Ezgi Sertel Haberleri

Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu'nu bırakıp tatile çıktı! Tatil pozları gecikmedi

Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınan ve daha sonra sunuculukta yapmaya başlayan Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu'nun yoğun temposuna daha fazla dayanamadı ve yalnız başına tatile çıktı. Güzel sunucudan tatil pozları da gecikmedi.

Magazin 19-07-2023 11:53

‘Türkiye'yi yiyen kadın’ Ezgi Sertel'in eşi bakın kim çıktı! Ünlü ismi görenler çok şaşırdı

Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel yaptığı yemek programları ile hafızalara kazındı. Bir dönem ‘Türkiye’yi yiyen kadın’ lakabı ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sertel’in eşinin de çok ünlü olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 05-05-2023 08:41

Hamileyken linç edilmişti! Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babasına vedası herkesi ağlattı

Sunduğu yemek programlarıyla ünlenen Ezgi Sertel, uzun bir süredir ortalıklarda görünmüyordu. İkiz bebekler dünyaya getiren ünlü sunucu, o dönem kendisine yapılan linçlerden çok etkilendiğini söylemişti. Sertel, uzun aradan sonra acı bir haberle gündeme geldi. Ünlü sunucu babasını kaybettiğini duyurdu.

Magazin 19-03-2023 13:26

Ezgi Sertel kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Ezgi Sertel ile eşi Ozan Çobanoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Ezgi Sertel, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de canlı olarak ekrana gelen 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Meslektaşı Ozan Çobanoğlu ile evli olan ünlü oyuncu, Tibet ve Mert adında ikizleri vardır. Peki, Ezgi Sertel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Ezgi Sertel ile eşi Ozan Çobanoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 17-01-2023 10:15

Ezgi Sertel

Ezgi Sertel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ezgi Sertel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ezgi Sertel'in son hali beğenilmedi! Keşke eski halin olsaydı içten gülüşünle çok güzeldin

Oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel son görüntüsüyle gündem oldu. Arka Sokaklar'ın Hakan'ı Ozan Çobanoğlu ile evli olan iki çocuk annesi Ezgi Sertel'in yüzüne estetik yaptırdığı iddia edildi. Ezgi Sertel'in son pozları takipçilerini ikiye böldü. Ünlü sunucuya "Keşke eski halin olsaydı içten gülüşünle çok güzeldin" yorumları yağdı.

Magazin 21-06-2022 11:00

Ezgi Sertel mezdeke eşliğinde kurtlarını döktü! Sosyal medya yıkıldı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Hakan karakteriyle hafızalara kazınan Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 23-02-2022 07:48

Sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! Dualarınızı eksik etmeyin

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, babası Serdar Sertel'in yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını açıkladı. Sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını paylaşan Ezgi Sertel, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 19-09-2021 21:18

Ozan Çobanoğlu'nun ikizleri dışında bir de oğlu varmış! Görenler şaştı kaldı

Arka Sokaklar'ın oyuncularından Ozan Çobanoğlu'nun ikizleri dışında bir oğlu daha olduğunu biliyor muydunuz? Ünlü oyuncu oğlunu paylaşınca dikkat çekti.

Magazin 10-08-2021 15:00

Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte Ezgi Sertel'in eşi ve çocukları...

Sunduğu yemek programlarıyla adını duyuran ünlü oyuncu Ezgi Sertel, bugüne kadar yer aldığı projelerle geniş kitleler tarafından tanındı. 2018’de set arkadaşı Ozan Çobanoğlu ile hayatını birleştiren Ezgi Sertel, 2020’de ikiz çocuklarını kucağına aldı…

Magazin 19-03-2021 17:09