Gaye Usluer Haberleri

86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen yeniden aday adayı oldu! Kazanırsa 6. dönemine girecek

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Eskişehir’de hareketli saatler yaşandı. Partide aday adaylığı başvuru süresi dolarken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeniden aday olmak için başvuruda bulundu. CHP eski milletvekili Gaye Usluer de aday adaylığını açıkladı.

Haber

Muharrem İnce ile yola çıkmıştı, yuvaya döndü! Seçimlere günler kala kritik hamle: Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası yorumu dikkat çekti

CHP'den ayrılıp Memleket Partisi kurulurken Muharrem İnce ile yola çıkan Gaye Usluer, "yuvaya" döndü. Usluer'in seçime kısa süre kala gelen bu hamlenin yanı sıra, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası gazetecilere CHP'ye dönüşüyle ilgili yaptığı yorum da dikkat çekti.

Haber

Memleket Partisi'nde deprem! Gaye Usluer ve 5 kritik isim istifa etti: En büyük endişem...

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi'nde istifa depremi yaşanıyor. Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Usler'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, Usluer'le birlikte partide üst düzey görev alan 5 isim de görevi bıraktı.

Haber

Memleket Partisi Sözcüsü Usluer, gündemi değerlendirdi:

"Öğretmenlerin ücretli, sözleşmeli, kadrolu, uzman, başöğretmen gibi sınıflara ayrılması, çalışma barışını bozar"

Yurthaber

Gaye Usluer

Gaye Usluer Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gaye Usluer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Memleket Partisi kuruldu

Memleket Hareketi'nin kurucusu Muharrem İnce liderliğinde Memleket Partisi kuruldu. Muharrem İnce partinin Genel Başkanı seçildi. Partinin A Takımı belli oldu.

Haber

Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP’den istifa etti (Gaye Usluer kimdir?)

Eski CHP Eskişehir Milletvekilli ve PM Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber

CHP'de parti içi muhalefet toplantı yapıyor

CHP'li Muharrem İnce, kurultay talebinde bulunan delegelerle Ankara'da bir otelde bir araya geldi - İnce: - "(Kurultay tartışmaları) Siyasi partiler kurultaylarında yöneticilerini seçer. İki yıllığına seçilir bu yöneticiler. İki yıllığına seçilen Genel Başkan ve Parti Meclisi üyelerine, partinin kurultay delegeleri partinin tapusunu vermez, yönetme yetkisini verir. Atatürk'ün partisinin tapusu bütün millete aittir. Şu anda Sayın Genel Başkana ve MYK üyelerine ait değildir" - "Arkadaşlara, partiyi kamuoyunda tartıştırmayın, yıkmayın, yakmayın, kiracı boşaltmıyorsa da kamuoyu önünde evin pencerelerini kırmayın tavsiyem olacak"

Haber

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar teslim edildi

PM üyesi Gaye Usluer: - "Toplam delege sayımız 1240. Dolayısıyla noter tasdikli imza sayımızın 621 olması gerekiyor. Noter tasdikli imza sayımız 630" - "Elimizde henüz bu belgeler yok. İmza vermiş olan delege arkadaşlarımız pazartesi akşamına kadar bizlere belgelerini ulaştırdıklarında bunlar da işleme alınacak" - "İsteğimiz CHP'nin siyasal ideolojik tutarlılık göstermesidir, isteğimiz yeni bir yönetim anlayışının devreye girmesidir ve isteğimiz bir kadro hareketinin Cumhuriyet Halk Partisinde başlamasıdır"

Haber

Gaye Usluer'in açıklamasında dikkat çeken Atatürk ve AK Parti detayı

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, muhalifler adına toplanan imzaları genel merkeze teslim etti. Gaye Usluer'in açıklamasında Atatürk ve AK Parti ile ilgili söylediği cümle dikkat çekti.

Haber

CHP'de imza krizi! Ankara bugün hareketlenecek

CHP’de 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin ardından başlayan parti içi tartışmalarda sona geliniyor. Kongre çağrı heyetinden PM Üyesi Gaye Usluer sosyal medya hesabından ellerindeki belgeleri bugün saat 16.00’da genel merkeze sunacaklarını açıkladı.

Haber

CHP'de kritik gün belli oldu!

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, "Değişim ve Umut Kurultayımız için verilen noter tasdikli imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 16.00'da Genel Merkezimize teslim edeceğiz" dedi.

Haber

CHP'de kurultay için kaç imza toplandı? Yeterli imza toplandı mı? Barış Yarkadaş imza sayısını açıkladı

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imza toplama süreci dün sona ererken, herkes 'CHP'de kurultay için kaç imza toplandı? Yeterli imza toplandı mı?' sorularına yanıt arıyor. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, canlı yayında yaptığı açıklamada toplanan imza sayısını duyurdu. Yarkadaş, 632 imzanın toplandığını iddia etti.

Haber

CHP'de kurultay için imza toplama süresi doldu! Gaye Usluer'den ilk açıklama

CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci bugün 17.30'da tamamlandı. CHP PM Üyesi Gaye Usluer, imzaların perşembe günü genel merkeze teslim edileceğini açıkladı.

Haber

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplanması

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün: - "Bize ulaşan ıslak imzalı belge sayısı 559. Belgelerinin fotoğrafını gönderen delege sayısı da 69. Pazartesi bu sayının 700'e ulaşacağını hatta geçeceğini umut ediyoruz" - "CHP'nin kurultay yapmasına kimse engel olamayacaktır" - Eski Milletvekilli, PM üyesi Usluer: - "Karanlığa karşı omuz omuza mücadele etmesi gereken kişilerin karşı karşıya gelmesine, yoldaşlık hukukunun bozulmasına asla ve asla izin vermeceğiz"

Haber

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan ortak basın açıklaması çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yarın partisinin il başkanlarıyla, yaşanan sürece dair ortak basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Haber

CHP'de Olağanüstü Kurultay için toplanan güncel imza sayısı kaç oldu? Gaye Usluer son rakamı verdi!

CHP'de kurultay tartışmaları devam ederken CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer sosyal medya üzerinden, kurultayın yapılması için toplanan imza sayısını açıkladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de gazetecilere yaptığı açıklamada, "CHP'de olağanüstü kurultay için 618 delege noter tasdikli imza verdi. İmzaları pazar gününe kadar teslim etmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber

Muharrem İnce'nin ekibi sayı verdi, CHP karıştı! Muhaliflere kurultay resti!

CHP’den genel başkanlığı hedefleyen Muharrem İnce’ye yakın ekip, olağanüstü kurultay için bir haftada 604 delegenin imzasını aldıklarını duyurdu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, olağanüstü kurultay talebiyle toplandığı belirtilen 604 imzanın, yarın 11.00'e kadar kendilerine ulaştırılması durumunda gereğinin derhal yapılacağını bildirdi. Öte yandan muhalif kanat normal süreci işleteceklerini ve gerekli imzaları toplayacaklarını açıkladı.

Haber

CHP'de imza polemiği! Bülent Tezcan'ın açıklamalarına tepki

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, telefonla bağlandığı canlı yayında imza sayısına ilişkin açıklamada bulundu.Tezcan, "İmza toplanırsa gereken neyse yapılır. Paylaşılan rakamların gerçekle ilgisi yok." dedi. Tezcan'ın bu açıklamalarına tepki geldi.

Haber

CHP'de toplanan imza sayısı 526! Muhalifler yeterli imza için gün verdi

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhaliflerden son duruma ilişkin açıklama geldi. CHP PM Üyesi Gaye Usluer, noter tasdikli imza sayısının dün 17:00 itibariyle 526 olduğunu söyledi. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise, 'Hafta sonuna kadar yeteri kadar sayı toplanacaktır' ifadelerini kullandı. Açıklama sırasında 5 delegenin daha imza verdiği ve imza sayısının 526'ya ulaştığı belirtildi. Yeterli sayıya ulaşılabilmesi için 108 delegenin daha imzası gerekiyor.

Haber

CHP delegelerine olağanüstü kurultay için imza çağrısı

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer: - "Tüm kurultay delegelerimizi seçimli olağanüstü kurultay için, değişim ve umut kurultayı için noter huzurunda imza vermeye davet ediyoruz" - "9 seçim kaybeden ve yaşanan yenilgilerde sorumluluk almaktan imtina eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve onun belirlediği yönetim anlayışı, siyasi ömrünü tamamlamıştır. Artık müzik değişti ayak da değişmek zorunda"

Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin af açıklaması

CHP Eskişehir Milletvekili Usluer: - "Sayın Bahçeli'nin, tek başına, üstelik ittifak ettiği partiden de bağımsız olarak adeta toplumu kışkırtırcasına af konusunda yaptığı açıklamaları doğru bulmuyorum"

Haber

Yeni üniversitelere ilişkin kanun tasarısı Genel Kurulda

CHP Eskişehir Milletvekili Usluer: - "Sizin bölüp parçalayıp yönetmeye çalıştığınız o üniversiteler sadece üniversite değildir. Canınızın istediği gibi yönetmek istediğiniz o üniversiteler aynı zamanda Türkiye'nin tarihidir, geleneğidir, geleceğidir" - MHP Ankara Milletvekili Topcu: - "Üniversiteler yüksek itibarlı, uluslararası çekim merkezleri haline getirilmeli"

Haber

Ferhat Göçer'in Sağlık Bakanlığı'na danışman olması olay yarattı

Konser yoğunluğu nedeniyle asıl mesleği olan doktorluk kariyerine ara veren şarkıcı Ferhat Göçer, Sağlık Bakanlığı’na danışman oldu. Göçer’in danışman olması siyasette yeni tartışmaya yol açtı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Gaye Usluer, “Liyakat ve ehliyet kavramlarının bir kez daha ayaklar altına alınmıştır. Her gün konser veren bir sanatçı, devlette danışmanlık yapamaz” dedi.

Haber

Balbay: Sorgusuz sualsiz beslerseniz, bugün FETÖ, yarın SÜTO gelir

CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Gaye Usluer, Meclis Aladağ Yurt Yangınını Araştırma Komisyonu'nun olayın ayrıntılı şekilde ortaya çıkmasını engellemek için çalışmalarını bitirdiğini savunarak "Bugün FETÖ'nün yerine SÜTO'yu yaratmaya çalıyorsunuz belkide, yapmayın. SÜTO'da başka bir tarihte başınıza bela bir paralel olarak karşınıza çıkacak, yapmayın. Böylesine sorgusuz sualsiz böyle bir tarikatı beslerseniz FETÖ gider SÜTO gelir. Süleymancı Terör Örgütü gelir." dediler.

Haber

CHP'li vekilden Cumhurbaşkanına Saray TV eleştirisi

CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, Recep Tayyip Erdoğan'ın Saray TV kuracağı yolundaki iddialarla ilgili konuştu.

Haber