Fincan Haberleri

Kırk yıllık hatırın yad edildiği müze

Elazığ'da kurulan Kahve Fincanı Müzesi'ni ziyaret edenler, tarihi eser niteliği taşıyanlar ile ülkenin farklı bölgelerinden getirilen 5 bin fincanı görme ve hatıraları yad etme imkanı buluyor.

Yurthaber 27-02-2024 11:57

Mide bulandıran görüntüler! Kahve dükkanındaki fincanları tükürerek temizledi

Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan bir dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı. Görüntüler tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, çalışma ruhsatı da olmayan iş yerini mühürledi. İşletmeci çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 13-02-2024 16:10

Kahramanmaraş'ta görenleri hayrete düşüren görüntü! Bitişik inşa edilen iki binadan biri çöktü, ortaya bu manzara çıktı: Olduğu gibi kalmışlar

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından enkaz yığınının arasında apartmanda asılı kalan ve kırılmayan fincanları görenler inanamadı! Görenleri hayrete düşüren görüntüde yıkılmayan binanın dış duvarının, bitişikteki yıkılan binanın iç duvarı olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Bitişik inşa edilen iki binadan biri çökünce ortaya rafta bulunan fincan takımının göründüğü bu dikkat çekici manzara çıktı.

Haber 10-03-2023 11:04

Misafirlerinizin bayılacağı en güzel desenli ve iyi fincan takımları

Renk renk, desen desen fincan takımları her zevke hitap eden farklı tasarımlarıyla sofraları süslüyor. Sizler için birbirinden şık fincan takımları örnekleri listeledik. Gelin, her tarza ve her zevke uyum gösteren fincan takımlarına birlikte göz atalım.

Haber 06-12-2022 15:47

Fincan

Fincan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fincan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araştırma sonucu şaşırtıyor: Her gün çay içmek ölümcül hastalık riskini azaltıyor

Çay, ülkemizde en sık tüketilen içecekler arasında bulunuyor. Çay tiryakileri çayı sudan bile fazla tüketiyor. Çay ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Her yeni araştırma sonucunda çayın bir başka faydası öğreniliyor. Uzmanlar çayın çok riskli olan hastalık riskini azalttığını belirtiyor.

Haber 21-10-2022 13:36