Enes Kara Haberleri

Türkiye'de günlerce konuşulmuştu! Bakan Yanık'tan Enes Kara açıklaması: Bir talihsizliğin olduğunu biliyoruz

Kaldığı yurtta yaşadığı baskılar sonucunda intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara'nın çektiği video Türkiye'de günlerce gündem olmuştu. Yargıtay'ın Enes Kara dosyasını kapatmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 02-04-2022 16:23

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Enes Kara ve Sezen Aksu açıklaması! Serçeysen serçeliğini bil

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. İntihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamada bulunan Bahçeli, "Enes Kara olayı kollektif bir saldırı haline getirilmiştir" dedi. Sezen Aksu'nun gündem olan şarkı sözlerine de tepki gösteren Bahçeli, "Serçeysen serçeliğini bil. Sakın kuzgunluğa heves etme." açıklamasında bulundu. İşte Bahçeli'nin dikkat çeken açıklamaları!

Haber 18-01-2022 11:02

Beyoğlu'nda Enes Kara eylemi! 83 kişi gözaltına alındı

Beyoğlu'nda bir grup eylemci, video mesaj bırakıp intihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın ölümüyle ilgili protesto yürüyüşü yapmak istedi. Kaymakamlığın yasaklamasına rağmen protesto yürüyüşü yapmak isteyen 83 kişi gözaltına alındı.

Haber 15-01-2022 15:38

Bakan Derya Yanık'tan Enes Kara açıklaması! Enes Kara'nın kardeşleri için aile ile temasa geçilecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, video mesaj bırakıp intihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamada bulundu. Enes Kara'nın ölümüyle ilgili değerlendirmesinde "sebepleri ve sonuçları üzerine düşünmemiz lazım" diyen Bakan Yanık, "Enes Kara'nın kardeşleri için aile ile temasa geçilecek mi?" sorusuna ise "arkadaşlarımız, gerekli incelemeleri, takipleri yapıyorlar" şeklinde yanıt verdi. İşte Bakan Yanık'ın Enes Kara'nın ölümüyle ilgili değerlendirmesi!

Haber 15-01-2022 10:24

Enes Kara

Enes Kara Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Enes Kara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika haberi: Enes Kara'nın annesinden dikkat çeken sözler! Yobazlık ve gericilik...

Son dakika... Enes Kara'nın ölümüne ilişkin annesi Hatice Kara ile avukat Ömer Faruk Ceylan açıklamalarda bulundu. Anne Kara, "Yobazlık ve gericilikle itham edildik. İnsaf sınırları aşılarak, katil olarak dahi itham edildik. Evladını kaybetmiş acılı bir aile nazarıyla muamele görmemiz icap ederken, siyasi malzeme konusu edildik" dedi. Ailenin avukatı Ömer Faruk Ceylan ise, Enes Kara'nın yaşadığı bunalım neticesinde intihar ettiğini ileri sürdü. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-01-2022 16:49

Enes Kara'nın ölümüne ilişkin annesi ve ailesinin avukatından açıklama

Enes Kara'nın ölümüne ilişkin annesi ve ailesinin avukatından açıklama

Yurthaber 14-01-2022 14:24

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Enes Kara açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Elazığ’da intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intihar öncesi çektiği videoya Bakanlığın talebi üzerine yayın yasağı getirildiğini açıkladı. Bakanlık yaptığı açıklamada "Tüm kamuoyunu da bu noktada hassas davranmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-2022 07:54

AK Parti'den Enes Kara açıklaması: Enes Kara'nın kaldığı yer yurt değil öğrenci evi

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Enes Kara'nın kaldığı yerin yurt değil gençlerin kendi hür iradeleriyle bir araya gelerek açtığı öğrenci evi olduğunu belirtti. Özkan, Enes Kara'nın kaldığı yerin denetlenme itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının denetlediği bir yurt olmadığı bilgisini verdi.

Haber 12-01-2022 18:10

Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan Enes Kara açıklaması! Tepkilere böyle yanıt verdi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Enes Kara, dün bir video çekerek hayatına son verdi. Kara’nın intiharının ardından sosyal medyada arkasında bırakmış olduğu video çok konuşuldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Enes Kara ile ilgili paylaşım yapmadığı için tepkilerin odağı olmuştu. Son dakika gelişmesine Kılıçdaroğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Haber 11-01-2022 22:34

Tarkan, Enes Kara mesajıyla ailelere seslendi: Çocuklarınızın seçimlerine saygı duyun

Tarkan, Elazığ'da yaşamına son veren Enes Kara ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Paylaşımında, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara'yı anan Tarkan ailelere seslenerek çocuklarının duygu ve düşüncelerine kulak vermeleri için çağrı yaptı. Ünlü şarkıcı paylaşımında, "Enes Kara’nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam" dedi.

Magazin 11-01-2022 20:06

Son dakika… Türkiye, Enes Kara’nın ölümünü konuşuyor! Babasından açıklama geldi…

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Enes Kara, dün bir video çekerek hayatına son verdi. Kara’nın intiharının ardından sosyal medyada arkasında bırakmış olduğu video çok konuşuldu. Enes Kara ölümünden önce çekmiş olduğu videoda kaldığı yurtta yaşadığı baskılardan ve yaşadığı gelecek kaygısından dolayı yaşama sevincinin kalmadığından bahsediyordu. Öte yandan AK Parti'den de Kara'nın ölümüyle ilgili açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-01-2022 14:20