Galatasaray Taraftar Haberleri

Diyarbakır'da yaptı Icardi paylaştı! İşte evinin son hali

Diyarbakır’da yaşayan bir Galatasaray taraftarı evinin dış cephesini sarı-kırmızıya boyayarak ’M. Icardi’ yazdırdı. Taraftarın çektiği görüntüyü Mauro Icardi sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 06-04-2024 15:09

Wanda Nara'dan Icardi açıklaması geldi! Galatasaraylıları tedirgin eden sözler...

Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılması öngörülen Icardi için Wanda Nara'dan flaş açıklamalar geldi.

Spor 06-04-2024 12:18

Abdurrahim Albayrak, Erden Timur, Fırat Devlioğlu... Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in listesi şekilleniyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler yine hareketlendi. Başkan Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Erden Timur'un da başkanlık konusunda adaylık için çalışmalara başlayacağı iddia edilmişti. Dursun Özbek'in listesi şekillendi.

Spor 05-04-2024 17:20

31 Mart seçimlerinde Mauro Icardi sürprizi! Mührü Arjantinli yıldıza bastı

2024 yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken zaman zaman renkli görüntüler de yaşanıyor. Oy vermeye giden bir taraftarın yaptığı Icardi paylaşımı dikkat çekerken, bir vatandaş ise sandığa Livakovic formasıyla gitti. İşte o anlar...

Spor 31-03-2024 16:56

Yapılan seçimlerde oyunu Icardi'ye verdi! Pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını yapıştırıp bir de not yazdı...

Türkiye'de yapılan seçimlerde ilginç bir an yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı, oy kullandığı pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını koyup bir de not yazdı.

Spor 31-03-2024 13:21

Icardi'nin kaderini Wanda Nara belirleyecek! Yıldız oyuncu Galatasaray'dan ayrılabilir...

Galatasaray'da gösterdiği performansla adeta yeniden doğan Icardi'ye İtalya'dan talip çıktı. Yükselen form grafiği Avrupa devlerini iştahlandırırken, sarı-kırmızılıların sezon sonunda kapısı birçok kez çalınacak.

Spor 21-03-2024 11:25

Kerem Aktürkoğlu'nun arabasına çirkin saldırı! Fatih Karagümrük maçı sonrası evine gitmek için yola çıkan milli oyuncu büyük şok yaşadı

Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ilginç bir olay daha yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarların sık sık tepkisini alan yıldız oyuncu, Fatih Karagümrük maçı sonrası trafikte bir taraftarla tartışma yaşadı.

Spor 01-03-2024 07:16

Galatasaray taraftarı, Kadıköy'e geldi

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek 2 bin 79 Galatasaray taraftarları, Ülker Stadyumu’na geldi.

Spor 24-12-2023 17:09

Galatasaray'da Erden Timur, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu!

Galatasaray taraftarı, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yapılacak Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e gitti.

Spor 24-12-2023 15:31

Galatasaray taraftarının sevgilisiydi! Melo'ya büyük gurur... Oğluyla takım arkadaşı oldu

Brezilya Serie A ekiplerinden Fluminense'de forma giyen Galatasaray taraftarının sevgilisi Felipe Melo, oğlu Davi Melo ile aynı takımda forma giymeye hazırlanıyor. Brezilya temsilcisi Fluminense Melo'nun oğlu Davi ise profesyonel sözleşme imzalandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 09:57

Real Madrid'den olay açıklama! Icardi'nin adını duyunca küplere bindi: Ben olduğum sürece bu formayı giyemez

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi için Real Madrid iddiaları ortaya atılırken, İspanyol devinden konuyla alakalı oldukça ses getirecek bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-11-2023 18:03

Icardi penaltı kullanırken heyecandan balkondan düştü! Yıldız ismin gol sevinci şeklinde alçıya alınmasını istedi

Fanatik bir Galatasaray taraftarı Icardi’nin kaçırdığı penaltıdan sonra balkondan düşüp kendini sakatlarken, kendisini Icardi’nin gol sevincini yapabileceği şekilde kendini alçıya aldırdı. İşte detaylar...

Spor 24-10-2023 12:32

Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın hocasından Galatasaray itirafı!

İngiliz ekiplerinden Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Emma Hayes, Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 11:20

''Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na oyun oynanıyor'' iddiası gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray taraftarı ile bir dargın bir barışık olan Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gösterdiği performansla takımının en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen zaman zaman taraftarlardan tepki alan Kerem'in bu sebeple mutsuz olduğu öğrenildi.

Spor 27-09-2023 09:41

SON DAKİKA: Galatasaray'dan iki 'KAP' birden! Sarı-Kırmızılılar Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini resmen açıkladı!

Son dakika... Galatasaray'ın yeni transferi Tanguy Ndombele'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi. Ndombele'yi az sayıda Galatasaray taraftarı karşılarken, tecrübeli isim sağlık kontrolüne girmek üzere havaalanından ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar Ndombele'nin yanında Davinson Sanchez transferini de KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Spor 04-09-2023 22:41

Marco Verratti kimdir, nereli ve kaç yaşında? Marco Verratti için Galatasaray öne çıktı!

Galatasaray'ın PSG'de forma giyen orta saha oyuncusu Marco Verratti ile ilgilendiği iddia edildi. İtalyan futbolcu basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray taraftarları başta olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Marco Verratti kimdir, nereli ve kaç yaşında? Marco Verratti hangi takımlarda oynadı?

Spor 23-08-2023 21:10

O evi görenler bir daha bakıyor! Sarı kırmızı boyalı evde yaşayan taraftar, Galatasaray sevgisini çocuklarına da aşılıyor...

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki fanatik Galatasaray taraftarı Metin Kayan, sarı - kırmızı boyalı evinde çocuklarına Galatasaray sevgisini aşılıyor.

Spor 13-08-2023 15:07

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'a veda etti! Golcü oyuncu Instagram hesabından paylaştı...

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Batefimbi Gomis, sarı-kırmızılı taraftarlara resmen veda etti. Fenerbahçe maçı öncesi bir paylaşımda bulunan Gomis, takımdan ayrılacağını duyurdu.

Spor 04-06-2023 13:36

Galatasaray'a Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan talep! Efsane isim Graeme Souness'e bile bilet bulamıyor...

Galatasaray taraftarı, ligin 37. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçı için toplamda 150 bin bilet başvurusunda bulundu. Sarı-kırmızılı yönetimi şaşkına çeviren bu talep herkesi mutlu etse de maça gelmek isteyen efsane isimlere yer bulunamıyor...

Spor 02-06-2023 09:56

Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi hayret veren olay! Tam 400 bin taraftar...

Galatasaray taraftarı, ligin 37. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçı için toplamda 400 bin bilet başvurusunda bulundu. Sarı-kırmızılı yönetimi şaşkına çeviren bu talep herkesi mutlu etti.

Spor 24-05-2023 10:44

Beşiktaş Galatasaray derbisine Galatasaray taraftarı alınmayacak mı? Beşiktaş Galatasaray derbisi için flaş seyirci kararı!

Beşiktaş Galatasaray derbisi ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Beşiktaş Galatasaray derbisi için alınan seyirci kararı konusunda basında ve sosyal medyada yer alan haberlerin ardından birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbisine Galatasaray taraftarı alınmayacak mı?

Spor 24-04-2023 12:04

Badou Ndiaye'den Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! ''Onlar dünyanın en iyisi''

Adana Demirspor'un sözleşmeli oyuncusu Badou Ndiaye, verdiği bir röportajda Fenerbahçe hakkında konuştu. Galatasaray'da forma giydiği dönem hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu flaş ifadeler kullandı.

Spor 09-03-2023 21:45

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo ünlü oyuncu ile takipleşmeye başladı! Taraftarın dikkatinden kaçmadı

Galatasaray'ın yeni oyuncusu Nicolo Zaniolo çalkantılı aşk hayatıyla adından söz ettirdi. Nicolo Zaniolo'nun sevgilisi Sara Scaperrotta'yı 2 sene önce, ünlü supermodel Madalina Diana Ghenea için terk ettiği ortaya çıkmıştı. Galatasaray'ın yıldızının şimdilerde Türkiye'den ünlü güzelle takipleşmeye başlaması taraftarın dikkatinden kaçmadı.

Spor 07-03-2023 23:56

Depremde 2 bacağını kaybeden Galatasaray taraftarı Cihan Emir Parlak'tan kötü haber geldi!

Adıyaman'da enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti. Galatasaray taraftarı olan Cihan; Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ile telefonda görüşmüştü. Eski futbolcu Tanju Çolak da Cihan'ı hastanede ziyaret ederek, imzalı forma hediye etmişti.

Spor 28-02-2023 14:30

Galatasaray'da Icardi şoku! Sarı-kırmızılı formayla harikalar yaratan yıldız oyuncu dünya devi ile anlaşmak üzere...

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi için yönetim harekete geçti. Forma giydiği maçlarda gündeme damga vuran yıldız oyuncu için PSG'ye teklif hazırlandı fakat sarı-kırmızılıları sarsan haber İtalya'dan geldi. İtalyan devi Milan'ın önümüzdeki sene Icardi'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastığı öğrenildi.

Spor 22-02-2023 07:32

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi için anlaşma sağlandı!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi için yönetim harekete geçti. Forma giydiği maçlarda gündeme damga vuran yıldız oyuncu için PSG'ye teklif hazırlandı. Önümüzdeki yıl da Icardi'nin takımda kalmasını isteyen Galatasaray yönetimi düğmeye bastı.

Spor 17-02-2023 14:53

Galatasaray'da Icardi tehlikesi bacayı sardı! Fenerbahçe maçında takımdan ayrılabilir...

Galatasaray taraftarı ortaya çıkan detay sonrası tedirgin oldu. Ligin son maçı olacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı, yüksek ihtimalle Haziran ayında oynanacak. Mauro Icardi’nin sözleşmesi, Mayıs sonunda bitiyor. Yıldız golcünün Fenerbahçe maçında sahada olamama ihtimali doğunca sarı-kırmızılıları korku sardı.

Spor 16-02-2023 14:02

Fatih Terim'den Bensu'ya maça götürme sözü! ''Sen hiç merak etme...''

Fatih Terim, depremden etkilenen Galatasaray taraftarı 8 yaşındaki Bensu ile görüntülü konuştu ve moral verdi. Hayali maça gitmek olan küçük taraftara ise maça götürme sözü veren Fatih Terim, telefonda duygusal anlar yaşadı.

Spor 15-02-2023 10:32

Fatih Terim'den depremde vefat eden Muhammed Emin Özkan'ın ailesine telefon

Galatasaray, Nicolo Zaniolo transferinde mutlu sona ulaşmıştı. Sarı-kırmızılı taraftar Muhammed Emin Özkan, Zaniolo'nun gelişiyle ilgili sosyal medya hesabından video paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından enkaz altında hayatını kaybetmişti. Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim'den Muhammed Emin Özkan'ın ailesine telefon geldi.

Spor 10-02-2023 16:43

Galatasaray taraftarı Mert Müldür'ü istemiyor! Geçen yıl Fenerbahçe için attığı yorum yeniden gündeme geldi...

Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ün Galatasaray ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Galatasaray Mert Müldür için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bu teklifin ardından Sassuolo Sportif Direktörü Giovanni Rossi açıklamalarda bulundu.

Spor 29-01-2023 13:58

Galatasaray formasıyla metroda ilginç anlar! Kadın taraftar formasını giyip seslendi! ''Icardi'nin herkese selamı var...''

Bir Galatasaray taraftarı, İstanbul'da ilginç bir video çekti. Sarı-kırmızılı formayı giyip toplu taşıma aracı metroya binen bir kadın taraftarın çektiği video sosyal medyada viral oldu.

Spor 16-01-2023 15:46

Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi taraftara dolandırıcılık şoku! Emniyete şikayet yağıyor

Süper Lig'de derbi heyecanına artık saatler kaldı. 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray taraftarlarının stada alınmayacağı açıklanırken, Fenerbahçe taraftarları dolandırıcılık şoku ile karşı karşıya. İşte detaylar...

Spor 08-01-2023 09:44

Adana Demirspor'da Emre Akbaba şov yaptı şov! Galatasaraylı taraftarları pişman eden olay...

Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor ile Faith Karagümrük karşı karşıya geldi. Galatasaray'dan ayrılarak Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, karşılaşmanın ilk yarısında attığı 2 golle sosyal medyada gündem olmuş durumda

Spor 25-12-2022 15:13

Süper Lig'de asist krallığında yer alan Caner Erkin ile yollar ayrıldı! Galatasaraylılar devrede...

Süper Lig asist krallığı yarışında 6 asistle zirvede yer alan Caner Erkin, Fatih Karagümrük ile yollarını ayırdı. Adı bir süredir Galatasaray ve Başakşehir ile anılan yıldız oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bir an önce kendisine kulüp bulması için menajerine talimat verdiği öğrenildi. Caner Erkin'in ayrılışının ardından sosyal medyada Galatasaray taraftarları adeta birbirine girdi.

Spor 05-12-2022 18:50

Gomis'ten tepki çeken açıklama! Suudi Arabistan ile Türkiye'yi kıyaslayınca sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

Galatasaray'da Icardi'nin yedeği konumuna düşen ve bir süredir formasına hasret kalan Gomis'ten Türk taraftarları sinirlendiren açıklamalar geldi. Fransa'da verdiği röportajda, Suudi Arabistan'daki futbolun Türkiye'ye kıyasla daha iyi olduğunu dile getiren Gomis, orada futbol oynarken daha mutlu olduğunu ifade etti. Bu sözlerin ardından Galatasaraylı taraftarlar Gomis'e tepki gösterdi.

Spor 27-11-2022 11:45