En Son Babalar Duyar Haberleri

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-2023 14:55

En Son Babalar Duyar'ın Hallederiz Kadir'ini aratmıyorlar! O burçlara sakın güvenmeyin

Burçların insanların karakteri üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Astrologlara göre 3 burç hem gönül ilişkilerinde hem de sosyal ilişkilerde dürüst davranmamaya oldukça meyilli. Onlar, En Son Bbaalar Duyar dizisinde Levent Ülgen'in canladırdığı Hallederiz Kadir'i aratmıyor. İşte yalan söylemeye meyilli burçlar...

Kadin 23-11-2023 13:21

En Son Babalar Duyar'ın Ceren'i değişimiyle ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Kadir ve Hülya çiftinin kızı Ceren'e hayat veren çocuk yıldız Jale Azaklı'nın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırtttı. Ünlü ismi görenler tanıyamadı.

Magazin 26-07-2023 15:08

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı Defne'siydi! Burçak Işımer'i gören tanıyamıyor! Her yaşta asi

En Son Babalar Duyar dizisinin mavi saçlı asi kızı Defne, yıllar sonra ortaya çıktı. Tarzıyla ve yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Burçak Işımer'in son haline yorum yağdı. Kullanıcılar Işımer'e 'Her yaşta asi' yorumlarında bulundu.

Magazin 13-07-2023 20:19

En Son Babalar Duyar

En Son Babalar Duyar Hakkındaki Haberler Mynet'te. En Son Babalar Duyar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’ini görenler tanıyamıyor! Artık bambaşka biri

Başrollerinde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan, Arzu Balkan ve Ali Sunal gibi isimlerin rol aldığı yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği En Son Babalar Duyar dizisi 2000'li yılların en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Magazin 26-04-2023 15:46

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno büyüdü! Duru güzelliği dillere destan

2002 yılında dünyaevine giren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti, evlendikten 4 yıl sonra kızları Zeyno'yu kucaklarına almışlardı. Şimdilerde 16 yaşında olan Zeyno Karadağlı, duru güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 20-10-2022 09:18