Fatih Aydın Haberleri

Tosuncuk ve ağabeyinin cezası onandı

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Haber 03-12-2023 12:59

Çİftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın kendini böyle savundu: Başvuru yaptım, tescillediler

Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın, Çiftlik Bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Tosuncuk, "Gerekli yerlere başvuru yaptım, Çiftlik Bank ismini bana tescillediler" dedi. Fatih Aydın ise, "Bizi neyle suçluyorlar anlamadım" dedi. Mahmet Aydın, bir sonraki duruşmaya katılmak istemediğini belirtirken, abisi "Ben katılacağım, merak ediyorum bu işleri" ifadelerini kullandı.

Haber 09-06-2022 13:10

Son Dakika: Mehmet Aydın ve Fatih Aydın hakkında karar

Son dakika haberine göre Çiftlik Bank ana davasında mahkeme, Mehmet Aydın'ın tutukluğunun devamına, ağabeyi Fatih Aydın ise tutuklanmasına karar verdi. Öte yandan Türk emniyetinin "Tosuncuk" ve ağabeyinin Türkiye'ye iadesi için yoğun mesai harcadığı ve 1,5 yıl boyunca gölge gibi iki kardeşi takip ettiği ortaya çıktı.

Haber 11-11-2021 11:59

Tosuncuk’un ağabeyi Fatih Aydın’ın ifadesinin detayları ortaya çıktı

Mehmet Aydın’ın tutuklanan ağabeyi ve Çiftlik Bank’ın iki numaralı sanığı Fatih Aydın’ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Aydın, ifadesinde "Ofisine bile giremez oldum. Beni kardeşimin masasına dahi korumalar oturtmadı." diyerek "Şirketlerin hiçbir yönetim aşamasında olmadığım için mağdurların zararlarını, mağdurlardan toplanan paraların nerede ve ne amaçla kullanıldığını bilmem mümkün değildir. Bunun cevabını kardeşim Mehmet Aydın bilir” dedi.

Haber 09-11-2021 16:30

Diğer Haber Etiketleri

Fatih Aydın

Fatih Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fatih Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ağabeyi tosuncuğu sattı: Suç işlendiyse kardeşim yapmıştır

Çiftlik Bank davasının 2 numaralı sanığı Fatih Aydın, “bankacılık kanununa aykırılık” suçundan da hakim karşısına çıktı. Fatih Aydın, “Eğer bir suç işlendiyse bunu kardeşim yapmıştır” diyerek kardeşi Mehmet Aydın’ı suçladı. Fatih Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 05-11-2021 16:53

Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın adliyeye sevk edildi

Çiftlik Bank davası sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Haber 05-11-2021 08:30

Fatih Aydın emniyette susma hakkını kullandı

Çiftlik Bank davası sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın emniyette susma hakkını kullandı.

Haber 04-11-2021 18:05

Çiftlik Bank davası sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın ilk sözleri ortaya çıktı

"Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'dan Türkiye'ye iade edilen ağabeyi Fatih Aydın'ın üzerinde ele geçirilen SD kartın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde inceleneceği öğrenildi. Fatih Aydın'ın, emniyette yapılan ilk mülakatta Çiftlik Bank'a aile üyesi olması nedeniyle kardeşi Mehmet Aydın'ın kendisini ortak yaptığını ancak şirketin işleyişiyle bir ilgisi olmadığını iddia ettiği öğrenildi.

Haber 03-11-2021 17:47

Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın bu akşam Türkiye'ye getiriliyor! İşte ilk kareler

'Çiftlik Bank' davasının sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ve Türk makamlarına iadesi tamamlanan ağabeyi Fatih Aydın bugün akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

Haber 02-11-2021 13:49

Son Dakika: Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın Uruguay'da gözaltına alındı

Çiftlik Bank kurucusu ’Tosuncuk’ lakabıyla bilinen Mehmet Aydın’ın teslim olmasının ardından ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay’da gözaltına alındı. Aydın’ın iadesi için bir ekibin kısa sürede Uruguay’a gideceği belirtildi.

Haber 08-07-2021 19:47