Gerard Butler Haberleri

Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi konusu nedir? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kimler? Bir Gerard Butler klasiği!

Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Gerard Butler ve Frederick Schmidt'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi konusu nedir? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kimler? Bir Gerard Butler klasiği!

Magazin 16-09-2023 19:39

Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir? Kod Adı Olympus filmi oyuncuları kimlerdir? Gerard Butler hayranları ekran başına!

Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Gerard Butler ve Aaron Eckhart'in başrolde olduğu aksiyon ve gerilim tarzda film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir? Kod Adı Olympus filmi oyuncuları kimlerdir? Gerard Butler hayranları ekran başına!

Magazin 03-09-2023 18:52

Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Avcı Katili(Hunter Killer) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Gerard Butler ve Gary Oldman'ın başrolü paylaştığı Amrikan yapımı filmin senaryosu Jamie Moss ve Arne Schmidt imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Magazin 27-08-2023 18:29

Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kod Adı: Angel filmi ne zaman çekildi? İşte Star TV yayın akışı

Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi konusu ve oyuncuları, filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. 10 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan film, aksiyon ve gerilim filmleri aktörlerini kadrosunda bulunduruyor. Peki, Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kod Adı: Angel filmi ne zaman çekildi? İşte Star TV yayın akışı...

Magazin 10-08-2023 19:02

Gerard Butler

Gerard Butler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gerard Butler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kod Adı: Angel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kod Adı: Angel filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Kod Adı Angel filmi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Bu akşam Star TV'de izleyicisiyle buluşacak olan 2019 yılı yapımı filmin Yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh oturuyor. Peki, Kod Adı: Angel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kod Adı: Angel filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Magazin 06-07-2023 20:06

Kod Adı: Londra konusu nedir? Kod Adı: Londra filminin oyuncuları kimler?

Kod Adı: Londra filmi 14 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Babak Najafi'nin yönettiği film 2016'da vizyona girdi. Peki Kod Adı: Londra konusu nedir? Kod Adı: Londra filminin oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Trend 14-08-2022 19:40

Gerard Butler ile Morgan Brown tatilde: Kumsalda masaj!

Gerard Butler ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Morgan Brown, çıktıkları Malibu tatilinde objektiflere yansıdı.

Magazin 26-07-2021 14:54

Gerard Butler ve Morgan Brown yemekte! Temizleyip öptü

Gerard Butler ve sevgilisi Morgan Brown yemekte görüntülendi. Brown önce sevgilisinin dişini temizledi sonra da öptü.

Magazin 07-05-2021 11:05