Erkek Tıraş Makinesi Haberleri

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-2024 17:17

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-2023 13:33

Beyler kişisel bakımın en önemli adımı, saç ve sakal tıraşı! Sizin için en iyi tıraş makinelerini seçtik

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber 20-05-2023 01:49

Pürüzsüz bir tıraş deneyimi için mutlaka deneyin! Şu an indirimde olan tıraş makineleri

Tıraş olurken cildinizi tahriş eden bıçaklar kullanmaktan sıkıldınız mı? O zaman kaliteli bir tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Peki, hem indirimli hem kullanışlı ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse gelin, Amazon Bahar Fırsatları'ndan yararlanarak çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz en iyi tıraş makinelerine göz atalım.

Haber 31-03-2023 18:23

Erkek Tıraş Makinesi

Erkek Tıraş Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Tıraş Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trendlerle kendinizi baştan yaratın! Son dönemlerde popüler olan saç ve sakal modelleri

Geriye yatmış saçlar, dalgalı modeller, kirli sakal ya da uzun bıyıklar... Bu yılın saç ve sakal trendleri arasında pek çok farklı seçenek var! Tüm bu seçenekleri keşfederek tarzınıza en uygun modelleri tercih etmeniz mümkün. Bunun içinse 2023 trendlerini derlediğimiz listemizi incelemeniz yeterli. O zaman haydi, başlayalım!

Haber 16-03-2023 16:08

Hassas ciltli erkeklerin çok beğeneceği cildi tahriş etmeyen tıraş makineleri

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? "Çok isterim" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde bu yazımız tam da size göre. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber 22-09-2022 19:24