:40

En Büyük Şaban filminin kör çiçekçi kızı bakın hangi ünlü oyuncunun kız kardeşi çıktı!

1993 yapımı Charlie Chaplin’in Şehir Işıkları filminden uyarlama En Büyük Şaban, Yeşilçam’ın en sevilen filmleri arasında yer alıyor. Filmde Kemal Sunal’a eşlik eden, kör çiçekçi kız rolünü canlandıran oyuncunun ablası da Türk sinemasının efsane isimlerinden biri.

Magazin 11-10-2021 09:58