Fenerbahçe Maçı Hangi Kanal Haberleri

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-2023 15:21

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı yayın ve saat bilgisi merak ediliyor. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile derbi mücadelesine çıkacak. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 09-12-2023 00:02

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı sorgulanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında bu akşam deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjaelland'a konuk oldu. Maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi. Fenerbahçe deplasmanda Nordjaelland ile berabere kalması durumunda, 1 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Peki, Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE ekranı ve ilk11'ler..

Spor 01-12-2023 00:04

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI TARİHİ 2023: Süper Lig final karşılaşması Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihi ve saati sporseverler tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu olan sarı kırmızılılar, 2022-2023 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertlilerle kozlarını paylaşacak. Ezeli rakipleri 50. Süper Kupa maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Spor 22-06-2023 10:21

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek!

Galatasaray Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak karşılaşmanın hakemi FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen olacak. Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılılar Ankaragücü karşılaşmasında sahadan 4-1 üstünlükle ayrılarak Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Rakibi Fenerbahçe'nin ise matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali yok. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-06-2023 14:17

Alanyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte İlk 11'ler!

Alanyaspor Fenerbahçe maçı Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanya Oba Stadı oynandı. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak konusu olmuştu. Maçta, Hakem Mete Kalkavan düdük çaldı. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Candaş Elbil yaptı. Maçın 4. hakemi ise Nealihan Muratdağ oldu. Peki, Alanyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 20-03-2023 00:18

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor ile Fenerbahçe Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında kozlarını paylaştı. Teknik direktör Jorge Jesus'un yönetimindeki Sarı-Lacivertliler son olarak Kasımpaşa ile kozlarını paylaşmış ve maçtan 5-1 üstünlükle ayrılmıştı. Peki Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 03-02-2023 00:59

Fenerbahçe Karagümrük maçı şifresiz canlı izlenir mi? Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayın hangi kanalda?

Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayını için geri sayım heyecanı başladı. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşma bu akşam gerçekleşecek. Peki, Fenerbahçe Karagümrük maçı şifresiz canlı izlenir mi? Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta?

Spor 09-10-2022 18:41