Gökhan Göz Haberleri

Berdan Mardini'nin eski karısı ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla gündem olmuştu! Gökhan Göz şimdi de Bircan Bali ile aşk yaşıyor

Berdan Mardini'nin eski karısı Fatoş Yelliler ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla tanınan Gökhan Göz yeni aşka yelken açtı. Gökhan Göz kendisini program yaptığı sırada sık sık eleştiren Bircan Bali ile aşk yaşıyor.

Magazin 22-01-2024 07:47

Gülşah Saraçoğlu'na küfürler yağdırıp aldatmıştı! Gökhan Göz'ün yeni aşkı ortaya çıktı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz'ün yeni aşkı ortaya çıktı. Gökhan Göz yeni sevgilisi ünlü oyuncu Sera Tokdemir'e 'Sera'm iyi ki varsın' notuyla gönderdiği çiçekleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 01-04-2023 15:00

Polislere zor anlar yaşatmıştı! Gökhan Göz bozkurt işareti yaptığı yaptığı videoyu yayınladı

Gündeme Berdan Mardini'nin eski eşiyle yasak aşk yaşamasıyla gelen Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz'ün evine polis baskın düzenledi. Gökhan Göz'ün polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki çekmişti. Gökhan Göz'ün bugün ise mehter marşı eşliğinde hazırlandığı ve ata binerek bozkurt işareti yaptığı videosu yayınlandı.

Magazin 08-02-2022 16:24

Polislerle konuşması büyük tepki çeken Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz dönemlerde de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Gökhan Göz, bu defa polislere zor anlar yaşattığı görüntülerle gündem oldu. Olay video sonrası Gökhan Göz'ün hayatı merak edildi. Peki bir dönemler adı Gülşah Saraçoğlu ve Berdan Mardini'nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler ile sık sık anılan Gökhan Göz kimdir? İşte Gökhan Göz hakkında merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 16:11

Gökhan Göz

Gökhan Göz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökhan Göz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gökhan Göz evine baskın düzenleyen polislere zor anlar yaşattı! Şoke eden görüntüler

Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi olarak tanınan Berdan Mardini'nin boşandığı eşinin de yasak aşk yaşamasıyla adı gündemde olan Gökhan Göz'ün evine polis baskın düzenledi. Gökhan Göz'ün polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki çekti.

Magazin 07-02-2022 11:58

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz şimdi de havaya ateş açtı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddiasıyla tanınan Fatoş Yelliler gündemden düşmüyor. Sevgilisi Göz ile sürekli küsen Fatoş Yelliler yine ayrılık kararı aldı. Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz ise bunu atlatamıyor. Göz içip içip havaya ateş açtı.

Magazin 28-12-2021 09:07

Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi? demişti! Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz barıştı

Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşayan Fatoş Yelliler gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift barıştı. Göz sevgilisiyle ilgili bir konuda "Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi?" demişti.

Magazin 19-12-2021 09:22

Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz aşka geldi! Paylaşımları gündem oldu

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Gökhan Göz ile yeniden birlikte olmaya başlayan Fatoş Yelliler aşka geldi. Fatoş Yelliler gece eğlencesinden el ele göz göze paylaşım yaptı.

Magazin 12-12-2021 06:59

Yasak aşk skandalında yeni perde! Gökhan Göz, Berdan Mardini’nin eski karısı Fatoş Yelliler’le fotoğraflarını paylaştı

Fatoş Yelliler’in, Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı iş insanı Gökhan Göz, Instagram hesabından Yelliler ile birlikte çıktıkları tatilden fotoğraflar paylaştı. O dönemde modacı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte olan Gökhan Göz ile Fatoş Yelliler, yasak aşk iddiaları ortaya çıktığında söylentileri yalanlamıştı.

Magazin 05-12-2021 01:42

Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz çiftinden yeni olay! Uygunsuz fotoğraflarımızı aldığını gördüm

Sık sık kavga edip skandallara imza atan Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz çifti yine bir olaya karıştı. Uygunsuz görüntülerini çeken kadını darp ettiği söylenen ünlü çift açıklama yaptı.

Magazin 27-09-2021 11:56

Berdan Mardini’den boşanmadan yasak aşk yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler’e eski aşkı Gökhan Göz’den çok sert sözler

Şarkıcı Berdan Mardini'yi boşanma sırasında Gökhan Göz ile aldattığını itiraf eden Fatoş Yelliler'den yeni açıklama geldi. Fatoş Yelliler, yaşanan durum nedeniyle Gökhan Göz ailesinin zor durumda kaldığını ve özür dilediğini söyledi. Ancak Gökhan Göz, özrü kabul etmedi. Üstüne de, "Fatoş Yelliler'in destekleyen her kadın onun gibi mezhepsizdir" dedi.

Magazin 07-08-2021 23:56

Boşanma aşamasındayken aldatıldığını öğrenen Berdan Mardini sessizliğini bozdu!

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada boşanma aşamasındayken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Yelliler'in açıklamasının ardından ünlü şarkıcı da sessizliğini bozdu.

Magazin 07-08-2021 13:51

Gülşah Saraçoğlu: Gökhan Göz tarafından aldatıldım!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. Yeni bir açıklama yapan ve 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etti.

Magazin 07-07-2021 15:09