Esra Erol'lA İzdivaç Haberleri

Esra Erol'la İzdivaç programında aşkı bulan Ceyda Kırıcı bebeğini kucağına aldı! Ceyda Kırıcı son hali gündemde

'Esra Erol'la İzdivaç' programında evlenmek isteyen gelin adayı Ceyda Kırıcı Mustafa Tuncay ile evlenmişti. Programda tanışıp evlenen ikili bebeklerini kucaklarına aldı. İşte Ceyda Kırıcı'nın son hali ve bebeğiyle pozları...

Magazin 16-03-2022 15:49

Televizyonların sevilen sunucusu Esra Erol meğer Cennet Mahallesi'nde oynamış! Rolü görenleri şaşkına çevirdi!

Son dönemlerin en başarılı gündüz kuşağı sunucuları arasında yer alan Esra Erol'un, oyunculuktan geldiğini bilmeyen yoktur. Kalp Gözü dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerinde sunuculuğa yönelen Erol'un, geçmişte Cennet Mahallesi dizisinde rol aldığını duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 20-10-2021 13:46

Esra Erol'un oğulları büyüdü! Küçük Ömer annesinin kopyası!

Esra Erol'un oğulları Ömer ve İdris Ali büyüdüler. Erol'un 6 yaşındaki oğlu Ömer, annesine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ünlü sunucu, eşi ve çocuklarıyla sevgi dolu pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 08-10-2021 10:17

Aradığı aşkı Esra Erol’da bulamayan Ersan Örs, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan evlilik programına katılanlar arasında yer alan oyuncu Ersan Örs, aradığı aşkı setlerde buldu. Oyuncu sevgilisi Derya Yapanel ile görüntülenen Örs, kendilerini çeken gazetecilere tepki gösterdi.

Magazin 18-07-2021 01:16

Esra Erol, Çemberimde Gül Oya dizisinde figüranlık yapmış

Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol'un, bir döneme damga vuran 'Çemberimde Gül Oya' dizisindeki görüntüleri dikkat çekti.

Trend 12-12-2019 09:46

Esra Erol'da damat arayan Ceyda Kırıcı yüzüğü taktı!

Son olarak Esra Erol'la izdivaç programında görünen gelin adayı Ceyda Kırıcı nihayet muradına erdi. Ceyda Kırıcı'nın evlendiği kişi bakın kim çıktı.

Trend 26-06-2019 10:34