Fatoş Yelliler Haberleri Ve Son Dakika Fatoş Yelliler Haberleri

Fatoş Yelliler Haberleri Ve Son Dakika Fatoş Yelliler Haberleri

1989 Fransa doğumlu olan Fatoş Yelliler ya da tam adıyla Fatoş Sarah Yelliler, 2021’de oyuncu Berdan Mardini ile olan 11 yıllık evliliğinin bitişi ile magazin gündemine oturmuştu. Boşanma sonrası silahlı saldırıya uğramış ve vurulmuştur. Bunu da Gökhan Göz ile yasak aşk iddiaları takip etmiştir.

Fatoş Yelliler Haberleri

Berdan Mardini'ye canlı yayında eski karısı Fatoş Yelliler ile ilgili soru gelince sinirlendi

Türkücü Berdan Mardini katıldığı canlı yayında bazı operasyonlar geçirip değiştiğini kabul etti. Mardini'ye canlı yayında yasak aşk iddialarının gölgesinde boşandığı eşi Fatoş Yelliler'in değişimi sorulunca ünlü türkücü sinirlendi.

Magazin 25-11-2022 15:30

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler süper minili poz verdi! Frikiğini böyle sansürledi

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada aktif olan Yelliler son olarak süper mini elbisesiyle poz verip frikiğini de emojiyle sansürledi.

Magazin 17-10-2022 11:35

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler bikinili pozuna gelen mesajı ifşa etti

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mardini'yi aldattığı iddia edilen ve ardından Gökhan Göz ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Yelliler bikinili pozunu paylaştı. Berdan Mardini'nin eski eşi gelen mesajdan rahatsız olunca ise mesajı ifşa etti.

Magazin 19-09-2022 11:34

Küfürler yağdırıp, Fatoş Yelliler ile aldatmıştı! Gökhan Göz ve Gülşah Saraçoğlu dudak dudağa

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu aldatan Gökhan Göz yine gündemde. Birbirlerine küfürler yağdıran Gökhan Göz ve Gülşah Saraçoğlu yeniden barıştı. İkili bir barda dudak dudağa yakalandı.

Magazin 04-09-2022 10:54

Fatoş Yelliler

Fatoş Yelliler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatoş Yelliler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Berdan Mardini'nin Tekneden görüntüleri geldi dediği eski eşi Fatoş Yelliler'den cesur paylaşım!

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler hakkında şoke eden iddialarda bulunmuştu. "Bana teknede uyuşturucu kullanırken görüntüleri geldi" diyen Mardini'nin sözleri gündemdeyken Fatoş Yelliler sosyal medya hesabından cesur bir paylaşım yaptı. Fatoş Yelliler yine dekolte kısmına ise emoji koymayı ihmal etmedi.

Magazin 28-06-2022 12:05

Berdan Mardini eski karısı Fatoş Yelliler'i yerden yere vurdu! Otel odasında başka adamlarla... suçlamasına Fatoş Yelliler'den yanıt

Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler, son dönemde cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Berdan Mardini eski karısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. Fatoş Yelliler sosyal medyadan ateş püskürdü! İşte olay açıklamanın detayları...

Magazin 27-06-2022 14:59

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göğüs dekoltesini paylaştı! Küçük sansür

Berdan Mardini'yi aldatarak olaylı boşanma süreciyle dikkatleri üzerine çeken Fatoş Yelliler, Instagram pozlarıyla gündemde. Cesur paylaşımlar yapan ünlü isim yine göğüs dekoltesine küçük bir sansür koyarak paylaşım yaptı.

Magazin 03-06-2022 17:46

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den mini şortuyla sere serpe poz

Türkücü Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve ayrılık sonrası Gökhan Göz ile aşkıyla gündeme gelen Fatoş Yelliler pozlarıyla olay oldu. Kilo verip estetik müdahalelerle değişen Fatoş Yelliler'in mini şortuyla verdiği poz dikkat çekti.

Magazin 26-05-2022 13:53

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler dekolteyi abartınca paylaşımını sansürledi!

Ünlü türkücü Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler, uzun bir süre magazin gündeminde yer edinmişti. Özel hayatıyla sık sık gündem olan Yelliler, sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulmuştu. Yelliler, çok konuşulan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Spor yaptığı anları yayınlayan Yelliler, göğüs dekoltesini sansürleyerek dikkat çekti.

Magazin 01-03-2022 10:27

Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini'nin yeni sevgilisi Morena Taraku'nun paylaşımları gündem oldu

Eski eşinin ihanetine uğradığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Berdan Mardini, İbo Show'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gönlünü yeni aşka açtığını dile getiren Mardini'nin Sırp sevgilisi paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-02-2022 11:23

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler derin göğüs dekoltesini emojiyle kapamaya çalıştı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler son pozuyla olay oldu. Göz'den de olaylı şekilde ayrılan Yelliler kırmızı elbisesiyle poz verdi. Fatoş Yelliler derin göğüs dekoltesini emojiyle kapamaya çalıştı.

Magazin 15-02-2022 10:44

Polislerle konuşması büyük tepki çeken Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz dönemlerde de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Gökhan Göz, bu defa polislere zor anlar yaşattığı görüntülerle gündem oldu. Olay video sonrası Gökhan Göz'ün hayatı merak edildi. Peki bir dönemler adı Gülşah Saraçoğlu ve Berdan Mardini'nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler ile sık sık anılan Gökhan Göz kimdir? İşte Gökhan Göz hakkında merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 16:11

Gökhan Göz evine baskın düzenleyen polislere zor anlar yaşattı! Şoke eden görüntüler

Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi olarak tanınan Berdan Mardini'nin boşandığı eşinin de yasak aşk yaşamasıyla adı gündemde olan Gökhan Göz'ün evine polis baskın düzenledi. Gökhan Göz'ün polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki çekti.

Magazin 07-02-2022 11:58

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu!

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ilişkileriyle gündemdeydi. Mardini'yi Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilen boşanmanın ardından da Gökhan Göz ile aşk yaşayıp ayrılan Fatoş Yelliler kendini spora verdi.

Magazin 01-02-2022 09:27

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz şimdi de havaya ateş açtı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddiasıyla tanınan Fatoş Yelliler gündemden düşmüyor. Sevgilisi Göz ile sürekli küsen Fatoş Yelliler yine ayrılık kararı aldı. Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz ise bunu atlatamıyor. Göz içip içip havaya ateş açtı.

Magazin 28-12-2021 09:07

Yine ayrıldılar! Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’e ait ne varsa sokakta yaktı

Türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı Fatoş Yelliler üç kere ayrıldığı Gökhan Göz ile barışmıştı. Ancak ilişki uzun sürmedi, geçtiğimiz hafta doğum günü partisi veren ikili yine ayrıldı. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’e ait ne varsa sokakta yaktı. Gökhan Göz aldatıldığına dair mesajları da ifşa etti. Yelliler ise ifşa sonrası açıklama yaptı.

Magazin 27-12-2021 08:47

Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi? demişti! Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz barıştı

Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşayan Fatoş Yelliler gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift barıştı. Göz sevgilisiyle ilgili bir konuda "Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi?" demişti.

Magazin 19-12-2021 09:22

Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz aşkı çabuk bitti! Kocasını aldatmıştı

Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile 'yasak aşk' yaşayan Fatoş Yelliler evliliği bitince Gökhan Göz'e dönmüştü. Aşk paylaşımı yapan ikilinin aşkları çabuk bitti.

Magazin 16-12-2021 09:08

Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz aşka geldi! Paylaşımları gündem oldu

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz ile yeniden birlikte olmaya başlayan Fatoş Yelliler aşka geldi. Fatoş Yelliler gece eğlencesinden el ele göz göze paylaşım yaptı.

Magazin 12-12-2021 06:59

Berdan Mardini'nin yeni tarzı beğenilmedi! Abi dekolte neyin nesi ya!

Eski eşi Fatoş Yelliler ise gündeme gelen Berdan Mardini "Yeni fotolar" dedi ve pozlarını paylaştı. Mardini'nin içine bir şey giymeden tercih ettiği ceketine "Hiç yakışmamış" yorumları yağdı.

Magazin 05-12-2021 10:11

Yasak aşk skandalında yeni perde! Gökhan Göz, Berdan Mardini’nin eski karısı Fatoş Yelliler’le fotoğraflarını paylaştı

Fatoş Yelliler’in, Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı iş insanı Gökhan Göz, Instagram hesabından Yelliler ile birlikte çıktıkları tatilden fotoğraflar paylaştı. O dönemde modacı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte olan Gökhan Göz ile Fatoş Yelliler, yasak aşk iddiaları ortaya çıktığında söylentileri yalanlamıştı.

Magazin 05-12-2021 01:42

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler aslen nereli, kaç yaşında?

Berdan Mardini'nin eski eşi olduğu bilinen Fatoş Yelliler, aldatma iddialarını itiraf etmesinin ardından gündem haline geldi. Çocuklarının velayetini almak için mücadele vermekte olan ünlü şarkıcı Berdan Mardin, eski eşi Fatoş Yelliler ile ilgili yeni kamera görüntüleri ve yazışmaları yayınladı. Peki Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler aslen nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-2021 12:40

Berdan Mardini'den bomba itiraf: Eşim benimle evliyken sahte kimlikle başkasıyla nikah kıymış

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Berdan Mardini, boşandıktan sonra yıllarca ihanete uğradığını öğrendiği Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mardini, Yelliler'in kendisiyle evli olduğu dönemde sahte bir kimlikle başka bir adamla evlendiğini hatta evlilik cüzdanını da evde sakladığını söyledi.

Magazin 13-11-2021 10:40

Berdan Mardini'nin yatak pozu sonrası sevgilisi ortaya çıktı! Komşusu Morena Taraku'yla aşk yaşıyor

Fatoş Yelliler ile kötü biten evliliğinden sonra davalarla gündeme gelen Berdan Mardini yeni aşka yelken açtı. Geçtiğimiz hafta yatak pozu veren Mardini'ye bu sürprizi yapan kişi komşusu Morena Taraku'ymuş.

Magazin 08-11-2021 09:08

Berdan Mardini sevgilisi olduğunu söyledi! Fatoş Yelliler çileden çıktı

Berdan Mardini ve eski eşi Fatoş Yelliler arasındaki gerilim dinmiyor. Mardini yayında sevgilisi olduğunu söyleyince eski eşten yanıt gecikmedi.

Magazin 05-11-2021 14:03

Berdan Mardini hakkında çarpıcı iddia: Yasaklı madde kullanıyor

Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler ile çekişmeli bir velayet davasıyla gündemden düşmüyordu. Şarkıcı Berdan Mardini’nin çocuğunun annesi Yeliz Erçin, katıldığı bir programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Yeliz Erçin, Mardini’nin yasaklı madde kullandığını iddia etti.

Magazin 28-10-2021 12:05

Berdan Mardini'nin 'annelik' açıklamasına eski eşi Fatoş Yelliler'den zehir zemberek yanıt!

Bugün TV 8'de ekrana gelen magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olan ünlü müzisyen Berdan Mardini 'yasak aşk' haberleriyle gündem olan eski eşi Fatoş Yelliler'in anneliğini eleştirip, "Çocuklarımın, annelerini görüp görmeyeceği beklenen testlere göre belirlenecek" deyince, eski eşi çileden çıktı. Mardini'ye sosyal medyadan cevap veren Yelliler, "Konuşmaya başlarsam devlete karşı yapılan illegal işlerden başlarım." dedi.

Magazin 26-10-2021 14:03

Fatoş Yelliler hakkında yeni iddia: Bir sevgilisi daha var!

Şarkıcı Berdan Mardini'den geçtiğimiz mart ayında anlaşmalı olarak boşanan, 'yasak aşk' itirafı sonrası günlerdir magazin gündeminden düşmeyen Fatoş Yelliler hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Magazin 13-08-2021 13:47

Berdan Mardini’yi aldatan eski eşi Fatoş Yelliler’den olay sözler: Utanacak biri varsa...

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada boşanma aşamasındayken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf ettikten sonraki süreçte sular durulmadı. Hem Berdan Mardini hem Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’i hedef alan açıklamalar yaparken, Yelliler ise Instagram üzerinden yaptığı soru-cevap etkinliğinde, "Utanılacak birisi varsa o da sizin gibi aynı zihniyette olan insanlar" yorumunu yaptı.

Magazin 12-08-2021 14:12

Aldatılan Berdan Mardini'den olay paylaşımlar! Ağzını bozdu

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddiasını doğrulayınca ortalık karıştı. Berdan Mardini sessizliğini bozdu ve sosyal medyadan sert sözler söyledi.

Magazin 10-08-2021 14:09

Berdan Mardini'yi aldatan eski eş Fatoş Yelliler'den imalı paylaşım!

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den bir mesaj daha geldi. Gökhan Göz'le yasak aşk yaşadığını itiraf eden Yelliler, ayetle gönderme yaptı.

Magazin 09-08-2021 09:56