Gizem Karaca Ekmekçi kimdir?

Gizem Karaca Ekmekçi kimdir?

7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul’da doğan Gizem Karaca Ekmekçi, anne tarafından Arnavut, baba tarafından ise Selanik göçmenidir. Çocukluğunu ABD ve Kanada’da geçiren Gizem Karaca Ekmekçi, lise yıllarında Türkiye’ye dönüş yaptı. Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılan ünlü oyuncu, 2. olmayı başardı. Yarışmanın ardından dizi teklifleri almaya başladı. Bu teklifleri değerlendiren Gizem Karaca Ekmekçi, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım isimli dizi de başrol olarak yer aldı. Bu sayede oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan ünlü oyuncu, pek çok farklı projede yer alarak başarısı ile dikkat çekti. 16 Eylül 2017 tarihinde Güzel Köylü dizi çekimi sırasında tanıştığı Kemal Ekmekçi ile hayatını birleştirdi.

Gizem Karaca Ekmekçi Haberleri

Gizem Karaca’nın tatil pozları nefes kesiyor

Başarılı oyuncu Gizem Karaca, rol aldığı Baraj dizisi bittikten sonra soluğu yaşadığı şehir İzmir’de almıştı. Yaz aylarını evinin havuzunda ve sahilde geçiren Gizem Karaca’nın tatil pozları nefes kesiyor.

Magazin 15-07-2021 22:42

Gizem Karaca güneşlenmeye gider gibi fasulye toplamaya gitti

Gizem Karaca, Baraj dizisi final yaptıktan sonra İzmir’e evine geri döndü. Instagram hesabını aktif tutan güzel oyuncu, son paylaşımlarında taze fasulye topladığı anları paylaştı.

Magazin 16-06-2021 10:29

Gizem Karaca: Ev kalbinin olduğu yerdedir

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmasının ardından İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Karaca, gönderisine, "Ev kalbinin olduğu yerdedir" notunu düştü.

Magazin 23-12-2020 17:31

Oyuncu Gizem Karaca’dan alkışlanacak hareket!

Ünlü oyuncu Gizem Karaca doğum gününe sayılı günler kala örnek bir davranışa imza attı. Sevenlerinden ve ailesinden doğum gününde hediye almak yerine Türk Kanser Derneği’ne bağış yapmalarını rica etti.

Magazin 04-09-2020 16:24

Diğer Haber Etiketleri

Gizem Karaca’dan tatil yogası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sık sık gündem oluşmayı başaran güzel oyuncu Gizem Karaca bu seferde yoga pozuyla olay oldu. Güzel oyuncunun siyah-beyaz olarak paylaştığı yoga pozu yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-08-2020 16:02