Erşan Kuneri Dizisi Haberleri

Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kadın sevgilisine asılınca...

Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı Seyyal Par karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya bir YouTube programına konuk oldu. "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren ünlü oyuncu, geçmişte başına gelen bir olayı anlattı. O anlar izleyenleri gülümsetti.

Magazin 21-12-2023 13:56

Cem Yılmaz Erşan Kuneri'den yeni kareler paylaştı! Yaşlı Kuneri'ye yorum yağdı

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçti. Sete çıkan fenomen dizinin çekimlerinden yeni kareler paylaşan Yılmaz, Erşan Kuneri'nin yaşlı hallerini de paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-10-2023 12:13

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri'ye olay yorum: Bana hitap etmedi!

Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Recep İvedik filmleriyle çoğu zaman eleştiri oklarının hedefi olan ama son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın filmi 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken bir yorumda bulundu. Şahan Gökbakar'ın "Erşan Kuneri dizisini nasıl buldun?" sorusuna verdiği yanıt olay oldu. Cem Yılmaz'ın ünlü oyuncuya ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 07-12-2022 07:30

Cem Yılmaz’a Erşan Kuneri davası! 'Hemen hemen her sahnesinde...'

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği Cem Yılmaz’ın Netflix'te yayınlanan dizisi Erşan Kuneri için alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Magazin 21-11-2022 12:15

Mehmet Ali Erbil'den Erşan Kuneri tepkisi! Devletimiz bence müdahale etmeliydi

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ı ve son dizisi Erşan Kuneri'yi hedef aldı. Son dönemde taciz mesajlarının ifşa olmasıyla adından söz ettiren Erbil, Erşan Kuneri'yi fazla küfürlü buldu ve "Devletimiz müdahale etmeliydi" dedi.

Magazin 05-09-2022 12:20

Cem Yılmaz yeni filmi için çalışmalara başladı: Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız?

Son olarak Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle gündemde olan Cem Yılmaz, yeni filmini duyurdu. Film için çalışmalara başladığını ifade eden Cem Yılmaz, ‘Karakomik Filmler: 2 Arada’ filmindeki bir karakter olan Ayzek'in fotoğrafını paylaşarak "Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız ?" diye sordu.

Magazin 22-06-2022 20:29

Devlet Bahçeli'nin 'Haddini aşmıştır' dediği Cem Yılmaz'a ünlülerden destek yağdı!

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında, dijital medya platformu Netflix ile yaptığı açıklamasıyla isim vermeden Cem Yılmaz'ın komedi dizisi Erşan Kuneri'ye göndermede bulunmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözlerinin ardından ünlü isimlerden Cem Yılmaz'a destek mesajları yağdı.

Magazin 22-06-2022 15:59

Bahçeli'nin tepkisi sonrası Cüneyt Özdemir'den çarpıcı yorum! Cem Yılmaz'ın işi çok zor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında Netflix'e ilişkin kullandığı sözler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahçeli'nin tepkisinin ardından sosyal medya kullanıcıları art arda 'Erşan Kuneri' dizisi ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Gazeteci Cüneyt Özdemir de "Cem Yılmaz'ın işi çok zor" derken konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Haber 21-06-2022 15:38

Bahçeli, Netflix dizilerine kızdı! Sosyal medyada Erşan Kuneri gündem oldu

Komedyen Cem Yılmaz'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı, aynı zamanda başrol olduğu 'Erşan Kuneri' dizisi sosyal medyada yeniden gündem oldu. Erşan Kuneri'nin gündem olmasının sebebi ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında Netflix dizilerini hedef alarak söylediği sözler... İşte tüm detaylar...

Magazin 21-06-2022 14:15

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar geçmişe götürdü! Gören bir daha baktı

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar; oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Oyuncu arkadaşı Ezgi Mola gibi sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden olan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazandıktan sonra sosyal medyada hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın son paylaşımları olay oldu. İşte detaylar...

Magazin 06-06-2022 00:11

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'den sonra yeni filmi için çalışmalara başladı: Müzikleri de ben yapacağım

Erşan Kuneri dizisiyle gündemde olan ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, yaptığı esprili bir paylaşımla yeni projesini duyurdu. Evindeki müzik stüdyosunda video çeken Yılmaz, "Yeni yapacağım filmde müzikleri de ben yapacağım" dedi ve üzerinde çalıştığı parçayı hayranlarına dinletti.

Magazin 03-06-2022 01:51

Cem Yılmaz'dan merak uyandıran paylaşım! Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor mu?

Cem Yılmaz 13 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için bir paylaşımda bulundu. Twitter paylaşım yapan Cem Yılmaz, haftaya ikinci sezon çekimlerine başlanacağını söyledi. Ancak Yılmaz'ın ironi mi yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Magazin 21-05-2022 07:31

Erşan Kuneri ile gündemde olan Nilperi Şahinkaya'ya şoke eden teklif! Yere yatsam beni çiğner misin?

Cem Yılmaz'ın günlerdir konuşulan dizisi Erşan Kuneri'de rol alan Nilperi Şahinkaya İbrahim Selim'in programında "Aldığın en tuhaf teklif ne?" sorusuna samimi bir yanıt verdi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya sosyal medyada ayak sevenlerin olduğunu söyleyerek gelen mesajı açıkladı.

Magazin 20-05-2022 11:23

Zafer Algöz'ün Erşan Kuneri yorumuna Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile Aleyna Tilki'den yanıt

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Netflix'teki Erşan Kuneri dizisi gündemden düşmüyor. Erşan Kuneri'nin başrol oyuncularından Zafer Algöz'ün, fenomen dizi Gibi ile ilgili sözleri sosyal medyada olay oldu. Gibi'nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç'tan ise isim vermeden Algöz'ün sözlerine yanıt geldi. Şarkıcı Aleyna Tilki de Gibi ve Erşan Kuneri hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı ve Gibi'ye destek verdi.

Magazin 19-05-2022 00:16

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? Zafer Algöz aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Erşan Kuneri ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan kullanıcıya oyuncu Zafer Algöz yanıt verdi. Gelişme sonrası Algöz'ün verdiği yanıt olay oldu ve Twitter'da saatlerce gündemde kaldı. Algöz'ün hayatı ve memleketi gibi konuların yanında, olayın ayrıntıları da merak ediliyor. Peki Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-05-2022 21:08

Cem Yılmaz'dan sonra Zafer Algöz'den de 'Erşan Kuneri' eleştirilerine yanıt! Gibi'nin 2 fırın ekmek yemesi lazım

Zafer Algöz, Erşan Kuneri'ye gelen eleştirilere verdiği yanıtla gündem oldu. Başarılı isim, 'Erşan Kuneri' hakkında övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısına, fenomen dizi 'Gibi' üzerinden yanıt verdi. Algöz'ün yanıtı kısa sürede gündeme oturdu.

Magazin 18-05-2022 12:08

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen izleyiciye yanıt: Gülüm benim, canım, şeker kardeşim...

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluştu. Türkiye'nin son günlerde en çok konuşulan projelerinden bir olan Erşan Kuneri sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ünlü sinemacı ve komedyen Cem Yılmaz, Twitter'dan "Maalesef çok kötü bir seri" yazan bir izleyiciye verdiği cevapla dikkat çekti.

Magazin 17-05-2022 23:14

Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü olay oldu!

Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi Erşan Kuneri yayınlandığı günden beri hem olumlu hem olumsuz anlamda pek çok yoruma maruz kaldı. Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü de sosyal medyanın dilindeydi. Başarılı oyuncu Çorumlu'nun rolünü izleyenlerin yaptığı yorumlarda bakın neler var.

Magazin 17-05-2022 13:05

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'nin galası yapıldı

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, Netflix'in yeni dizisi "Erşan Kuneri"nin galası Grand Pera'da yapıldı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın bulunduğu dizi 13 Mayıs'tan itibaren izlenebilecek.

Magazin 13-05-2022 01:49

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri itirafı! Diziden çıkardığı bölümü anlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünü Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak ile paylaştığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te yayına giriyor. Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Cem Yılmaz, yeni dizisi hakkında konuştu. Yılmaz, 8 bölümden oluşan diziden çıkardığı bir bölümü de anlattı.

Magazin 10-05-2022 19:47

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri dizisi ne zaman çıkıyor?

Erşan Kuneri gündemde yer alıyor. Cem Yılmaz'ın sevilen karakterlerinden Erşan Kuneri izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif v 216 filmlerinden aşina olduğumuz Erşan Kuneri karakteri bu kez dijital ortamda yayınlanacak bir dizi ile izleyicisiyle buluşacak. İşte Erşan Kuneri oyuncuları ve konusuna dair merak edilenler!

Haber 03-05-2022 22:09

Merakla bekleniyor! Erşan Kuneri'den ilk resmi fragman geldi

Netflix, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın bulunduğu Erşan Kuneri’nin resmi fragmanını paylaştı.

Magazin 03-05-2022 11:36

Erşan Kuneri GELİYOR! Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir?

Erşan Kuneri'den yeni haberler geldi. Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri hakkındaki detaylar belli olmaya başladı. AROG, GORA VE ARİF 216 yapımları ile tanınan Cem Yılmaz, izleyicisinin karşısına bu seferde Erşan Kuneri ile çıkacak. 8 bölümden oluşacak dizinin dijital platformda yayınlanacak. İşte Erşan Kuneri hakkında merak edilenler!

Magazin 15-04-2022 17:19

Erşan Kuneri'nin yayın tarihi belli oldu

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri projesi13 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak. Projeden yeni kareler de yayınlandı. İşte ayrıntılar ve fotoğraflar...

Magazin 15-04-2022 11:50

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut merak konusu oldu. Uzun zamandır özel hayatıyla gündeme gelmeyen ünlü komedyenin yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Peki Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut ne iş yapıyor, kaç yaşında? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 18-03-2022 12:52

Cem Yılmaz son halini paylaştı: Biraz kendime gelir gibiyim

Cem Yılmaz'ın yeni projesi olan ve Erşan Kuneri dizisinin çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamladı. Netflix'te yayınlanacak dizideki Erşan Kuneri karakteri için saç ve sakalını sarıya boyatan Yılmaz, son paylaşımıyla eski haline döndüğünü duyurdu.

Magazin 19-09-2021 21:28

Cem Yılmaz: Bize tatil yok, biz işçiyiz

Etilerde objektiflere takılan Cem Yılmaz, dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni projesi 'Erşan Kuneri'nin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.

Magazin 15-09-2021 16:49

Uraz Kaygılaroğlu'nu görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Son olarak rol aldığı Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Gediz karakteriyle büyük bir başarı yakalayan ve Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayımlanacak olan 'Erşan Kuneri' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 34 yaşındaki Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni imajıyla dikkat çekti.

Magazin 13-09-2021 14:10

Cem Yılmaz duyurdu: Erşan Kuneri bitti

Cem Yılmaz'ın yeni projesi olan ve Erşan Kuneri dizisinin çekimleri tamamlandı. Cem Yılmaz son set gününden kareyi Instagram'dan paylaştı. Yılmaz, "Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh. 6 saat Erşan. 2 dakika bile yeterken 6 saat. Tüm ekibin ellerine sağlık. Yolun yol olsun oğul" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-09-2021 01:11

Cem Yılmaz'lı Erşan Kuneri setinden gelen kareler heyecanı arttırdı

Cem Yılmaz’ın heyecanla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri’nin çekimleri devam ediyor. Netflix’te yayınlanacak olan dizi oyuncu kadrosuyla ön plana çıkarken, oyuncuların setten yaptığı paylaşımları ise heyecanı arttırdı.

Magazin 18-08-2021 09:30

Nilperi Şahinkaya'dan 'Erşan Kuneri' açıklaması

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' adlı filminde rol alacak olan Şahinkaya, film hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 14-08-2021 09:27

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin çekimleri sürüyor! İşte setten kareler

Cem Yılmaz'ın yeni projesi Erşan Kuneri dizisinin çekimleri sürüyor. Netflix'te yayınlanacak olan dizinin setinden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 22-07-2021 00:04

Nilperi Şahinkaya Erşan Kuneri setinde döktürdü! Merve Dizdar gülme krizine girdi

Erşan Kuneri çekimleri için sette olan Nilperi Şahinkaya hem eğlendi hem de eğlendirdi. Saç ve makyaj yapımı sırasında kurtlarını döken Nilperi Şahinkaya rol arkadaşı Merve Dizdar'ı gülme krizine soktu.

Magazin 15-07-2021 10:22