Erol Taş Haberleri Ve Son Dakika Erol Taş Haberleri

Erol Taş Haberleri Ve Son Dakika Erol Taş Haberleri

Türk Sinemasının kötü adamı olarak tanınan Erol Taş, 28 Şubat 1926 yılında Erzurum’da doğmuştur. Okul çağında olmasına rağmen ailesine yardım etmek için, farklı mesleklerde çalışmıştır. Aynı dönemde babasını kaybeden Taş, boksör olarak İstanbul ve Türkiye birinciliği kazanmıştır. Ünlü sanatçı, şans eseri başlayarak 1960 yılında ‘Gecelerin Ötesi’ adlı film ile kariyerine büyük katkı sağlamıştır. Metin Erksan'la tekrar çalışma fırsatı bulan Erol Taş, karmaşık duyguları ortak bir eylemde birleştiren kahramanlardan biri olmuştur. 1967 yılında çekilen ve Türkân Şoray'la başrolü paylaştığı ‘Ana’ filmi, az rastlanan iyi adam rollerine örnektir. Erol Taş, başarılı kariyeri ile 1965-68 ve 75 yıllarında Antalya Altın Portakal film festivallerinde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerini almıştır. Ünlü sanatçı, 45 yıllık oyunculuk yaşamının ardından 8 Kasım 1998’de hayata gözlerini kapatmıştır.

Erol Taş Haberleri

Erol Taş'ın Cankurtaran’daki kahvehanesi harabeye döndü! Yerine otel yapılacak

Türk Sinemasında ‘Kötü Adam’ karakteriyle tanınan Erol Taş’ın Cankurtaran’daki kahvehanesi harabeye döndü. Geçmişte iki defa el değiştiren ve Vakıflar Genel Müdürlüğüne devredilen kahvenin son hali içleri acıttı. Harabe haline dönen kahvehanenin bir otel zincirinin markası olacağı da öğrenildi.

Haber 09-01-2023 20:30

Erol Taş iplik fabrikasında çalışırken bakın nasıl oyuncu olmuş? Hikayesini duyan şaşırıyor

Erol Taş’ı hep oynadığı kötü karakterlerle tanıdık. Peki onun iplik fabrikasında çalışırken, nasıl oyuncu olduğunu biliyor musunuz? Usta oyuncunun hikayesine çok şaşıracaksınız.

Magazin 03-09-2021 10:23

Perihan Savaş: Erol Taş’tan çok korktum

Oyuncu Emrah Elçiboğa’nın Instagram’daki canlı yayınına konuk olan Perihan Savaş, Yeşilçam’ın efsane “kötü adam”ı Erol Taş’la ilgili anısını anlattı:

Magazin 11-04-2020 15:14

Diyarbakır'ın Erol Taşı, engellilerin iyi kalpli adamı

Adını, Yeşilçam'ın ünlü aktörü Erol Taş'tan alan 41 yaşındaki Erol Taş, kendisi gibi bedensel engellilere sunduğu destekle "iyi kalpli adam" olarak tanınıyor - Diyarbakır Bedensel Engelliler Spor Kulübünün başkanlığını ve antrenörlüğünü yürüten Taş, engellilerin topluma kazandırılması ve sporla sosyalleşmesi için çalışıyor - Taş: "Emoji olarak Erol Taş'ın kahkahasını kullanıyorum. 'Engelliyiz' deyip durmadık. Şükürler olsun, olmayan ayağımızla koşturma cesaretini bırakmadık" - Taş'ın arkadaşlarından Mehmet Doğan: "Gecesini gündüzünü bize feda ediyor. Engelli olmasına rağmen engel tanımıyor"

Haber 01-12-2018 11:44

Erol Taş

Erol Taş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erol Taş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeşilçam'ın iyi yürekli 'kötü adamı' Erol Taş

Türk sinemasında oynadığı 'kötü adam' rolleriyle hafızalarda yer bulan ünlü oyuncu, ölüm yıldönümünde anılıyor - Başrol oynadığı "Mapushane Çeşmesi", "Kanlı Kale", "Efenin İntikamı", "Eşkiya Kanı/Hakimo", "Konuşan Gözler" ve "Katırcı Yani Efenin Definesi" filmlerininin yanı sıra yüzlerce filmde çeşitli karakterleri canlandırdı - Filmlerin ''taş kalpli'' oyuncusu Erol Taş, gerçek hayatta eşini erken kaybettiği için üç küçük çocuğuna hem annelik hem babalık yapmak zorunda kalan iyi yürekli bir adam olarak biliniyordu

Haber 07-11-2018 11:47

Dev et parçasını çiğ çiğ yedi

Görüntüdeki kişi büyük bir at parçasını çiğ çiğ yiyor. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trend 22-02-2018 16:57

Bugün günlerden Erol Taş

Bugün, aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın unutulmaz ve yeri doldurulamaz sanat adamı Erol Taş’ın ölüm yıldönümü.

Haber 08-11-2016 11:51

Erol Taş'ın yeğeni vuruldu

Almanya’ya döneceği sabah kurşunlandı.

Haber 31-03-2011 08:52