Erkenci Kuş Dizisi Haberleri

Çocuklar Duymasın’ın Sekreter Yasemin’i Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizileri duyunca çok şaşıracaksınız!

2000'li yılların başında ekranlara gelen ve yayınlandığı dönem herkes tarafından ilgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin Sekreter Yasemin'i, bilinmeyen yönüyle herkesi şaşırtıyor. Yasemin karakterini canlandıran Meriç Acemi'nin oyunculuk kariyeri dışında aslında birçok dizinin senaryosunu da yazdığı ortaya çıktı. Acemi'nin yazdığı diziler arasında reyting rekoru kıran pek çok yapımın bulunması da dikkat çekiyor.

Magazin 28-07-2022 21:22

Demet Özdemir'in derin göğüs dekolteli paylaşımı olay oldu! Siyah elbisesiyle nefes kesti

Çilek Kokusu, Doğduğun Ev Kaderindir ve Erkenci Kuş gibi pek çok dizide rol alan Demet Özdemir sosyal medyada sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile nişanlanan isim, Koç ile tatile çıkmış ve tekne paylaşımlarıyla çok konuşulmuştu. Özdemir, şimdi ise derin göğüs dekolteli paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 09-07-2022 21:25

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun eski hali şaşırttı! Ünlü oyuncuyu gören tanıyamıyor

Şimdilerde Yargı dizisinde 'Neva' karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu eski haliyle takipçilerini şaşırttı. Oyunculuk performansı ile çok konuşulan ve daha önce Sen Çal Kapımı dizisinde de rol almış olan ismin eski hallerini görenler adeta tanıyamadı.

Magazin 08-06-2022 12:10

Demet Özdemir'den itiraf: Eli sıkı çıktı! İndirimleri takip ediyorum

29 yaşındaki sevilen oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün reklam yüzü olduğu markasının Galata'da gerçekleşen davetine katıldı. Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla gündemde olan güzel oyuncudan maddi konuda bir itiraf geldi. Rol aldığı dizilerden önemli miktarda gelir elde ettiği bilinen Özdemir, para kazanmanın zorlukları hakkında konuşarak indirimleri takip ettiğini söyledi.

Magazin 16-11-2021 16:30

Şöhret için babasından oldu! Demet Özdemir'in şaşkına çeviren hayat hikayesi

Güzel oyuncu Demet Özdemir, ekranlara ilk çıktığı günden bu yana pek çok güçlü projede yer aldı. Şimdilerde Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Özdemir'in az bilinen hayat hikayesi ise sevenlerini şaşırttı.

Magazin 12-11-2021 14:51

Dizide Ilgaz'dan vazgeçmiyor! Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu meğer ünlü oyuncuyla sevgiliymiş!

Ekranların sevilen dizisi Yargı'da Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, meğer Sen Çal Kapımı dizisindeki eski rol arkadaşıyla sevgiliymiş!

Magazin 14-10-2021 09:22

Taraftarın 'göğüslerini aç' dediği spor spikeri, cesur pozlarıyla yakıp geçti!

Bir dönem, taraftarın ''Göğüslerini aç'' tezahüratına maruz kalarak adından söz ettiren ünlü spor spikeri Diletta Leotta, iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor. Can Yaman ile yaşadığı aşkla Türk magazinin de gündemini meşgul eden Leotta'nın pozlarına, beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 24-09-2021 12:47

Can Yaman, İtalya’yı sallamaya devam ediyor! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu

Türkiye’den sonra İtalya’yı sallayan Can Yaman, yeni paylaşımlarıyla gündeme oturdu. İtalya’da çekeceği yeni dizi Sandokan için ağır bir eğitimde olan aktör, dizinin ekibiyle buluştu.

Magazin 11-03-2021 07:44