Fatmagül'üN Suçu Ne? Dizisi Haberleri

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine Serap karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun eski sevgilisi, bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 03-10-2023 14:37

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin yıldızları bir arada! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde kurtlarını döktü

2010 yılında Kanal D ekranlarında gösterime giren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin iki yıldızı tekrar bir araya geldi. Yakın arkadaş olan Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde dans etti.

Magazin 17-09-2023 15:53

İstanbul'da otellerde kalıyorum demişti! Esra Dermancıoğlu mal varlığını bitirmiş

Sosyal medyadaki çılgın paylaşımlarıyla adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu Arnavutköy'de görüntülendi. Sıkıldığı zamanlarda otelde kalmaya gittiğini açıklayan Esra Dermancıoğlu son dönemde otellerde kalamadığını söyledi. Ünlü oyuncu "Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti" dedi.

Magazin 29-07-2022 13:10

Esra Dermancıoğlu neye uğradığını şaşırdı: Deliler hep beni bulur!

Esra Dermancıoğlu, Fransa'da yaptığı tatilden paylaşım yapmayı sürdürüyor. Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu, Fransa'da kaldığı evin camında neye uğradığını şaşırdı. Ünlü oyuncu "Deliler hep beni bulur!" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Magazin 04-07-2022 15:08

Esra Dermancıoğlu'ndan olay sözler: Bu sefillik! Erkek arkadaşı bir tek şunun için istiyorum...

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu bir süredir Fransa'da tatilde. Esra Dermancıoğlu, burada yaptığı paylaşımlarla da olay olmaya devam ediyor. Tren istasyonunda paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı duruma dikkat çekerek erkek arkadaş istediğini ifade etti. Ünlü oyuncunun sözleri takipçilerini gülümsetti.

Magazin 23-06-2022 11:56

Esra Dermancıoğlu göbeğini açıp isyan etti! Ayıp etmiş olmazsam...

Sosyal medyayı sık sık kullanan Esra Dermancıoğlu kendisine gelen kötü yorumlara sonunda kendi tarzında yanıt verdi. Esra Dermancıoğlu göbeğini açarak yorumlara isyan etti.

Magazin 01-11-2021 13:37

Esra Dermancıoğlu herkesten sır gibi sakladığı eski eşi ve kızıyla paylaştı: Arada bir gel sana makarna yapayım

Sevilen oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram hesabını çok aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Esra Dermancıoğlu, son paylaşımında kızı ve eski eşiyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Başarılı oyuncunun fotoğrafı on binden fazla beğeni topladı.

Magazin 19-08-2021 09:28

Ünlü oyuncu Fırat Çelik hayranlarına müjdeyi verdi

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Fırat Çelik, yeni projesi için yaşadığı Fransa’dan İstanbul’a döndü. Pandemi döneminde çektiği dans videolarıyla adından söz ettiren oyuncu Fırat Çelik, yeni bir projesi için heyecanını dile getirdi.

Magazin 19-06-2021 00:50

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol uyarlaması Alba'dan ilk teaser yayınlandı

Ülkemizde Beren Saat ve Engin Akyürek ikilisinin başrollerini paylaştığı unutulmaz dizi Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin İspanyol uyarlaması Alba'dan ilk teaser yayınlandı.

Magazin 03-03-2021 10:33

Beren Saat dizileri: Bir yarışmaya katıldı bütün hayatı değişti!

2004 yılında katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışma programında ikinci olduktan sonra oyunculuk sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Aynı yıl ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Beren Saat “Aşkımızda Ölüm Var” projesinde yer aldı. İlk başrol deneyimini ise Tomris Giritlioğlu’nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde yaşadı. Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter Ziyagil karakteriyle bir döneme damga vurdu. Televizyondan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncunun kariyerini sizler için araştırdık.

Trend 26-02-2021 11:00

Yeni 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi için heyecan dorukta! İşte oyuncu kadrosu

Yurtdışında da oldukça rağbet gören 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' Dizisinin İspanyol uyarlaması Alba için her şey hazır. Alba’nın Mart ayında yayında olması planlanıyor.

Magazin 16-02-2021 08:47