Gizem Özdilli Haberleri

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 22-02-2024 15:20

İstanbul'u terk etmişti! Bir döneme damga vuran Gizem Özdilli kalçasına dolgu yaptırdığını ilginç sözlerle açıkladı

Bir süre önce İstanbul'u terk edip Kıbrıs'a yerleşen, Bir döneme damga vuran modellerden Gizem Özdilli Alaçatı'da görüntülendi. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.

Magazin 19-07-2023 15:40

Gizem Özdilli yıllara meydan okuyor! Eteğini savurup poz verdi

Podyumların eskimeyen ismi Gizem Özdilli İstanbul'u terk ederek Kıbrıs'a yerleşmişti. Moda günlerinde podyuma çıkan Özdilli son haliyle dikkat çekti. Yıllara meydan okuyan model eteğini savurarak verdiği pozlarla gündem oldu.

Magazin 12-05-2023 14:50

Bir döneme damga vuran Gizem Özdilli, İstanbul'dan bıktı! Bakın nereye yerleşti

Bir döneme damga vuran Gizem Özdilli son olarak makyajsız haliyle dikkat çekmişti. Uzun süredir gözlerden uzak olan 50 yaşındaki manken İstanbul'un trafiğinden ve kalabalığından bıkıp şehri terk etti. Bakın Gizem Özdilli nereye yerleşti.

Magazin 09-01-2023 16:25

Gizem Özdilli

Gizem Özdilli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizem Özdilli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kendime iyi bakıyorum diyen Gizem Özdilli makyajsız görüntülendi! Son hali olay oldu

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Gizem Özdilli son haliyle gündeme geldi. Makyajsız haliyle dikkat çeken Gizem Özdilli'nin değişimi sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 12-12-2022 13:00

Gizem Özdilli'yi şaşırtan görüntü! 'Bu cisim nedir?'

Ünlü model Gizem Özdilli, evinin penceresinden çektiği görüntüde parlayan cisme dikkat çekip, "Bu nedir?" diye sordu. Özdilli'nin paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 13-04-2021 17:34