Erhan Haberleri

SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da bir açıklama geldi! Kimse bizi meze edemez

Son dakika... Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 90 dakikasının tamamlanmasının ardından beklenmedik olaylara sahne olan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürerken Trabzonspor cephesinden konuyla alakalı ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 18-03-2024 20:52

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen harekete PFDK'den herhangi bir ceza gelmedi

PFDK kararları açıklandı. MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçta yaşanan olaylar nedeniyle para cezalarına çarptırıldı. Icardi konusunda yaşanan tartışmaların ardından PFDK'den herhangi bir yaptırım gelmedi.

Spor 22-02-2024 20:51

Galatasaray'dan Real Betis'e transfer olan Bakambu için İspanyol cephesinden açıklama geldi! ''Tarihte benzeri görülmemiş başarılar elde ettiğimiz anlamına gelir''

Galatasaray'dan Real Betis'e 5 milyon euro bedelle transfer olan Bakambu'nun bonservis bedeli sosyal medyada olay olmuştu. Real Betin Başkanı Angel Haro, Galatasaray'dan aldıkları Bakambu transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor 07-02-2024 17:44

Arda Güler'den Barcelona açıklaması! İspanyol medyasında transfer olmadığı için pişman denilmişti...

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in İspanyol devinde istediği forma şansını bulamaması dedikoduları da beraberinde getirdi. Real Madrid'e transfer olmadan önce Barcelona ile de görüşen Arda Güler, kararını Real Madrid'den yana kullanıp Katalan temsilcisinin teklifini reddetmişti. Arda'nın istediği forma şansını bulamamasından sonra Real Madrid'e transfer olduğu için pişman olduğu iddia edilmişti. Milli futbolcu bu iddialara yanıt verdi.

Spor 07-02-2024 16:57

Diğer Haber Etiketleri

barcelona belhanda besikta beşiktaş transfer Futbolcu Menajer Fatih Terim Sergen Yalçın Cristiano Ronaldo Süper Lig Yıldırım Demirören Dursun Özbek Teknik Direktör Şenol Güneş Emre Mor Ahmet Nur Çebi Ali Koç Mehmet Büyükekşi spor Stefan Kuntz Hüseyin Eroğlu Yunus Akgün Arda Güler son dakika Jorge Jesus a milli takım Eren Derdiyok Cedric Bakambu Semih Kılıçsoy Anastasios Bakasetas Caner Erkin Gökhan Töre yapay zeka Yılmaz Vural Lionel Messi Fatih Karagümrük Hatayspor Konyaspor Trabzonspor Adana Demirspor İstanbulspor Samsunspor AZ Fiorentina Panathinaikos Başakşehir Sergio Ramos Emre Çolak El Clasico Gazi Koşusu Şike At Burak Elmas Murat Sancak MHK darp Real Betis Kulüpler Birliği La Liga Çağlar Söyüncü UEFA af Azerbaycan Filistin İspanya İsrail Rusya Ukrayna Yunanistan İbrahim Yılmaz aday bakambu fenerbahçe ertuğrul doğan gazi koşusu ne zaman galatasaray icardi hasan ali imza atan karagümrük jesus kampanya yıllık yaşında messi lig ligi lale orta ramos real madrid saldırı sözleşme tff talisca spor toto kata oktay derelioğlu ust başakşehi yapılan açıklama ekipleri da, burak elma kulübün gazi koşusu saat kaçta spor to portekizli necdet ergezen trabzonspor spor süper li real madrid futbol verildi bıraktı younes devam edecek yollar ayrıldı spor tot hedefi gazi koşusu hangi kanalda saat kaçta gazi kosusu hangi kanalda galatasarayda maçın iyet 10 ak türkiye futbol federasyonu de adana demir uz fk sezon formaları erden trabzonspor, beşiktaş taraftarı galatasaray başkan maçı beşiktaş, tff yönetim kurulu

Erhan

Erhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy'un menajeri ilk kez konuştu! Transfer sözleri...

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla adından söz ettiren ve dev kulüplerin radarına giren Semih Kılıçsoy'un menajeri genç oyuncunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 11:20

Bu iş artık çılgınlık! Messi'nin peçetesi satılıyor

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin 13 yaşındayken Barcelona'ya transferi için atılan ilk imzaların olduğu peçete, açık artırmayla satışa sunulacak.

Spor 01-02-2024 15:41

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için dev bir adım attı! Resmi açıklama her an gelebilir...

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı. Atletico Madrid’e resmi ‘kiralama’ teklifi yapan Fenerbahçe, transferi tamamlamak için İspanyol ekibiyle el sıkıştı.

Spor 19-01-2024 15:56

Adana Demirspor ile sözleşmesini feshetmişti ismi Galatasaray ile anılıyordu! Belhanda'nın yeni takımı herkesi şaşırttı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini sürpriz bir şekilde fesheden ve bir süredir boşta olan Younes Belhanda Katar ekiplerinden Al Shamal'ın yolunu tuttu.

Spor 18-01-2024 16:19

Fenerbahçe'de Emre Mor'a kapı göründü! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlanmak üzere...

Fenerbahçe'de bu sezon istediği forma şansını bulamayan Emre Mor ile yolların ayrılması planlanıyor. Sarı-lacivertlilerde Emre Mor'a gelecek herhangi bir teklif kabul edilecek. 26 yaşındaki milli oyuncuya Hatayspor talip oldu.

Spor 02-01-2024 14:30

Fatih Terim Galatasaray'a çok istediği isme 11 yıl sonra yeni ekibi Panathinaikos'ta kavuştu!

Yunan ekibi Panathianikos ile yeni sözleşme imzalayan Fatih Terim, 11 yıl önce Galatasaray'a transfer etmek istediği isimle burada buluştu. İşte detaylar...

Spor 28-12-2023 12:01

SON DAKİKA: Ve Fatih Terim yeşil sahalara geri döndü! Ergin Ataman'a basketbolu emanet eden Panathinaikos, futbolun başına da Fatih Terim'i getirdi!

Fatih Terim yeşil sahalara geri döndü. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in uzun bir aradan sonra yeni bir takımla anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı Panathinaikos ile anlaşma imzalarken Yunan ekibinden konuyla alakalı olarak resmi açıklama da geldi. Panathinaikos basketbolun başına da Ergin Ataman'ı getirmişti.

Spor 26-12-2023 19:58

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan açıklama! ''Benim inip birini tokatlayacak durumum yok''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, dün oynanan ve sahadan çekildikleri Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalardan bulundu. Sarıalioğlu, "TFF istifa etmez, TFF görevden alınılır. İstifa edecek yetkisi yok!" dedi.

Spor 20-12-2023 16:32

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan olay yaratacak ifadeler!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Burak Elmas, sarı-kırmızılı camia için olay yaratacak ifadeler kullandı. Elmas, "Başkanlığı bıraktığımdan beri ilk defa konuşuyorum. İstemedim, talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum." dedi.

Spor 17-12-2023 10:46

Oktay Derelioğlu'nu hastanelik eden saldırı sonrası şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı: Aracın kapısını açar açmaz abime vurdu!

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıran şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Zekai Karaçoban ifadesinde, "Tartışma, aracını önüme kırması sebebiyle çıktı. İlk hareketi karşı taraf yaptı. Önüme kırdı, araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma yok kameralarda da mevcuttur sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik." dedi.

Spor 07-12-2023 18:57

Süper Lig'de böyle ayrılık yaşanmadı! İstanbulspor'un yıldızı İbrahim Yılmaz önce darp raporu aldı, sonra sözleşmesini feshetti

İstanbulspor'un 29 yaşındaki oyuncusu İbrahim Yılmaz, kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile tartıştıktan sonra darp raporu aldığı ve kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-11-2023 17:31

Rusya'yı 4 günde tüm turnuvalardan men eden UEFA, İsrail'e karşı sessiz kaldı!

Ukrayna'ya yönelik saldırılarda sivil ölümleri gerekçesiyle Rusya'yı 4 günde turnuvalardan men eden UEFA ve FIFA, 38 gündür Gazze'ye yönelik saldırılarda bulunan İsrail için herhangi bir yaptırıma başvurmadı.

Spor 14-11-2023 15:34

Beşiktaş'ta yeni asbaşkan açıklandı! Serhan Çetinsaya'nın yerine gelen isim...

Beşiktaş Kulübü, Serhan Çetinsaya'nın istifası nedeniyle boşalan asbaşkanlık görevine Ali Bayrak'ın getirildiğini duyurdu

Spor 31-10-2023 19:55

Cumhuriyetin 100. yılına özel 2 bin 23 kilometre yüzdü

Triatlon sporcusu Erhan Turan, Cumhuriyetin 100. yılına özel hedef koyduğu 2 bin 23 kilometre yüzmeyi iki yıl içerisinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tamamladı.

Spor 29-10-2023 14:57

Kapalı kapılar ardında Riva'da kritik toplantı! Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları...

Kulüpler Birliği Vakfı Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva’daki tesislerinde toplantı yaptı. Toplantıya Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları dahil oldu. Diğer kulübün başkanları toplantıya çevrimiçi olarak katılım sağladı.

Spor 27-10-2023 20:20

Beşiktaş'ta seçim için Yıldırım Demirören aday olabilir fakat tek bir şartı var...

Geçtiğimiz hafta olağanüstü kongre kararı alan Beşiktaş yönetimi, kongre tarihi konusunda yeni bir açıklama yayımladı.

Spor 11-10-2023 15:54

Dursun Özbek'ten açıklama: ''Asla affetmem''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalar yaptı. Dursun Özbek, Cemal Özgörkey'in istifasına dair sert açıklamalar yaptı.

Spor 11-10-2023 11:30

Yılmaz Vural Samsun'a gitti, sosyal medya ayağa kalktı! Samsunspor'un başına mı geçiyor?

Uzun bir süredir herhangi bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural bir söyleşi için Samsun'a giderken, sosyal medyada Samsunspor'un başına geçeceği iddiaları gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 15:06

Beşiktaş'ta yapılan toplantı sonrası istifa kararı iddiası! Alınan yenilgi sonrası ortalık yangın yeri...

Lugano mağlubiyetinin ardından 4 saat süren yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıdan herhangi bir sonuç çıkmazken, sosyal medyada yer alan iddialara göre Ahmet Nur Çebi'nin istifa kararı alarak olağanüstü kongreye gideceği ifade edildi.

Spor 06-10-2023 08:36

''Barcelona küme düşürülebilir'' açıklaması İspanya'nın gündemini bir anda değiştirdi!

İspanya'da "Negreira olayı" olarak adlandırılan, Barcelona Kulübünün bir şirketle anlaşarak hakemler hakkında bilgi almaya çalıştığı iddialarıyla ilgili açılan soruşturma kapsamında Hakemler Teknik Komitesinin (CTA) ofislerinde polis ve jandarma tarafından arama yapıldı.

Spor 28-09-2023 14:53

Yöneticilerle ilk görüşme gerçekleşti! Fatih Terim eski takımına geri dönüyor

Galatasaray ile yollarını ayırdığı tarihten bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayan ve sahalardan uzak olan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 25-09-2023 11:21

Konyaspor, Gökhan Töre ile 1 yıllık anlaşma sağladı

Son olarak Ankaragücü forması giyen Gökhan Töre, Konyaspor ile anlaşma sağladı.

Spor 15-09-2023 21:42

Fatih Terim'in 'Seni milli takıma geri istiyoruz' diyen taraftara verdiği tepki sosyal medyanın gündemine oturdu!

A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden teknik direktör Fatih Terim, depremzedeler için veteranların bir araya geldiği Türkiye - İsviçre maçında bulunan isimler arasındaydı. Karşılaşma öncesinde taraftarları selamlayan tecrübeli çalıştırıcı, kendisine 'Seni milli takıma geri istiyoruz' şeklinde seslenen bir futbolsevere verdiği tepkiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 11-09-2023 14:33

Son dakika: Sergio Ramos için Beşiktaş ve Galatasaray itirafı! 'Anlaşmaya varmıştık ama...'

Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Serhan Çetinsaya, istifasının ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergio Ramos ile transfer görüşmelerini sürdüren isim olan Çetinsaya, İspanyol futbolcunun taleplerini ve süreç boyunca yaşananları anlattı. Serhan Çetinsaya, Galatasaray'ın da oyuncuya teklif yaptığını ve Ramos'un şartlarını tek tek açıkladı. İşte detaylar...

Spor 11-09-2023 12:05

Sergio Ramos, Beşiktaş'ta istifa getirdi! ''Tek dileğim, Beşiktaş iyi olsun''

Beşiktaş'ta Asbaşkan Serhan Çetinsaya istifa kararı aldı. Çetinsaya, Sergio Ramos transferi nedeniyle başkan Ahmet Nur Çebi'yle ters düşünce bu kararı vermişti.

Spor 24-08-2023 13:29

Talisca, Galatasaray'a transfer mi oluyor? Yapılan açıklama kafa karıştırdı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu. Anderson Talisca transferi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Beşiktaş Asbaşkanı, sosyal medyada gündeme oturmayı başardı.

Spor 24-08-2023 08:21

Trabzonspor, Fountas ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı

Trabzonspor Kulübü, Yunan hücum oyuncusu Taxiarchis Fountas ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 17-08-2023 15:56

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Gelen tekliften sonra kulüple konuşup ayrılmak istediğini söyledi

Galatasaray'ın milli yıldızı Yunus Akgün'e Nantes kulübü talip oldu. Genç oyuncuyu kadrosuna katmak için menajeri aracılığı ile iletişime geçen Nantes kulübü Yunus Akgün'ü de ikna etti ve Galatasaray'dan gelecek haberi beklemeye başladı.

Spor 19-07-2023 08:04

MHK Yeni Başkanı Ahmet İbanoğlu oldu! Lale Orta'nın görevine son verildi

MHK üyeleri belirlendi, MHK'nin yeni başkanı Ahmet İbanoğlu oldu.

Spor 15-07-2023 22:26

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-2023 17:40

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı? Birinci belli oldu!

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? Bu yıl 97. kez düzenlenen Veliefendi Hipodromu'ndaki dev organizasyon heyecanla takip edildi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk onuruna 1927'den beri düzenlenen koşu ya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı?

Spor 25-06-2023 17:39

Galatasaray'ın eski yıldızı, 2. Lig'e transfer oldu! Eren Derdiyok'un yeni takımı şaşırttı...

Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray, Göztepe ve Ankaragücü formalarını terleten Eren Derdiyok, 20 Ocak 2023'ten itibaren serbest oyuncu statüsünde yer alıyordu. Son olarak Ankaragücü'nde top koşturan Derdiyok, yaklaşık 6 aylık aranın ardından yeni takımına imza attı. İşte detaylar...

Spor 23-06-2023 17:20

Sergen Yalçın, Azerbaycan ekibini reddetti ve Fenerbahçe'den haber beklemeye koyuldu! Ali Koç teklif yaparsa kabul edecek...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve bir süredir herhangi bir kulüple anlaşma sağlamayan teknik direktör Sergen Yalçın için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı Fenerbahçe'yle de anılan tecrübeli teknik adam, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile görüşüyordu. Sergen Yalçın'ın Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile yaptığı görüşme olumsuz sonuçlandı.

Spor 22-06-2023 10:30

Ve Sergen Yalçın imzayı atıyor! Uçağı Azerbaycan'a indi, resmi açıklama bekleniyor

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve o dönemden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oluyor. Başarılı teknik adamın ismi birçok kulüp ile anılırken Yalçın, yeni takımına imza atmak için Azerbaycan'a gitti. İşte detaylar...

Spor 20-06-2023 13:10

İsmi Fenerbahçe ile anılıyordu! Sergen Yalçın'dan bambaşka tercih... İşte yeni adresi

Jorge Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları hız kazanırken, gündeme gelen isimlerden biri de Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından uzun süredir herhangi bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın olmuştu. Sarı-Lacivertliler ile ismi anılan Yalçın için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 17-06-2023 13:31

Murat Sancak 'Montella ile buraya kadar' demişti! Adana Demirspor'da Sergen Yalçın'a ilk teklif yapıldı, başarılı çalıştırıcı olumlu dönüş yaptı

Son olarak 2021 yılında Beşiktaş'ı çalıştıran ve o tarihten bu yana yeşil sahalardan uzak olan Sergen Yalçın için yeni sezon öncesi birçok iddia ortaya atılırken, gündemdeki son ekip Adana Demirspor oldu. İşte detaylar...

Spor 13-06-2023 08:06

PFDK, cezaları açıkladı! Trabzonspor'un yıldızı, Fenerbahçe'ye karşı yok...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı yönetici Serhan Çetinsaya'ya sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. PFDK ayrıca, Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas'ın Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 2 maç ceza aldığını açıkladı.

Spor 04-05-2023 21:06

Yapay zeka ChatGPT, dünyanın en değerli 11 futbolcusunu seçti! Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi...

Sosyal medya şu sıralar yeni nesil sohbet robotu ChatGPT'yi konuşuyor. ChatGPT, Türkçenin de içinde bulunduğu birçok dili konuşurken, hikayeler oluşturuyor ve kod dahi yazabiliyor. Dünyaya damgasını vuran ChatGPT'ye dünyanın en değerli 11 futbolcusu soruldu. ChatGPT'nin oluşturduğu 11 futbolculuk listede Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yer almaması dikkat çekti.

Spor 05-04-2023 18:02

SON DAKİKA: TFF Kararımızı değiştirmeyeceğiz dedi, Beşiktaş'tan jet yanıt geldi!

TFF ile Beşiktaş arasındaki gerilim tırmanarak sürüyor. Federasyondan yapılan son dakika açıklamasında kararlarda herhangi bir değişiklik olmayacağız bir kez dada duyurulurken, Beşiktaş'tan jet yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 04-04-2023 14:40

Jorge Jesus ile arasında sorun mu var? Jayden Oosterwolde için flaş iddia

Fenerbahçe'nin Parma'dan 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Jayden Oosterwolde’nin neden oynamadığı merak konusu oldu. Sevilla karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetten sonra sorgulanan bu durum için herhangi bir açıklama gelmedi.

Spor 11-03-2023 13:37

Beşiktaş yeni kampanyasını duyurdu: ’Bırakmam Seni Türkiyem’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, depremden etkilenen bölgelere okul yapmak için ’Bırakmam Seni Türkiyem’ kampanyası başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 10-03-2023 13:02

Barcelona'nın başı büyük dertte! Kulüpler de cephe aldı, olaylar büyüdü! Küme düşme ve 5 yıl men...

İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerini bünyesinde bulunduran La Liga kurumu, Hakem Teknik Kurulunun eski başkan yardımcısı Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahip olduğu şirkete ödeme yaptığı ortaya çıkan Barcelona Kulübüne tepki gösterdi.

Spor 21-02-2023 18:11

Başakşehir'den ayrılmıştı! Tecrübeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın yeni takımı belli oldu... Samsunspor ile prensip anlaşmasına vardı!

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'den ayrılmasının ardından herhangi bir takımla anlaşmayan tecrübeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-02-2023 22:31

Göztepe sonrası kulüpsüz kalmıştı! Emre Çolak'ın yeni takımı herkesi hayrete düşürdü... İspanya 3. Lig ekibine transfer oldu

Kariyerinde Deportivo, Galatasaray, Hatayspor ve Başakşehir gibi dev kulüpler bulunan ve son olarak İzmir ekibi Göztepe'de forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emre Çolak'ın yeni adresi herkesi şaşırttı. Çolak, İspanya 3. Lig ekibine transfer oldu. İşte detaylar...

Spor 27-01-2023 15:33

Fatih Karagümrük'ten ayrılan, adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Caner Erkin transfer görüşmesi için kulüp binasına geldi!

Son olarak Fatih Karagümrük'te forma giyen ve İstanbul ekibinden beklenmedik bir şekilde ayrılan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yeni adresi belli oluyor. Erkin, eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir ile görüşmek için kulüp binasına geldi. İşte detaylar...

Spor 27-01-2023 15:17