Fuhuş Çetesi Haberleri

Yer: Tekirdağ! Sosyal medyadan cinsel içerikli fotoğraf paylaşıyorlardı: Böyle yakalandılar

Tekirdağ'da sosyal medya üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak, fuhuş yapan ve yaptıranlarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bir kadın saklanmak için yatağın altına girmeye çalışırken, 5'i kadın 8 şüpheli, gözaltına alındı.

Haber 12-12-2023 11:12

Fuhuş çetesine operasyon! Kandırdıkları genç kızları katalog hazırlayıp pazarlamışlar

Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda fuhuş çetesi çökertildi. Çetenin, genç kızları, yüksek gelirli iş vaadiyle kandırıp fuhşa sürüklediği belirlendi. Kandırılan genç kızların fotoğraflarını çeken çetenin katalog hazırlayıp kızları pazarladıkları ortaya çıktı. ‘Katalog1’ adı verilen operasyonda, 17 şüpheli gözaltına alınırken, 4'ü yabancı uyruklu, 22 kadın kurtarıldı. İşte detaylar...

Haber 04-06-2023 10:20

Zonguldak'ta 23 sanıklı fuhuş çetesi davasında karar

Zonguldak'ta, iki çocuğun fuhşa teşvik edildiği, aracılık ve çocuğun cinsel istismarı suçlarının işlendiği gerekçesiyle haklarında dava açılan 12'si tutuklu 23 sanığa, 12 yıl ile 34 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Yurthaber 26-05-2023 15:43

Paraları not almışlar 1 gecelik, 10 saatlik... Rus jinekoloğa aylarca zorla fuhuş! Şifre: Yeni araçlarımız geldi

Fuhuş operasyonunda ortaya çıkanlar dehşete düşürdü. Bursa merkezli operasyonda tutuklanan şüphelilerin tatil için Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu kadınları hedeflediği tespit edildi. Fuhuşa zorlanan kadınlar arasında 37 yaşındaki Rus jinekolog da vardı. Tatile geldiği Mardin’de şüphelilerle tanıştığı belirlenen kadının 2,5 ay önce tuzağa düşürüldüğü öğrenildi. Alınan paraların not edildiği defterler de ele geçirilirken şifreli olarak “Yeni araçlarımız geldi” şeklinde konuşulduğu anlaşıldı.

Haber 12-12-2022 11:35

Fuhuş Çetesi

Fuhuş Çetesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fuhuş Çetesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ankara'da fuhuş çetesine operasyon! O anlar kamerada, çete lideri bakın kim çıktı

Ankara'da polis ekipleri, 2 ilçede fuhuş çetesine operasyon düzenlendi. 9 şüphelinin yakalandığı operasyonda 13 kadın kurtarıldı. Çetenin liderinin FETÖ soruşturması kapsamından görevden alınan eski astsubay Yaşar D. olduğu belirlendi.

Haber 02-12-2022 13:44

Acılı anne YouTube'da fuhuş çetesiyle yüzleşmesini anlattı, detaylar kahretti! Yıllarca kaybolan kızını aradı

Yıllar önce bir bayram günü kaybolan 6 yaşındaki kızını arayan acılı bir annenin YouTube programındaki anlattıkları herkesi şoke etti. 6 yaşındayken kızının şeker toplamak için evden çıktığını anlatan anne, bir daha geri dönemeyen kızının fuhuş çetesinin elinde olduğunu söyledi. Hayatını kızını aramaya adayan annenin anlattıkları hem yürek sızlattı hem de dehşete düşürdü. Acılı anne fuhuş çetesinin kendisine "Elimde 300 kız var. Güzellikle gelseydin ben senin kızını verirdim" dediğini anlattı.

Haber 04-11-2022 13:01

İstanbul'da fuhuş çetesi iddiasıyla dava açılan sanıkların yargılanmasına başlandı

İstanbul'da "fuhuş çetesi" iddiasıyla dava açılan sanıkların yargılanmasına başlandı

Yurthaber 07-09-2022 17:35