Fon Getirileri Haberleri

Borsa İstanbul’da gong Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için çaldı

Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, "Fon, borsada işlem gören 12 şirkete yatırım yapıyor. Herhangi bir alt sınır olmaksızın yatırım yapma imkanı veriyor." dedi.

Finans 05-03-2024 11:37

SPK'dan yatırım fonlarına yeni düzenleme! Bundan sonra...

Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Finans 01-03-2024 10:11

Bir Seçil Erzan vakası daha! Emekli banka müdürü ailesi ile birlikte gözaltına alındı! Milyonlarca liralık vurgun iddiası…

Türkiye’nin günlerce konuştuğu Seçil Erzan vakasına benzer bir iddia daha geldi. İstanbul’da emekli bir banka müdürü fon dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Mağdurlar arasında birçok iş adamının olduğu öğrenilirken Müjgan D.’nin milyonlarca lira para topladığı öne sürüldü. Fon dolandırıcılığı iddiaları ile 10 kişi gözaltına alınırken Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. İşte detaylar…

Haber 31-01-2024 14:44

2023 fonların altın yılı oldu: En çok kazandıran fonlar hangileri?

2023 yılında hisse senedi, yatırım fonları ve bireysel emeklilik fonlarına ilgi arttı. Geçen yıl 2022'ye göre en çok kazandıran fonlar yatırımda yüzde 77,9 ile "Kıymetli Maden Fonları", bireysel emeklilikte ise yüzde 84,9 ile "Kıymetli Madenler" oldu.

Finans 09-01-2024 11:30

Fon Getirileri

Fon Getirileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fon Getirileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erzan'dan kurnaz oyun! 'Bugün senin doğum gününmüş' dediği kadını 237 bin dolar dolandırdı

Tanınmış futbolcuları fon vurgunuyla dolandıran ve paralarını buharlaştıran Seçil Erzan'la ilgili yeni şikayetler gelmeye devam ediyor. Bu kez 237 bin dolarından olan bir iş kadını yaşadığı süreci anlattı. İş kadınını kandırmak için "Bugün senin doğum gününmüş şanslı günündesin" ifadelerini kullanan Erzan'ın, güven kazanmak için mağdura kısa sürede 10 bin dolar kazandırdığı ortaya çıktı.

Haber 04-12-2023 16:33

Türkiye 'gizli fonu' konuşurken dünya bu fonu konuşuyor! Ölmeden hemen önce başladı, değeri 70 milyon doları buldu

Türkiye son haftalarda kamuoyunun da tanıdığı isimlerin yer aldığı 'yüksek gelirli gizli fonu' konuşurken dünya, yumurtalık kanserine yakalanıp hayatını kaybeden bir kadının kurduğu fonu konuşuyor. Başkalarının borçlarını satın alıp onlara 70 milyon dolar değerinde bir fon bırakan Casey McInteyre'nin hikayesi ise duyanların gözlerini yaşartıyor.

Haber 28-11-2023 18:49

Net İstikrarlı Fonlama Oranı Nedir? Net İstikrarlı Fonlama Oranı Nasıl Hesaplanır?

Ekonomi alanında mevcut olan istikrarlı fonlama ederinin gerek duyulan istikrarlı fonlama ederine oranı "net istikrarlı fonlama oranı" olarak adlandırılır. Var olan istikrarlı fonlama rakamı temel alınarak sermaye, etkin olan vadesi bir yılı geçen yükümlülükler, KOBİ (Küçük, Orta, Büyük İşletmeler) mevduatı ile tasarruftan oluşur.

Finans 11-11-2022 15:34

Likit fon nedir? B tipi likit fon getirisi hesaplama nasıl yapılır?

Vadesi 90 günden az olan yatırım araçları, likit fon olarak adlandırılır. Likit fonlar, değerli madenlerden, tahvil, bono ve faiz getirilerinden oluşur. Aynı zamanda hisse senetleri de likit fonlar içerisinde sayılabilir. Likit fonlar genel olarak bir haneli oranda kazanç getirir. Yatırımcılar, getiri üzerine gerekli hesaplamaları yaparak yatırımının doğruluğunu ve geri dönüşünü hesaplayabilir.

Finans 30-06-2022 21:20