Flash Tv Haberleri

Yaşlandırma tekniği değil gerçek! Fenomen sunucu Yalçın Çakır yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimiyle şaşırttı

Flash TV'nin fenonem sunucusu ve Yalçın Abi olarak bilinen Yalçın Çakır, programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başladı. Programdaki tavırları ve kullandığı yöntemlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çakır'ın son hali şaşırttı.

Magazin 04-11-2023 20:45

Şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor! Son halini paylaştı Kaç günüm var bilmiyorum

Bir dönem Flash Tv'de yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli programın sunuculuğunu yapan şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor. Yumurtalık kanseri ile mücadele eden sanatçıya sevenlerinden destek yağıyor. Şarkı söylediği anları sosyal medyada paylaşan sanatçı "Kaç günüm var bilmiyorum" diye not düştü.

Magazin 04-05-2023 00:40

Türkiye onu 'Yalçın Abi' olarak tanıdı! Flash TV'nin vazgeçilmez ismi Yalçın Çakır'ı görenler tanıyamadı

Tüm Türkiye onu Flash Tv ekranlarında yaptığı programla tanındı, hafızalarda Yalçın abi olarak yer edindi... 25 yıl boyunca çalıştığı Flash TV'de birbirinden ilginç konularla izleyici karşısına çıkan ünlü gazeteci Yalçın Çakır, şimdilerde sakin bir hayat sürüyor. Uzun yıllar sonra ortaya çıkan Çakır'ın son hali herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 16-12-2022 14:08

Kayyım atanan Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi! Kanalda bomba değişiklik

Uzun bir aranın ardından Ekim 2021’de yeniden yayın hayatına başlayan ve geçen mart ayında kayyım atanan Flash TV yayın hayatına son verdi. yerini Flash Haber TV’ye bıraktı.

Magazin 16-04-2022 08:48

Flash Tv

Flash Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Flash Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cahit Kaşıkçılar kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gerçek Kesit dizisinin Sarı Bıyık'ı Cahit Kaşıkçılar filmleri nelerdir?

Cahit Kaşıkçılar, 2 . Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Canlı yayınlanan programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan sevilen oyuncu merak konusu oldu. Peki Cahit Kaşıkçılar kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gerçek Kesit dizisinin Sarı Bıyık'ı Cahit Kaşıkçılar filmleri nelerdir? Flash TV filmleri ile tanınan sevilen oyuncunun hayatı ve oyunculuk kariyeri ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Magazin 10-03-2022 12:49

Seyhan Soylu Flash TV'den ayrıldı! Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan sert sözler

Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu ve yorumcu Nihat Doğan kanaldan ayrıldı. Ani bir kararla kanalla yollarını ayıran ikili Can Ataklı hakkında suçlamalarda bulundu.

Magazin 15-02-2022 08:22

Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ'dan acı haber! Koronavirüs tedavisi görüyordu

Flash TV'nin kurucusu Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ (69), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Göktuğ, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’nin kurucusuydu.

Magazin 19-01-2022 11:07

Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları istedi! Tuğba Ekinci programa geri döndü

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' programında Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Ekinci canlı yayını terk etmişti.

Magazin 04-12-2021 09:55

Faik Öztürk'ün pilates topuyla imtihanı! İzleyenler şaşkına döndü

Flash TV’de yayınlanan Haberin Kralı programını sunan Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, canlı yayında pilates topuyla spor yapmak isteyince ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 24-11-2021 10:34

Canlı yayında izleyenleri şaşkına çeviren atışma! Seyhan Soylu Bahar Candan'a beyin verdi

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yine ilginç anlar yaşandı.

Magazin 12-11-2021 14:02

Flash TV'deki Al Sana Haber'de kavga çıktı! Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'ya kızan Tuğba Ekinci canlı yayında stüdyoyu terk etti

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' adlı programda kavga çıktı. Canlı yayında ayağa kalkan Tuğba Ekinci, "Alevi de olsan 'Türküm Aleviyim', 'Kürdüm' de derken 'Türküm' demeyi de bileceksiniz" ifadelerini kullandı. Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'ın sözlerine kızan Tuğba Ekinci "Ben bir daha yokum" diyerek stüdyoyu terk etti.

Magazin 11-11-2021 01:23

Seyhan Soylu ve Nihat Doğan canlı yayında Selin Ciğerci'yi önce bombaladı sonra telefonla bağlanıp özür diletti

Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz günlerde, bir magazin programında usta oyuncu Uğur Yücel'i tanımadığı belirterek, "Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor" diyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber programında, bu konu tartışılırken, hararetli bir şekilde eleştirdikleri Selin Ciğerci'ye 'soytarı' göndermesi yapan sunucular, Ciğerci canlı yayına alarak Uğur Yücel'den özür dilettiler. Canlı yayındaki ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu

Magazin 10-11-2021 16:37

Seda Akgül canlı yayında kadınlara isyan etti! Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz

Yayın hayatına geri dönen Flash TV'de Seda Akgül ile Korkusuz programı ile ekrana dönen ünlü sunucu Seda Akgül, kadının kadına yaptığı 'güzellik ve estetik' eleştirilerine isyan etti. Akgül, "Çağla Şıkel, Demet Şener, Burcu Esmersoy, Türkiye'nin en güzellerinden, onlar aldatılmadı mı? Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz." dedi.

Magazin 08-11-2021 11:16

Bahar Candan'dan şaşkına çeviren 'Dolar' yorumu! Bizim için bir şans...

Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV'de doların yükselmesiyle ilgili çok tartışılacak çıkışlarda bulundu. Faik Öztürk'ün Haberin Kralı programına konuk olan Bahar Candan, Öztürk'ün 'dolar neden yükseliyor?' sorusuna cevap verdi. Candan, "Doların yükselmesi bizim için bir şans" dedi ve bakın gerekçesini nasıl açıkladı.

Magazin 03-11-2021 13:38

Nihat Doğan ekrana dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Ünlü şarkıcı ve televizyon yorumcusu Nihat Doğan uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Doğan, iddialı açıklamalarla geri dönüyor.

Magazin 18-10-2021 14:33

Tuğba Ekinci de Flash TV ile anlaştı! Deniz Akkaya gibi...

İki yıllık aradan sonra seyircisi ile Haber kanalı olarak buluşan ve Türk televizyonlarının arasına bomba gibi bir kadro ile giren Flash TV 11 Ekim’de yayın hayatına başladı.

Magazin 16-10-2021 10:35

Flash TV'de Saba Tümer depremi! Tanıtım afişlerinde yer almıştı...

11 Ekim'de yeniden yayın hayatına başlayacak Flash TV ile anlaştığı iddia edilen ünlü sunucu Saba Tümer, kanalın yeni sezon afişlerinde kendisini görünce sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 06-10-2021 09:41

Saba Tümer'den Flash TV açıklaması: Tekliflerine evet demedim

Yeniden yayın hayatına başlayacak Flash TV ile anlaştığı öne sürülen ünlü sunucu Saba Tümer, kanalın yeni sezon afişlerinde kendisini görünce sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tümer, teklif geldiğini ancak kabul etmediğini ifade etti.

Magazin 05-10-2021 21:29

Bomba anlaşma! Saba Tümer Flash TV ile anlaştı

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü sunucu Saba Tümer uzun süre sonra ekranlara dönüyor. Saba Tümer Flash TV ile anlaştı.

Magazin 25-09-2021 07:03

Namı diğer Sarı Bıyık bakın hangi ünlü oyuncunun dayısı çıktı!

Gerçek Kesit dizisindeki oyunculuğuyla geniş kitlelerce tanınan ve 'Sarı Bıyık' lakabıyla akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar, genç oyuncu Hakan Yufkacıgil'in dayısı çıktı.

Magazin 14-09-2021 14:52

Flash TV ne zaman açılacak? İşte frekans bilgileri...

Televizyon ekranlarına 2019 yılında veda eden Flash TV'nin ekranlara geri döneceği konuşulmaya başlandı. İzleyiciler bu bağlamda bu iddianın doğru olup olmadığını merak ederek yapılan açıklamalara odaklandı. Peki, Flash TV ne zaman açılacak? İşte frekans bilgileri...

Trend 26-04-2021 12:16

Flash TV geri dönüyor! İşte yayına başlayacağı tarih

Reality şovları ve müzik eğlence programlarıyla hafızalara kazınan Flash Tv, ekran macerasına geri dönüyor. Kanal, 2019 yılında yayın hayatını sonlandırmıştı.

Magazin 22-04-2021 09:42