Gökhan Çınar Haberleri

Gökhan Çınar 'cinsellik' dedi Banu Alkan yorumsuz kalmadı! Seversen dünyanın en güzel şeyi

Gökhan Çınar'ın programı Katarsis'e katılan Yeşilçam'ın unutulmaz kadınlarından Banu Alkan cinsellik sorusuna da yanıt verdi. İşte Banu Alkan'ın çok konuşulan sözleri...

Magazin

Gökhan Çınar'ın deprem yayını! Ben babamı teşhis etmek zorunda kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı, sözün bittiği yer...

Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-TRA programında depremde yakınları kaybedenler yaşadıklarını, acılarını anlattı. Gökhan Çınar'ın dinlerken zor anlar yaşadığı yayında Nehir Karakuş anlattıklarıyla tüyleri diken diken etti.

Magazin

Katarsis'e katılan Emrullah Erdinç kara para aklama yöntemlerinde kullanılan o sistemi açıkladı! Breaking Bad detayı dikkat çekti

Katarsis programına katılan gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gündemde hızla yükselişe geçen kara para aklama olayları ile ilgili konuştu. Elde edilen haksız kazancın sisteme nasıl sokulduğuna dair detaylar veren Erdinç, açıklamaları ve verdiği örneklerle dikkat çekti.

Magazin

Gassal Yeşil Hoca bebek ve çocuk cenazelerini nasıl yıkadığını anlattı! O anlar kahretti

Her hafta Gökhan Çınar’ın sunumu ile ekrana gelen Katarsis’in bu haftaki konuğu Yeşil Hoca olarak bilinen Gassal Mehmet Aktepe oldu. Bir “ölü yıkayıcı” olarak 29 yıldır mesleğine devam eden Yeşil Hoca’nın anlattıkları izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Magazin

Gökhan Çınar

Gökhan Çınar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökhan Çınar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Depremde 11 yakınını kaybetmişti! Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan'ın büyük pişmanlığı! Dilim kopsaydı da demeseydim

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Uğur Aslan bir YouTube programına konuk oldu. Hatay dahil birçok ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremde 11 yakınını kaybeden Uğur Aslan, yaşadığı acıyı ifade etti. Gökhan Çınar'a 7 yaşından 15 yaşına kadar yatılı okulda okumak zorunda olduğunu açıklayan Aslan, bir kere babasına "8 yıl boyunca beni nasıl kenara attınız?" diye çıkıştığını belirtip "Dilim kopsaydı da demeseydim" ifadesini kullandı.

Magazin

Zenne Azad Katarsis'e anlattı! Benim cinsel aşkla işim yok! Ben cinsiyetsizim

Popüler zennelerden olan Azad Kaan, Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Zenne Azad Kaan “Ben yolunu kaybetmiş bir dansözüm, dans ederken hayatın anlamını buluyorum" diyerek duygularını anlattı. Zenne Azad ayrıca hacca gittiğini de ifade ederek "Benim cinsel aşkla işim yok!" dedi.

Magazin

17 yaşındayken kocası geneleve sattı! 'Damadımla genelevde karşılaştım! Bir günde 50 kişiyle...'

17 yaşındayken kocası tarafından geneleve satılan Cansu Yetiştirdim, doğar doğmaz başlayan çile dolu ömrünü Katarsis programında Psikolog Gökhan Çınar'a anlattı. Üvey babası ve dedesi tarafından taciz edilen talihsiz kadın, ''Kimse hayat kadını olmayı istemez, beni zorla hayat kadını yaptılar'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Magazin

Timsah Celil olarak tanındı! Cinsiyet değişimi sonrası adını da değiştirdi! Sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün...

Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle tanınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değişimi sonrası adını Meli Bendeli yaptı. Katarsis'e katılan Meli, özel hayatında ve sektörde ötekileştirilme öyküsünü anlattı. Tüyleri diken diken eden sözlere imza atan oyuncu, "Beni rahat bırakın hayatımı yaşayayım" dedi. Oyuncu "Sana söyledikleri şey sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün, en fazla birinin metresi olursun" diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

Magazin

Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan'dan olay itiraf! ''Askerlik yapmamak için kendimi kestim!''

Direksiyon başındayken çektiği videolarla sosyal medyayı sallayan Ankaralı fenomen Benekli Ayhan, Katarsis'de Gökhan Çınar'ın konuğu oldu.

Magazin

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy'dan olay itiraf! ''Her şeyi anlatmaya geldim''

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy, Psikolog Gökhan Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu. ''Kendimi normal bir insan olarak görüyorum'' diyen Esmersoy, hayatına dair verdiği detaylarla duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin

Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci'nin gözyaşları! Severek ayrıldım

Show TV'de yayınlanan Bir Başka Güzel programına Selin Ciğerci'nin açıklamaları damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci, noktaladığı evliliğinden bahsetti. Gözyaşlarını tutmakta zorlanan Ciğerci, "İnsanlar 'reklam' dediler. Reklam için yapacağım en son şey evliliğimi bitirmek. Benimki aşk evliliğiydi" dedi.

Magazin

Ölümden dönmüştü! Mutlu Kaya son haliyle dikkat çekti

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla gerçekleşen 'Paylaş Benimle' programının konuğu olan Mutlu Kaya son haliyle dikkatleri çekti.

Magazin

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı: Sevgi görmedim

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda çocukluk yıllarında yaşadığı zor dönemleri anlattı. Annesinin ikinci evliliğini yaptığı kişi tarafından baskıya uğradığını söyleyen Erbil, "Annem bizi ikinci eşine çok ezdirdi. Elalemin adamına bizi ezdirdiğini görüyorum, bu çok acı bir şey. Bizi babam sevmiyordu, o adam nasıl sevsin? " şeklinde konuştu. Çocukluğu, gençliği ve pek bilinmeyen aile yaşamını anlatan Erbil, yer yer gözyaşlarını tutamadı.

Magazin

Paylaş Benimle'nin sunucusu kimdir? Gökhan Çınar kaç yaşında, nereli ve evli mi?

Gökhan Çınar, bir Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ‘Katarsis’ isimli program ile adını duyurmuştur. Birçok ismi programa konuk olarak alan Gökhan Çınar, şimdilerde TV8 kanalı üzerinde yayınlanan Paylaş Benimle programının sunucusu olarak görev almaktadır. Paylaş Benimle'nin sunucusu Gökhan Çınar, son günlerde oldukça merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Peki Gökhan Çınar kimdir?

Magazin