Google Chrome Haberleri

Google Chrome arama geçmişi kapatma: Chrome’da geçmiş nasıl kapatılır?

Google Chrome, Google tarafından geliştirilen bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca internet kullanıcısı bu web tarayıcısını kullanmaktadır. Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu tarayıcı sayesinde çok sık ziyaret edilen sitelere bir tıkla giriş yapılabilmektedir. Kullanıcıların bazıları internet tarayıcısı üzerinden yaptıkları araştırmaları ve ziyaretleri bir başkasının görmesini istemeyebilir. Peki, Google Chrome arama geçmişi nasıl kapatılır?

Haber 09-01-2024 19:50

Kullanıcılar dikkat! Google'dan milyonları etkileyecek karar

Google, milyonları etkileyecek bir kararın duyurusunu yaptı. Google'ın aldığı karar dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Google Chrome hakkında oldu. Birçok kişiyi şoke eden Google kararı, bazı Windows kullanıcılarını fazlasıyla üzecek.

Haber 26-10-2022 15:31

Gmail şifremi unuttum! Gmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama işlemleri nasıl yapılır?

İnternet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen mail uygulamalarının başında Gmail gelir. Google hizmetlerinin yanı sıra pek çok internet sitesi ve uygulamaya kayıt aşamasında kullanılan "Gmail ile giriş" seçeneği sebebiyle bir Gmail hesabına sahip olmak oldukça önemlidir. Ancak bazen Gmail hesabının şifresi unutulabilir. Bu durumda Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonları ile bilgisayardan “Gmail şifremi unuttum” seçeneği yardımıyla şifre değiştirme işlemi yapmak mümkündür.

Haber 09-10-2022 11:05

Google Chrome'un reklam engelleyicileri kaldıracağı iddia edildi! Geliştiriciler korku içinde

Google Chrome'un reklam engelleyicileri kaldıracağı iddiası sosyal medyada olay yarattı. İddianın dayandırıldığı kaynağa göre, Google Chrome bundan yedi ay sonra, Manifest v2 (Mv2) olarak bilinen eski uzantı platformunu desteklemeyi bırakacak. Bunun, reklam gibi belirli içerik türlerini filtrelemek için önemli bir değişim olacağı söyleniyor. Reklam engelleyicilerin ve tarayıcı gizlilik uzantılarının arkasındaki isimlerin, sonun yakın olduğundan korktuğu belirtiliyor.

Haber 25-08-2022 18:12

Google Chrome

Google Chrome Hakkındaki Haberler Mynet'te. Google Chrome Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Büyük şok! Google milyarlarca kişiyi uyardı, Chrome kullananlar endişeye kapıldı

Google, milyarlarca Chrome kullanıcısını, tarayıcının bilgisayar korsanlarının hedefi olduğu konusunda uyardı. 30 yeni güvenlik açığı ortaya çıkarken, bunlardan yedisinin kullanıcılar için 'yüksek' tehdit oluşturduğu açıklandı. Peki sorunu çözmek için neler yapılması gerekiyor?

Haber 28-04-2022 14:48

Bu uyarıya dikkat! Google Chrome kullanıyorsanız hemen yapın

Google'ın internet tarayıcısı Google Chrome'un kullananlar için önemli bir uyarı yapıldı. Siber güvenlik uzmanları, kullanıcıların siber saldırı riskine girebilecekleri konusunda uyarıda bulundu. Aktarılan açıklamalara göre, kullanıcıların dikkatli olması ve güncellemeleri hemen yüklemesi tavsiye ediliyor.

Haber 03-04-2022 18:11

Google Chrome'un logosu 8 yıl sonra ilk kez değişti! İşte Google Chrome'un yeni logosu

2014'ten bu yana yenilenmeyen Google Chrome'un logosu değişti. Google, Chrome'un logosunu yıllar sonra ilk kez değiştirmeye karar verdi. Yeni logo Chrome 100 güncellemesi ile kullanıcılara yansıtıldı. İşte Google Chrome'un yeni logosu...

Haber 31-03-2022 10:24

8 yıl sonra ilk kez: Google Chrome'un logosu değişiyor! İşte Google Chrome'un yeni logosu

Google Chrome'un logosu 2014'ten bu yana yenilenmiyordu. Google, Chrome'un logosunu yıllar sonra ilk kez değiştirmeye karar verdi. Google Chrome tasarımcısı Elvin Hu, Twitter'da Google Chrome'un yeni logosunu gösterdi. İşte Google Chrome'un yeni logosu...

Haber 06-02-2022 12:19

Chrome’un yeni sürümü bazı problemlere neden olabilir

Google tarafından geliştirilen ünlü tarayıcı Chrome, ne yazık ki önemli sorunlara neden olacak gibi görünüyor. Bazı uzmanlar önümüzdeki aylarda Google Chrome 100 olarak kullanıcılara sunulacak yeni versiyonun 3 haneli ilk versiyon olması nedeniyle sorun yaratacağını düşünüyor.

Haber 29-12-2021 12:09

Google Chrome’dan ürün fiyatını takip eden uygulama

Google, dünyanın en çok tercih edilen tarayıcılarından biri olan Chrome’u geliştirmeye devam ediyor. Amerikalı teknoloji devi tarafından duyurulan yeni özellikler, özellikle alışveriş meraklıları için oldukça güzel.

Haber 21-12-2021 09:52

Google masaüstünde Arama için karanlık bir tema sunuyor

Değişiklik Aralık ayında test aşamasında fark edilmişti. Ancak bir Google ürün destek yöneticisinden gelen bir güncellemeye göre, özellik artık resmi ve “önümüzdeki birkaç hafta içinde” tüm kullanıcılara sunuluyor.

Haber 13-09-2021 10:39

Google kimlik doğrulama yöntemlerine yenisini ekliyor

Şimdiye kadar Google, farklı yöntemlerle kimlik doğrulama uygulaması sunuyordu. Kullanıcılar Google istemleri, sesli veya yazılı mesajlar, yedek kodlar ve bir kimlik doğrulama uygulaması gibi yöntemlerden yararlanabiliyordu. Şimdi kimlik doğrulama yöntemlerine yenisi ekleniyor.

Haber 03-08-2021 10:50

En popüler tarayıcılar listesinde zirve değişti

Hem Türkiye’de hem de dünyada bazı internet tarayıcıları çok daha sık kullanılıyor. Özellikle Google tekelinin bu kadar güçlü olduğu bir dönemde bazı tarayıcılar yeni başarılara imza atıyor. Bunlar arasında ön plana çıkan Microsoft Edge oldu.

Haber 13-07-2021 10:12

Dikkat! Windows'ta ve Chrome'da tespit edildi

Uzmanlar, nisan ayında daha önce keşfedilmemiş Google Chrome ve Microsoft Windows sıfır gün açıklarını kullanarak çok sayıda şirketi hedefleyen bir saldırı dizisi keşfetti.

Haber 17-06-2021 11:31

Chrome yeni güncelleme ne tür kolaylıklar sağlayacak?

Chrome yeni güncelleme birçok açıdan tarayıcıyı daha kolay hale getirdi. Peki yeni gelen güncelleme hangi detayları içeriyor. İşte konu ile alakalı merak edilenler.

Haber 29-05-2021 10:40

Google Chrome anılar özelliği yakında geliyor

Google Chrome anılar özelliği şimdilerin merak edilen özellikleri arasında yer alıyor. Bu özelliğin Canary sürümünden sonra geleceği düşünülüyor.

Haber 26-04-2021 10:12

Chrome kullanıcıları artık gerçek zamanlı altyazıdan yararlanabiliyor

Gerçek zamanlı altyazılar özelliği Chrome Canary’de ilk kez geçen yıl Mayıs ayında görülmüştü. O zamandan beri Google Chrome için Canlı Altyazıları test ediyor. Artık, bilgisayardaki tüm Chrome kullanıcıları, tarayıcının 89 sürümünü yükledikleri sürece gerçek zamanlı altyazıdan yararlanabilir.

Haber 20-03-2021 09:34

Gerçek zamanlı alt yazı seçeneği sonunda geldi

Gerçek zamanlı alt yazılar özelliği Chrome Canary’de ilk kez geçen yıl mayıs ayında görülmüştü. O zamandan beri Google Chrome için Canlı Alt yazıları test ediyor. Artık, bilgisayardaki tüm Chrome kullanıcıları, tarayıcının 89 sürümünü yükledikleri sürece gerçek zamanlı alt yazıdan yararlanabilir.

Haber 19-03-2021 09:31

Yeni Chrome tarayıcısı artık çok daha hızlı

Son Android için Google Chrome güncellemesi, Chrome’un bir önceki versiyonundan yüzde 13 daha hızlı sayfa yükleme performansı sunuyor. Chrome 89, gelişmiş bellek yönetimi ile tasarlanmış.

Haber 15-03-2021 09:26

Chrome Android sürümü yeni özelliklere kavuşacak

Google Chrome, dünyadaki en popüler ve yaygın olarak kullanılan web tarayıcısı. Android için ise varsayılan web tarayıcısı. Bu da haliyle Chrome’u cep telefonlarında da en yaygın kullanılan tarayıcı yapıyor. Google, Chrome Android tarayıcısına rutin olarak yeni özellikler ekliyor. En son özellik ise dikkat çekecek.

Haber 13-03-2021 09:17

Chrome OS yeniden tasarlanıyor

Google, Chrome OS‘un 10. doğum gününü kutlamak için bugün yeni bir araç seti duyurdu. Chrome OS ayrıca yeniden tasarlanıyor. Kopyaladığınız son beş şeyi hatırlayan yeni bir pano ekleniyor. 

Haber 11-03-2021 09:36

Google internet kullanıcılarının gezindiği sayfalarda bireysel izlemeyi sonlandıracak

ABD merkezli teknoloji devi Google, gelecek yıldan itibaren Chrome internet tarayıcısında bulunan mevcut web sayfası trafiğini izleme teknolojisini kaldıracağını duyurdu.

Haber 04-03-2021 09:24

İşte Türkiye'de beta süreci başlayan GeForce Now'ın sistem gereksinimleri!

Nvidia GeForce Now, Turkcell GamePlus iş birliği ile Türkiye'de beta sürecine başladı. Peki Nvidia'nın Google Stadia veya Microsoft xCloud gibi bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now'ın sistem gereksinimleri neler?

Haber 16-02-2021 15:59

Google bilgisayar korsanlarına çok ciddi ödemeler yaptı

Google bilgisayar korsanlarına bugüne kadarki en yüksek ödemelerden birisini yaptı. İşin daha ilginç olan tarafı ise platformun 2010 yılından beri bunu yapıyor olması.

Haber 09-02-2021 11:48

Google güvenlik problemleri ile boğuşmak istemiyor

Google güvenlik tehdidini ortadan kaldırmayı başardı. Hadi gelin hem bu güvenlik tehdidine hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

Haber 08-02-2021 10:03

Apple iCloud şifre uzantıları yayınladı

Eklenti, Windows ve Mac kullanıcılarının iCloud Anahtar Zinciri'nde saklanan şifreleri Chrome tarayıcılarında kullanmalarına ve senkronize etmelerine olanak tanıyor.

Haber 02-02-2021 09:52