Frank-Walter Steinmeier Haberleri

Katar Emiri ile Almanya Cumhurbaşkanı bir araya geldi! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti... Dakikalarca öylece bekledi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri ele almak için bir araya geldi. İkilinin görüşmesinin başlangıcında ilginç anlar yaşandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti. Almanya Cumhurbaşkanı kendisini karşılayacak bir kişinin gelişini uçağın kapısının önünde dakikalarca bekledi.

Trend 30-11-2023 09:22

Almanya'dan beklenmedik hamle! Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ukrayna'ya gitti

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Almanya'dan beklenmedik bir hamle geldi. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Alman basını Steinmeier'in Zelenski ile görüşeceğini yazdı.

Haber 25-10-2022 08:49

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Ramazan Bayramı birlikte yaşamın parçası

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Steinmeier mesajında, Ukraynalı sığınmacılara desteklerinden dolayı Müslümanlara teşekkür etti.

Haber 02-05-2022 08:43

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Ukrayna'dan şok cevap: Beni istemiyorlar

Rusya ile savaşta olan Ukrayna'ya birçok ülkeden destek sürerken, Kiev'e ziyaret planı yapan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier şok bir cevap aldı ve Kiev'de istenmediğini açıkladı.

Haber 13-04-2022 12:07

Frank-Walter Steinmeier

Frank Walter Steinmeier Hakkındaki Haberler Mynet'te. Frank Walter Steinmeier Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Almanya'nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu

Son dakika haberi: İlk turda 1425 geçerli oyun 1045'ini alan Frank-Walter Steinmeier yeniden Almanya'nın cumhurbaşkanı seçildi. Öte yandan seçimlerde delegeler arasında eyalet meclislerinin belirlediği çok sayıda ünlü isim de oy kullandı. Oy kullananlar arasında Covid-19 aşısı geliştiren BioNTech şirketinin kurucularından Dr. Özlem Türeci de yer aldı.

Haber 13-02-2022 17:00

Almanya'da Cumhurbaşkanı'ndan Merkel'e Görevde kal tavsiyesi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, Başbakan Angela Merkel'den yeni bir hükümet kurulana kadar görevini sürdürmesini istedi.

Haber 27-10-2021 07:39