Fotoğraf Makinesi Haberleri

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-2024 18:18

Kameralarınızın lenslerini korumanızı sağlayacak en iyi lens koruyucu çeşitleri

Çözünürlüğü arttıkça fotoğraf makinelerinin ve kameraların yerini alan akıllı telefonların fiyatları da aynı ölçüde artış gösteriyor. Hâl böyle olunca akıllı telefonları uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilmek için kamera koruyucu aksesuarlardan yardım almak gerekiyor. Akıllı telefonunuzun en pahalı parçalarından olan kamera lenslerini korumak için en iyi lens koruyucu çeşitlerini sizin için inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 14-03-2024 17:08

Instagram takipçileriniz hayran kalacak! İşte tatilde harika fotoğraflar çekmenizi sağlayacak ürünler

Yeni yerler gezerek tatil fotoğraf çekmek birçok kişi için oldukça keyifli bulunuyor. Tatillerimizde çektiğimiz fotoğraflar, anılarımızı canlandıran ve bize o güzel anları tekrar yaşatan karelerdir. Ama gelin görün ki bazen bu sihirli kareleri yakalamak pek de kolay olmuyor. Bunun için biz de tatil fotoğraflarınızı görsel bir şölene dönüştürmenizi sağlayacak püf noktaları ve en güzel ekipmanları bir araya getirdik.

Haber 31-07-2023 17:26

Dünyanın 3. büyük Fotoğraf Makinesi Müzesi'nde depremin zarar verdiği makineler onarılıyor

Malatya'da içinde binlerce nadide fotoğraf makinesi ve aksesuarın bulunduğu Avrupa ve Asya'nın en büyük "Fotoğraf Makinesi Müzesi"nde, deprem nedeniyle hasar gören makineler tamir ediliyor.

Yurthaber 05-05-2023 11:56

Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fotoğraf Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her türlü fotoğrafı çekmenize olanak sağlayacak en iyi dijital fotoğraf makinesi çeşitleri

Bazen bir manzarayı bazen arkadaşlarla geçirdiğiniz eşsiz anları fotoğraflayarak ânı ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz. Ancak cebinizde kusursuz kareler yakalayabileceğiniz bir akıllı telefonunuz olsa da fotoğraf makineleriyle fotoğraf çekmenin zevki bambaşka. Siz de böyle düşünüyorsanız diye en iyi dijital fotoğraf makinesi önerilerini derledik. İşte, birbirinden kaliteli dijital fotoğraf makineleri!

Haber 28-02-2023 15:55

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Lens; fotoğraf makinelerinde veya cep telefonlarında kullanılır, kameranın üzerine düşen ışık miktarı ve odak uzaklığı gibi fotoğraf açısından önemli parametreleri belirler. Fotoğraf makinelerine ve cep telefonlarına harici lens takarak daha kaliteli kareler elde etmek mümkün. Eğer siz de kameranızın daha kaliteli ve net kareler yakalamasını istiyorsanız en iyi lens çeşitlerini listemizde bulabilirsiniz.

Haber 17-11-2022 17:38

Teknolojiyle ilgilenen arkadaşlara mükemmel hediye olacak öneri ürünler

Teknolojiyle ilgilenen arkadaşlara hediye seçmek biraz zor olabilir. Bazen arkadaşınız her türlü teknolojik cihazdan haberdar olduğu için hediye seçmekte zorlanırsınız bazense ihtiyacının ne olduğunu bilemeyebilirsiniz. Her durumda teknolojiyle ilgilenen arkadaşlarınız için ideal bir seçenek olabilecek bazı ürünleri araştırdık ve bir araya getirdik. Haydi gelin, arkadaşınızın görür görmez bayılacağı hediye seçeneklerine birlikte göz atalım.

Haber 17-08-2022 15:30

Kayseri'de fotoğraf makineleri çaldıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

Kayseri'de fotoğraf makineleri çaldıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

Yurthaber 30-07-2022 22:49

Hobi olarak fotoğraf çekmek isteyenler için uygun fiyatlı fotoğraf makineleri

Fotoğraf çekmek neredeyse hepimizin hayatında önemli bir rol oynuyor. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz eşsiz anları veya büyüleyici doğa manzaralarını ölümsüz kılmamızı sağlıyor. Artık hepimizin cebinde olan akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameralara sahip olsa da fotoğraf makinesiyle çekim yapmanın zevki bambaşka oluyor. Peki; "Ben profesyonel değilim, fotoğraf çekme tutkunuyum." diyenlerin hayran kalacağı, uygun fiyatlı fotoğraf makinelerini beraber incelemeye ne dersiniz?

Haber 11-05-2022 10:16

Fotoğrafta nostalji isteyenler için en iyi analog fotoğraf makinesi çeşitleri

Günümüzde analog fotoğraf makinesi kullanan pek kalmasa da bu aletlerin yeri her zaman ayrı. Çoğu kişi filmle fotoğraf çekmenin zorluğunu yaşamak yerine dijital fotoğraf makinelerini tercih ediyor. Yine de “Analog fotoğraf makinesi nedir?” ve “Analog fotoğraf makinesi nasıl çalışır?” sorularına yanıt arayanlar da azımsanmayacak kadar çok. Gelin, hem sorularınıza yanıt verelim hem nostaljik makineleri derlediğimiz listemizi birlikte inceleyelim.

Haber 26-04-2022 12:39

En gerçekçi ve profesyonel fotoğraflar için en iyi fotoğraf makineleri

İnsanın içini açan manzaraların ve önemli günlerin ölümsüzleştirilmesini sağlayan fotoğraf makineleri, hayata renk katan ürünler arasında yer alıyor. Fotoğraf çekmeyi bir tutku haline getiren hem amatör hem profesyonel kişiler için birbirinden başarılı özellikler sunan kaliteli fotoğraf makinesi modelleri bulunuyor. Fotoğraf makinesi satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, bu ayrımın yapılması oluyor. Gelin, en iyi fotoğraf kamerası çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 16-02-2022 17:24

Kutuyu açınca şoke oldu! İnternetten fotoğraf makinesi sipariş etti, fındık ve bozuk el kamerası geldi

Van'ın Erciş ilçesinde, fotoğraf stüdyosu işleten Salih Akan (44), internetten 3 bin 500 liraya anlaşıp sipariş verdiği fotoğraf makinesi yerine çürük fındık ve bozuk el kamerası gelince şoke oldu. Akan, dolandırıldığı iddiasıyla polise gidip şikayetçi oldu.

Haber 18-11-2021 12:55