Geççek şarkısı

Geççek şarkısı

Tarkan'ın 17 Şubat 2022'de çıkardığı şarkı

Geççek Şarkısı Haberleri

Tarkan'ın 'Geççek'inden sonra Doğuş'tan 'Geçmicek'

'Geççek' şarkısıyla gündeme oturan Tarkan'ın ardından şarkıcı Doğuş'tan 'Geçmicek' şarkısı geliyor. Yakında müzikseverlere sunulacak parçanın tanıtımını yayınlayan Doğuş'un şarkısı Tarkan'a yanıt olarak yorumlandı.

Magazin 17-03-2022 16:00

Tarkan'a 'mega' önlem! Büyük çaba sarf etti

Tarkan, yeni şarkısı "Geççek" ile Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Önceki gün soluğu stüdyosunda alan ünlü şarkıcı, gazetecilere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.

Magazin 23-02-2022 08:50

Tarkan'ın amcası Fethi Tevetoğlu kimdir? Fethi Tevetoğlu nereli? Ne zaman öldü?

Tarkan'ın amcası olarak bilinen Fethi Teveoğlu yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Bir süre önce 'Geççek' şarkısının intro kısmını sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra şarkıyı dinleyicisi ile buluşturan Tarkan'ın amcası olarak bilinen Fethi Tevetoğlu ile ilgili araştırma yapılmaya başlandı. Peki Tarkan'ın amcası Fethi Tevetoğlu kimdir? Fethi Tevetoğlu nereli? Ne zaman öldü? İşte detaylar...

Magazin 22-02-2022 19:48

Devlet Bahçeli'nin kürsüden verdiği '6-9 rakamı' örneği gündem oldu! 'Geççek' şarkısı olay olan Tarkan'a destek verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup toplantısında verdiği '6-9 rakamı' örneğiyle dikkat çekti. "Bizim 6'ya baktığımızda gördüğümüz altı oktur, tertiptir, tezgahtır, kumpastır. 9'a bakınca gördüğümüz huzurdur, 9 tuğdur, 9 ışıktır" diyen Bahçeli, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Tarkan'ın şarkısının muhalefet tarafından bilerek çarpıtılmak istendiğini savunan MHP lideri, "Kıl Oldum Abi, Başkası Olma Kendin Ol şarkılarına kulak versinler" dedi.

Haber 22-02-2022 14:40

Bu hafta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan isimler kimler? 21-28 Şubat haftası gündemde olan isimler!

Türkiye ve dünya açısından önemli bir haftayı daha geride bıraktık. 2022'nin üçüncü ayına sayılı günler kala 21-28 Şubat haftasında öne çıkan isimler merak edilmeye başlandı. Bu hafta gündemde magazin, spor ve politika alanından pek çok isim bulunuyor. Biz de bu isimleri ve biyografilerini sizler için derledik. İşte 21-28 Şubat haftası gündemdeki isimler...

Haber 21-02-2022 16:21

Oyuncu Çiğdem Batur'dan Tarkan'a ağır eleştiri: Türkçeyi katletmeye değer miydi?

Kurtlar Vadisi Pusu, Deli Gönül ve Gümüş gibi pek çok dizide rol alan ünlü oyuncu Çiğdem Batur'dan Megastar Tarkan'ın yeni şarkısına ağır eleştiri geldi. Ünlü oyuncu, Tarkan'ın koronavirüs pandemisini konu aldığı şarkının sözlerini "Türkçe'yi katlettiği" gerekçesiyle eleştirdi.

Magazin 19-02-2022 17:52

Tarkan'ın yeni şarkısı çıktı mı? Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek sözleri neler?

Pandemi sürecinde uzunca bir süredir yeni şarkı çıkarmayan Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek merak ediliyordu. Tarkan yeni şarkısı 'Geççek'in tanıtımı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İlgiyle takip edilen şarkının yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. Peki Tarkan'ın yeni şarkısı çıktı mı? Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek sözleri neler? İşte merak edilenler...

Magazin 19-02-2022 17:38

Tarkan 'Geççek' ile herkesi geçti! Dünya sıralamasında 1 numara

Tarkan'ın hayranları tarafından merakla beklenen 'Geççek' adını verdiği parçası Türkiye'nin gündeminde... Tarkan'ın 'Geççek' klibi, 24 saat içinde dünyada en çok izlenen ikinci video klip, en çok beğeni alan birinci video oldu.

Magazin 19-02-2022 15:05

Geççek gündeme damga vurdu! Tarkan'ın ilk prodüktöründen çarpıcı yorum geldi İşte Tarkan böyle birisi

30 yılı aşkın zamandır müziğin içinde olan pop müzik yıldızı Tarkan, yayımladığı onlarca şarkıyla Türkiye'de ve Avrupa'da büyük şöhret kazandı. Son olarak Geççek şarkısını yayınlayan Tarkan hem siyasette hem sosyal medyada 1 numaralı gündem olmayı başardı. Tarkan'ın ilk prodüktörü Mehmet Söğütoğlu ise,"Sizce bu şarkıyı başka birisi söyleseydi bu kadar gündem olur muydu? Tarkan böyle birisi." ifadelerini kullandı. İşte Tarkan'ın 'Kıl oldum abi'den 'Geççek'e uzanan kariyer hikayesi...

Haber 18-02-2022 18:33

Tarkan'ın Geççek şarkısına CHP'den ilk yorum: Tarkan'ı eleştirenlere başka şarkıyla gönderme yaptı

Tarkan'ın Geççek şarkısı yayınlanalı daha 24 saat olmadan Türkiye'de 1 numaralı gündem oldu. AK Parti ve MHP'nin ardından CHP'den de şarkıyla ilgili bir açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Öküzün altında buzağı arayanlar, 'Eski Dostlar' şarkısını dinleyip 'Yollarına Gül Döktüklerini', 'Yağan Yağmurda Beraber Islandıklarını' yad etmeye devam etsinler." açıklamasını yaptı.

Haber 18-02-2022 17:12

Tarkan tartışma yaratan şarkısı 'Geççek'i hangi duygularla yazdığını açıkladı

Tarkan'ın günlerdir beklenen Geççek isimli şarkısı, dün akşam izleyiciyle buluştu. Tarkan'ın kısa sürede gündem olan şarkısında politik mesajlar verdiği iddia edildi. Ancak Tarkan şarkısının çıkacağı gün "Pandemi döneminin gidişatından olumsuz etkilendiğim bir dönemde yazmıştım" dedi.

Magazin 18-02-2022 14:36

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına AK Parti ve MHP'den ilk yorum! Trolleşmiş bir sanatçı...

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' ortalığı adeta toz duman etti. Dün akşam yayımlanan şarkı klibiyle ayrı sözleriyle ayrı gündem oldu. Özellikle sosyal medyada şarkının iktidara yönelik bir eleştiri olduğu yorumları yapıldı. Muhalefet Tarkan'ın şarkısına övgüyle yaklaşırken, AK Parti ve MHP cephesinden de 'Geççek' şarkısıyla ilgili ilk yorumlar gelmeye başladı.

Haber 18-02-2022 11:28

Hande Fırat sosyal medyanın diline düştü! 'Geççek' şarkısıyla gündem olan Tarkan'la ilgili paylaşımları okurken sahte Bakan Koca hesabına yer verdi

Gazeteci Hande Fırat, Tarkan'ın yayınladığı 'Geççek' klibine ilişkin sahte bir hesap üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına atılan Twitter paylaşımını gerçek zannederek canlı yayında okudu. Fırat'ın bu hatası kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, pek çok kişi Hande Fırat'ı ti'ye aldı.

Magazin 18-02-2022 07:21

Tarkan Geççek şarkısı sözleri nelerdir? Tarkan Geççek şarkı sözü!

Uzun bir süredir yeni şarkı çıkarmayan Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek için geri sayım sona erdi. Tarkan yeni şarkısı 'Geççek'in tanıtımı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Son şarkının sözleri merak konusu oldu. Peki Tarkan Geççek şarkısı sözleri nelerdir? İşte Tarkan Geççek şarkı sözleri!

Trend 17-02-2022 20:53