Esra Erol Canlı Haberleri

Esra Erol'da şoke eden iddia! Eşini ' Bebişim' diye seven yaşlı adamdan ağızları açık bırakan sözler: Karımı başka adamlarla basmışlar!

Esra Erol 74 yaşındaki Hüseyin Bayrakçı'yı konuk etti. 14 yıllık hayat arkadaşının kendisini terk ettiğini belirten yaşlı adamın, "Karımı başka adamlarla basmışlar" sözleri hem Esra Erol'u hem de ekran başındakileri şoke etti.

Magazin 13-12-2023 10:55

Esra Erol'da izleyicisini şaşırtan sözler! Karşısında karısını görünce sinir kriz geçirdi! Bana 'Selam' yazdı, kesin beni seviyor!

Esra Erol, Bursa'ya çalışmaya giden Kemal Bey'in 23 Kasım'dan beri kayıp olan eşi Gülizar'ı aradığını anımsatarak dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Eşini karşısında gören Kemal Bey kriz geçirdi. Programa damga vuran anlar bununla sınırlı kalmadı. Kemal Bey'in "Bana 'Selam' yazdı, kesin beni seviyor!" sözleri Esra Erol'da izleyicilerini şaşırttı.

Magazin 07-12-2023 11:36

Esra Erol'da herkesi şaşırtan 'yasak aşk' iddiası! Eski karısını para karşılığında başka bir adama verdi

Eşinin boşanma sürecinde ortadan kaybolduğunu ifade eden Sezgin Bolat, Esra Erol'dan yardım istedi. Emel Hanım'ın Adem Kumak'a kaçtığını öğrenen Sezgin Bey adeta yıkıldı. Adem Bey'in evli kadınları kaçırdığı öne sürülürken canlı yayına bağlanan bir kişinin iddiası programa damga vurdu. Adem Bey'in eski karısını para karşılığında başka bir adama verdiği öne sürüldü. O sözler hem ekran başındakileri hem de Esra Erol'u şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 05-12-2023 13:29

Göğüslerini açan 'Laz Kızı' gündem olmuştu! Esra Erol'dan 'TikTok' için olay sözler! Pavyona döndü!

Esra Erol, son dönemin en çok tartışılan sosyal medya uygulaması TikTok'a ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "TikTok’tan tiksiniyorum." diyen ünlü sunucu, uygulamanın bir pavyona döndüğünü belirtti. Esra Erol'un sözleri ekran başındakileri şaşırttı.

Magazin 30-11-2023 10:51

Esra Erol Canlı

Esra Erol Canlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esra Erol Canlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Esra Erol’da şaşırtan olay! Çocuklarını pilavcıya bırakıp sevgilisine kaçtı! Köpekler bile senden daha iyi annelik yapıyor!

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programını izleyenler çocuklarını pilavcıya bırakıp sevgilisine kaçan Neşe Ergenç'i konuşuyor. Kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen anne Bahtınur, yaşadığı zor durumu dile getirdi. İddialar üzerine programa katılan Ergenç ise "Köpekler bile senden daha iyi annelik yapıyor!" diyerek Bahtınur Hanım'a çıkıştı.

Magazin 29-11-2023 13:01

Kaçak damat canlı yayında! Nikaha 4 gün kala terk edildi, Esra Erol'da programında yüzleşti! Utanmasa beni dövecekti!

Esra Erol, dini nikahlı beraberlik yaşadığı nişanlısı tarafından nikaha 4 gün kala terk edilen Aycan Hanım'ı konuk etti. Onur Işık ile bir yıl süren birlikteliklerinin iyi gittiğini belirten Aycan Hanım, iş konusunda bir tartışma yaşadıklarını ve onun annesine söylediği sözlerden sonra nişanlısının sert çıktığını ifade etti. Aycan Hanım, nişanlısı için "Utanmasa beni dövecekti!" dedi.

Magazin 28-11-2023 13:55

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-2023 11:34

Böyle anne - baba olmaz olsun! Esra Erol çıldırdı: Siz cani misiniz? 9 aylık bebeği daha anne karnındayken...

Esra Erol'da programında Damlanur ve Dursun Ciğer çiftine dair öne sürülen iddialar ekran başındakileri şaşırttı. 3 çocukları olduğunu belirten Dursun Bey, bebeklerini başka bir aileye verdiklerini belirtti. Esra Erol yaşananlara ilişkin ayrıntıları duyunca çileden çıktı. Ünlü sunucu "Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya?" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 16-11-2023 07:21

Esra Erol'da 'yasak aşk' yüzleşmesi! Aldatıldığını programdan öğrendi! 4 çocuklu kadın sevgilisinin eşinden özür dileyince ortalık karıştı

Esra Erol'da programına 'yasak aşk' iddiası damga vurdu. Salih Yurdusever, eşi Ceylan Yurdusever'in kayıp olduğunu belirterek ünlü sunucudan yardım istedi. Esra Erol ve ekibinin yaptığı araştırmalar sonucu bulunan Ceylan Hanım stüdyoda eşi ile yüzleşti. Ceylan Hanım'ın Mardin'e birlikte kaçtığı Mustafa Çakmakcı da programa gelince ipler iyice gerildi. Salih Bey eşine rest çekti. Ceylan Hanım'ın "Senden asla boşanmıyorum" sözleri sonrası Mustafa Bey'in eşi de yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Magazin 14-11-2023 07:32

Esra Erol’da gergin anlar! O sözler ‘zeytin kraliçesi'ni sinirlendirdi! Sizde hiç akıl yok mu? Bir delinin peşinden...

Zeytinyağı işi yaptığı adama gönlünü kaptıran Kevser Hanım, aşık olup dolandırıldığını iddia ettiği Günay Bey'in, yaşadığı yeri terk ettiğini öğrenince çileden çıktı. "Ya bu adam 80 yaşında! Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim? Onu ne yapayım? Bu bulunmaz Hint kumaş mı? Zeytinleri geri versin." açıklaması ile gündem olan Kevser Hanım, Esra Erol'da programında Günay Bey'e verdi veriştirdi.

Magazin 10-11-2023 13:31

Esra Erol programında söyledikleri şaşkına çevirdi! Eski aşkına böyle seslendi: Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim, ne yapayım seni?

Esra Erol zeytinyağı işi yaptığı adama gönlünü kaptıran Kevser Hanım'ı programında ağırladı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözleri ile gündem olan Kevser Hanım, yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Kevser Hanım, Günay Bey'in zeytinlerini toplattığı Serkan Bey'e sert çıktı. İşte Esra Erol'da programına damga vuran o olay...

Magazin 08-11-2023 10:19

Esra Erol'da şoke eden olay! 'Eşimin ailesi yuvamı dağıttı' dedi, kayınpederinin istediği parayı açıkladı! '500 bin lira verirsem...'

Esra Erol "Yaklaşık 2 ay önce eşimin ailesi yuvamı dağıttı" iddiasıyla programına başvuran Fatih Bey'i ağırladı. 5 yıllık bir evliliğin çıkmaza girdiğinden bahseden Esra Erol ortada çocuk da olduğunu sözlerine ekledi. Fatih Bey'in yaptığı "Kayınpederim '500 bin lira verirsen karını veririm' dedi!" açıklaması Esra Erol'da izleyicilerini şaşırttı.

Magazin 07-11-2023 10:29

Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol'u bile şoke eden aldatma! Kocam bir erkeğe 'Aşkım'lı sözler yazıyor!

Esra Erol'da programına eşi Bilal Uysal tarafından aldatıldığını söyleyen Aysel Hanım'ın sözleri damga vurdu. 30 yıllık evliliğinin 26 yılı boyunca sürekli ihanete uğradığını vurgulayan acılı kadın, artık bunu belgelediğini ifade etti. "Kocam erkekle yazıştı" açıklaması sonrası olayın içyüzünü aktaran Aysel Uysal, sonunda eşi ile yüzleşti.

Magazin 31-10-2023 07:28

Esra Erol şoke oldu! Damat balayında ardına bakmadan kaçtı! Yarım ekmek döner almadı diye polise şikayet etti!

Esra Erol, evlendikten 1 hafta sonra kocası kaçan Zerda Hanım'ı programında konuk etti. Balayında ardına bakmadan giden eşine "Dön!" diye yalvaran Zerda Hanım'ın açıklamaları programa damga vurdu. Ramazan Bey'in amcası Ümit Bey çiftin evliliğinde sürekli problem yaşandığına dikkat çekip Zerda Hanım'ın yarım ekmek döner alınmadığı için bile polise şikayette bulunduğunu vurguladı.

Magazin 26-10-2023 11:47

67 yaşındaki adamdan kuma üstüne kuma! Esra Erol son noktayı koydu: 'Çocuğunuz yaşındaki bir kadınla...'

ATV'de canlı olarak ekrana gelen Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. 23 yaşındaki genç kadının 2 çocuğuyla birlikte 67 yaşındaki bir adamın yanına taşındığını ifade eden Esra Erol'un açıklamaları izleyenleri şaşırttı. Ünlü sunucu, "Sebati Bey, Fadime ile dini nikahlı bir beraberlik yaşıyor. Sebati Bey'in ona 'Benden bir çocuğun olursa sana bütün malı mülkü veririm' dediği söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 25-10-2023 15:18

Aldatılan eş oyunu bozdu! Esra Erol'da ikizlerden birinin DNA sonucu farklı çıktı

Eşinin kendisini aldattığını öne süren Betül Yurulmaz, Esra Erol'a başvurdu. Haftalardır işlenen ve artık yılan hikayesine dönen aldatma hikayesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. İkizlerin DNA testi sonucu Esra Erol'u ve ekran başındakilerini hayrete düşürdü.

Magazin 05-10-2023 07:02

Esra Erol bile duygulandı! Yıllar süren hasret sona erdi, gözyaşları sel oldu

Berke Kalem, Esra Erol'dan biyolojik anne ve babasını bulmak için yardım istedi. Esra Erol 24 yıllık hasreti bir gün içerisinde bitirmeyi başardı. Yapılan DNA sonucu ise yeni belli oldu. Esra Erol, canlı yayında DNA sonucunu okurken gözyaşları sel oldu.

Magazin 03-10-2023 14:51

Eltilerim güzelliğimi kıskanıyor diyen Yazgül Hanım onu bile çıldırttı! Esra Erol küfürlü sözlere bakın ne dedi...

Esra Erol'da programı Yazgül Hanım ve eşi arasında yaşanan tartışma nedeniyle gündem oldu. Yazgül Hanım, 2 eltisinin güzelliği nedeniyle kıskanç olduklarını belirtti. "Eltilerim kocamı dolduruyor" diyen 44 yaşındaki kadın, canlı yayında eşi ile yüzleşti. Kadir Bey, boşanmak istediğini belirtince Yazgül Hanım'ın nutku tutuldu. Programın ilerleyen dakikalarında ağzını bozan Yazgül Hanım, Esra Erol'u bile çıldırttı.

Magazin 29-09-2023 11:09

Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Kendisinden 22 yaş büyük kadına aşık oldu, sosyal medyayı ikiye böldü

Esra Erol'da programında yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Aysel Hanım, oğlu Hüseyin Gazi'nin kendisinden 22 yaş büyük Arife Hanım ile ilişkisi olduğunu ifade etti. Genç adam, Esra Erol'da stüdyosuna gelerek annesiyle yüzleşti. Aysel Hanım, "Oğlumdan 22 yaş büyük bir kadını gelin olarak istemiyorum. Onu tercih ediyorsa bu çocuk benim cenazeme gelmesin" diyerek feryat etti. Yaşlı kadının bu tavrı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-09-2023 14:37

Esra Erol'da şoke eden olay! Kadını kafesleyelim, parasını yiyelim' diyerek karısını kandırdı! Gerçek çok başka çıktı

Esra Erol'da programına Sivas'ın Merkez ilçesinden konuk olan Cansu Aslan'ın sözleri damga vurdu. Eşinin TikTok'tan tanıştığı kadınla yaşamaya başladığını belirten Cansu Hanım, "Bana kadının lafıyla boşanma davası açtı. Çocuklar ortada perperişan" dedi. Cansu Aslan'ın başına gelenler Esra Erol'u bile şaşırttı.

Magazin 23-05-2023 11:31

Esra Erol bugünkü BÖLÜM İZLE tek parça! Esra Erol 29 Kasım 2022 son bölüm kesintisiz izleme linki ile iyi seyirler

Atv ekranının sevilen yüzü Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konu ve konukları ağırlayan Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Esra Erol bugünkü bölüm izleme linkine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Trend 29-11-2022 16:01

Yeni baba olan şef Arda Türkmen, Esra Erol'daki Mümin'in o sözlerini paylaştı! Güldüren paylaşım

Esra Erol'da programında eşi Sevim'in Mümin Resul'a kaçtığını iddia eden Ali Bey programa başvurarak yardım istedi. Esra Erol'da yaşananlar sosyal medyada da gündem olurken eşi yeni doğum yapan Arda Türkmen, Mümin Resul'un o sözlerini paylaşarak bakın ne dedi.

Magazin 24-11-2022 12:36