Ferhunde Hanımlar Dizisi Haberleri

Ferhunde Hanımlar ile tanınıyordu! Hülya Gülşen beyin kanaması geçirdiğini açıkladı

Ferhunde Hanımlar, Kırgın Çiçekler ve Bizim Evin Halleri gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Hülya Gülşen, sosyal medya hesabından 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.

Magazin 12-09-2022 14:27

Ferhunde Hanımlar’ın çocuk oyuncusu Camdaki Kız'ın usta oyuncusu Tamer Levent’in oğlu çıktı

Türk televizyon tarihin ilk günlük dizisi olan Ferhunda Hanımlar ile ilgili az bilinen gerçek herkesi çok şaşırttı. Ferhunde Hanımlar dizisinde Melek Baykal’ın oğlu Burak’ı canlandıran çocuk oyuncu meğer Camdaki Kız’ın Rafet Bey’i Tamer Levent’in oğluymuş.

Magazin 02-12-2021 11:37

Yargı dizisinin Zafer'i bakın kim çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Ekranların yeni dizisi Yargı yayınlandığı günden beri sürükleyici konusuyla adeta fenomen dizi haline geldi. Oyuncular da dizinin başarılı senaryosu kadar konuşuluyor. Yargı dizisinde Ali Seçkiner Alıcı, Zafer Erguvan karakterine hayat veriyor. Alıcı'nın yıllar öncesine damga vuran o dizide ünlü oyuncularla beraber rol aldığını duyanlar şaşırıyor.

Magazin 10-11-2021 13:46

Tamer Karadağlı: İnsanlar bizi gerçekten evli zannediyordu

İlk kez 1993-1999 yılları arasında yayınlanan 'Ferhunde Hanımlar' dizisiyle kamera karşısına geçen Tamer Karadağlı, eski günlere olan özlemini dile getirdi. Dizide eşini canlandıran İpek Çeken ile bir sahnesini yayınlayan ünlü oyuncu, "Aradan 25 yıl geçmiş ama seyrederken dün gibi geliyor bana. Canım İpek ile o kadar güzel sahneler çektik ki insanlar bizi gerçekten evli zannediyordu" dedi

Magazin 05-06-2021 09:04

Tamer Karadağlı 25 yıl önceye götürdü!

Ferhunde Hanımlar' dizisiyle ekranla tanışan Tamer Karadağlı takipçilerini eski günlere götürdü. Karadağlı paylaşımında "Ferhunde Hanımlar benim ilk göz ağrım" dedi.

Magazin 03-06-2021 17:29

Tamer Karadağlı eski günleri andı: Bizi gerçekten evli zannediyorlardı!

Savaşçı diziyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. son zamanlarda kendisinden yaşça küçük Iraz Yıldız'la yaşadığı aşk ile gündeme gelen Karadağlı eski günleri yad etti. Ünlü oyuncu yıllar önce rol aldığı 'Ferhunde Hanımlar' adlı diziden kısa bir kesiti paylaşarak o zamanlar yaşadıklarından bahsetti.

Magazin 03-06-2021 17:17

'Ferhunde Hanımlar' dizisi geri mi dönüyor? Hatice Aslan açıkladı

Hatice Aslan, fenomen olan 'Ferhunde Hanım' dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Magazin 23-01-2021 17:32