Green Card Haberleri

Green Card kaç kişiye çıkıyor? Green Card toplamda ve Türkiye'de kaç kişiye çıkıyor, geçen yıl kaç kişiye çıktı?

Green Card çekilişi Amerika Birleşik Devletleri hükûmeti tarafından yıllık olarak düzenlenen bir göçmenlik programıdır. Bu program dünya genelinde seçilmiş ülkelerde yaşayan bireylere Amerika'ya kalıcı yerleşim izni (Green Card) alma şansı sunar. Green Card çekilişine başvurabilmek için bireylerin belirli kriterleri karşılamaları gerekir. Bunlar arasında belli bir eğitim seviyesine sahip olmak, belirli bir meslek sahibi olmak veya belli bir yaş aralığında olmak gibi koşullar yer alır.

Haber 09-05-2023 16:13

Green Card mülakat soruları nedir, mülakatı İngilizce mi? Green Card ABD vizesi mülakatında hangi sorular sorulur?

Green Card ABD'de yasal olarak ikamet etmek ve çalışmak isteyen yabancı uyruklular için bir seçenektir. Green Card aynı zamanda Daimi İkamet İzni olarak da bilinir ve sahibine ABD'de süresiz olarak ikamet etme ve çalışma hakkı tanır. Green Card başvurusu için farklı yollar vardır. En yaygın yollarından biri, aile üyelerinin veya ABD vatandaşı veya Green Card sahibi işverenlerin sponsorluğudur. Diğer seçenekler arasında yatırım siyasi sığınma ve lotere programı yer alır.

Haber 09-05-2023 14:07

Green Card başvuru sitesi nedir? Green Card resmî başvuru sitesi hangisi, nereden başvuru yapılır?

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Green Card çekilişi için belli bir başvuru tarihi aralığı vardır. Bu tarihlerde başvuruyu gerçekleştirmek önemlidir. Aksi takdirde çekilişe katılmaya hak kazanılamaz. Yasal olarak Amerika’da oturum izni ve çalışma izni almak isteyenlerin başvuru tarihlerini takip etmesi gerekir. Peki Green Card başvurusu hangi siteden yapılır?

Haber 13-03-2023 17:40

Green Card nedir, ne işe yarar, kimlere verilir? Green Card nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?

ABD vatandaşı olmayan kişilerin Amerika’da oturma ve çalışma izni alabilmesini sağlayan Green Card, resmi bir belgedir. Resmi adı Daimi Oturma İzni’dir. Diğer ABD vizelerinden farklı olarak Green Card, ömür boyu çalışma ve oturma izni sağlar. Ayrıca bu belgeyi alan kişiler, ABD vatandaşları ile seçme ve seçilme hakkı dışında aynı haklara sahip olurlar. Peki, Green Card ne işe yarar ve nasıl alınır?

Haber 13-03-2023 17:39

Green Card

Green Card Hakkındaki Haberler Mynet'te. Green Card Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Green Card kazananların masrafları ne kadar, bankada para gösterme nedir? Green Card kazananların bankada para bulundurması gerekir mi?

Her yıl yapılan Green Card çekilişi, pek çok kişinin başvurduğu ve merakla beklediği bir sonuçtur. Amerika’da yaşamak ve çalışmak isteyen insanlar için önemli olan Green Card, bazı masrafları da beraberinde getirir. Örneğin mülakat esnasında sorulan sorulardan biri banka hesabında bulunan para miktarıdır. Yani Amerika’ya gidebilmek için ekonomik açıdan yeterli olmak gerekir. Peki, Green Card kazananların bankada para bulundurması gerekir mi?

Haber 13-03-2023 17:39

Green Card kazanıp gitmemek mümkün mü? Green Card mülakatından sonra Amerika'ya gitmezsem ne olur, Green Card çıktıktan sonra iptal olur mu?

Amerika’da oturum izni alabilmek için gerekli olan Green Card, hak sahiplerine pek çok avantaj sağlamaktadır. Çekilişi yoluyla verilen Green Card, yabancı uyruklu kişilerin Amerika’da yaşama ve çalışması açısından önemlidir. Ancak bazı durumlarda Green Card kazanıp gitmeyen kişiler de olabilir. Bu durumda Green Card hakkının devam edip etmediği merak edilmektedir. Peki, Green Card mülakatından sonra Amerika'ya gitmezsem ne olur, Green Card çıktıktan sonra iptal olur mu?

Haber 13-03-2023 17:39

Green Card fotoğraf çekimi nasıl olmalıdır? Green Card göçmen vize başvurusu için gerekli fotoğraf özellikleri nelerdir?

Green Card başvurusu esnasında başvuran kişilerden fotoğraf istenir. Bu fotoğrafın belli standartlara uygun olması gerekir. Aksi takdirde sisteme yükleme konusunda sıkıntı olabilir ya da kurallara uygun olmayan fotoğrafların başvurusu geçerli sayılmaz. Peki, göçmen vize başvurusu için gerekli fotoğraf özellikleri nelerdir?

Haber 13-03-2023 17:38

Green Card avantajları ve dezavantajları nedir? Green Card sahibi olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

ABD’ye gitmek isteyenlerin alması gereken Green Card, oldukça önemli belgelerden biridir. Çekiliş usulüyle alınan Green Card için öncelikle başvuruda bulunmak gerekir. Mülakatı da geçtikten sonra alınan Green Card, bazı avantajlara ve dezavantajlara sahiptir. Peki, Green Card sahibi olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 13-03-2023 17:38

Green Card başvuru formu örneği nedir? Green Card başvuru formu nasıl doldurulur?

ABD’nin her yıl düzenlediği Green Card çekilişi için başvuru yapmak gerekir. Bu başvuru esnasında doldurulması gereken bir form vardır. Genellikle kafa karıştırıcı olan bu form hakkında pek çok kişi soru sormaktadır. Başvuru formu örneği ve bu formun nasıl doldurulacağı merak edilmektedir. Peki, Green Card başvuru formu nasıl doldurulur?

Haber 13-03-2023 17:37

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card sonuç tarihi belli mi? İşte başvuru sorgulama ekranı!

Amerika Birleşik Devlet'lerinde yaşamak isteyenler Green Card başvurularını 5 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında yaptı. Green Card başvurularının alınmasıyla gözler, başvuru sonuçlarına çevrildi. Green Card başvuru sonuçları araştırılıyor. Peki Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card sonuç tarihi belli mi? İşte başvuru sorgulama ekranı!

Haber 30-11-2022 11:31

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak nasıl ve nereden öğrenilir? 2022 Green Card başvuru sonuçları tarihi!

Green Card başvuru sonuçları tarihi Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve yaşama fırsatı için katılım sağlayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Başvuruların sona ermesinin ardından birçok kişi konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak nasıl ve nereden öğrenilir? İşte Green Card başvuru sonuç tarihi...

Haber 10-11-2022 12:22

Green Card başvuru sonuç tarihi belli oldu mu? Green Card başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvurular sona erdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve yaşama fırsatı için yapılan Green Card başvuruları sona erdi. Başvuruların sona ermesiyle gözler, Green Card sonuçlarına çevrildi. Peki Green Card başvuru sonuç tarihi belli oldu mu? Green Card başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

Haber 08-11-2022 20:54

Green Card başvuru şartları neler? Green Card başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru tarihleri

Green Card başvuru şartları ve tarihleri netleşti. Green Card sahibi vatandaşlar Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ikamet edebiliyor ve süresiz çalışma hakkına sahip olabiliyorlar. Başvuru süreci devam eden Green Card ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Green Card başvuru şartları neler? Green Card başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru tarihleri ve detaylar...

Haber 03-11-2022 11:42

Amerika'da yaşayan Meltem Miraloğlu'ndan flaş haber! Kalıcı Green Card sahibi oldu

Kendisinden 48 yaş büyük Patrick isimli bir Amerikalı ile evlenen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu'nun özel hayatı sık sık gündeme geliyor. 35 yaşındaki ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu kalıcı Green Card almaya hak kazandı.

Magazin 02-11-2022 12:16

Green Card başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? DV-Lottery ile 2022 Green Card başvuru ekranı

Green Card başvuru süreci Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ikamet etmek ve süresiz çalışma hakkına sahip olmak isteyen vatandaşlar için devam ediyor. 5 Ekim çarşamba günü başlayan başvurulara ilişkin ABD Freetown Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamaya göre süreç 8 Kasım Salı günü sona erecek. Peki, Green Card başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte 2022 Green Card başvuru ekranı...

Haber 31-10-2022 14:47

Green Card başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Green Card başvurusu ne zaman bitiyor? İşte başvuru şartları

Green Card başvurularının sona ermesine kısa bir zaman kaldı. ABD'de kalıcı ikamet ve süresiz çalışma izni almak isteyen vatandaşlar, Green Card başvuru detaylarını araştırmaya başladı. Green Card çekilişi için başvuru yapmak ücretsizdir. Peki Green Card başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Green Card başvurusu ne zaman bitiyor? İşte başvuru şartları...

Haber 27-10-2022 17:59

Green Card başvuru tarihleri 2022: Green Card başvurusu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Amerika Birleşik Devletleri tarafından her yıl düzenlenen online çekiliş sonucunda Yeşil Kart alma hakkı kazanılır. Bu hak ile Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve ömür boyu yaşama imkânı elde edilir. Başvuru için her yıl aynı zamanlarda olan tarihleri takip etmek gereklidir. Tarihler her yıl ABD tarafından duyurulur.

Haber 17-10-2022 13:24

Green Card başvuru ücreti var mı? Green Card ile Amerika göçmen vizesine başvurmak için ücret ödenir mi?

Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde yaşamak ya da çalışmak için Green Card başvurusu yapılır. Tüm koşullar yerine getirilerek yapılan başvurunun ardından piyango çekilişine katılma gerekliliği vardır. Bu katılım için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Haber 17-10-2022 13:23

Green Card çıktıktan sonra Amerika'da yaşamak zorunda mıyım? Green Card ömür boyu geçerli mi?

Her yıl belli zamanlarda Green Card piyangosu düzenlenir. Bu çekilişin ardından Green Card sahibi olan kişiler Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve yaşama hakkı elde ederler. Kart beş yıl boyunca geçerliliğini korur. Kart sahipleri için Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama zorunluluğu yoktur.

Haber 17-10-2022 13:23

Green Card çekilişi ne zaman? Green Card çekiliş tarihi nedir, başvuru sonuçlar ne zaman açıklanır?

Green Card sahip olan herkese Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve yaşama imkânı sunan bir belgedir. Bu karta sahip olmak için her yıl düzenlenen çekilişe katılma zorunluluğu vardır. Çekilişler her yıl ekim ayında başlar kasım ayının ilk haftası ise sona erer. Peki, ABD Yeşil Kart çekilişi tarihi ne zaman?

Haber 17-10-2022 13:23

Green Card çıkma ihtimali nedir? Green Card çıkma olasılığı yüzdesi kaç, nasıl artar?

Green Card sahibi olan herkes Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve yaşama hakkına da sahip olur. Her yıl Amerika Birleşik Devletleri tarafından düzenlenen çekiliş ile bazı kişiler bu hakkı elde eder. Çekilişte kazanma olasılığı bazı koşullara göre değişkenlik gösterir.

Haber 17-10-2022 13:22

Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları nelerdir? Green Card ABD göçmen vizesi için pasaport şartı var mı?

Yeşil Kart ya da Green Card, sahip olan kişiye Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve ikamet hakkı veren bir karttır. Kartı alabilmek için her yıl belli tarihlerde düzenlenen online bir piyangoya katılma imkânı vardır. Belli koşulları yerine getiren herkes bu kartı almak için çekilişe katılabilir.

Haber 17-10-2022 13:16

Green Card aile bireyleri şartı nedir? Green Card ile ailemden kimleri Amerika'ya götürebilirim?

Green Card, Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen bir göçmen vizesidir. Bu kart ile bir Amerika vatandaşının yararlandığı tüm imkânlardan yararlanmak mümkündür. Düzenlenen özel bir çekilişe katılarak Green Card kazanma şansı elde edilir. Ancak bu çekilişe katılmanın da bazı koşuları bulunur. Kazanan kişiler aile bireylerinin de aynı imkânlardan faydalanmasını sağlarlar.

Haber 17-10-2022 13:11

Green Card başvuru yaş sınırı nedir? Green Card başvurularında yaş sınırı var mı?

Green Card, sahip olan kişiye Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve kalıcı ikamet hakkı veren bir belgedir. ABD hükümeti tarafından düzenlenen özel bir çekilişin kazananlarına verilir. Bu çekilişe katılmak için de bazı şartlar bulunur. Bu şartlardan biri de yaş sınırı ile ilgilidir.

Haber 17-10-2022 13:10

Green Card ile Amerika vizesi almak için İngilizce bilmek şart mı? Green Card göçmen vizesinde İngilizce şartı var mı?

Green Card, Birleşik Devletler Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası'na göre almaya hak kazanan kişilere çalışma ve kalıcı yaşama hakkı veren bir belgedir. Bu karta sahip olmak için öncelikle başvuru yapma gerekliliği vardır. Başvuru için tüm şartların yerine getirilmesi de gerekir. Çekilişle verildiği için İngilizce bilmek başvuru için belirtilen şartlar arasında değildir.

Haber 17-10-2022 11:50

Green Card hangi ülkelerde geçerli? Yeşil Kart vizesi çekilişine hangi ülkeler katılabilir?

Green Card, Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen bir çalışma ve ikamet hakkıdır. Resmî adı ile "Daimî İkametgâh Kartı"na sahip olan kişiler Amerika vatandaşlarına tanınan tüm imkânlara da sahip olur. Ancak Green Card her ülke için geçerli değildir. Bazı ülkeler Green Cart için başvuru yapamaz.

Haber 17-10-2022 11:50

Green Card çıktıktan ne kadar sonra Amerika'ya gidilir? Green Card çıktıktan sonra ABD vize mülakatı ne zaman?

Yeşil Kart ya da Gren Card, Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen bir çalışma ve ikamet hakkıdır. Belirtilen bazı koşulları yerine getiren herkes Green Card için yapılan çekilişe katılabilir. Çekilişi kazandıktan sonra kartın veriliş tarihinden itibaren altı ay içinde Amerika'ya giriş yapma zorunluluğu vardır. Öncesinde ise mülakat yapılır.

Haber 17-10-2022 11:49

Green Card sonuçları ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonuçları sorgulama, öğrenme nasıl yapılır?

Yeşil Kart, Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve ikametgâh hakkı tanıyan bir belgedir. Başvuru için gerekli şartları yerine getirmek gerekir. Bunun ardından çekiliş için başvuru yapılır. Önceden belirtilen tarihler arasında yapılan çekilişin sonuçları resmî internet sitesinde açıklanır.

Haber 17-10-2022 11:49

Green Card başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru şartları ve tarihleri

Green Card başvurusu ile ilgili son dakika açıklamaları Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) süresiz olarak oturma ve çalışma izni alıp yeni bir hayat kurma hayali kuran vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin yapılan açıklama, başvuru şartları ve tarihleri merak konusu oldu. Amerika Birleşik Devletleri Freetown Büyükelçiliği'nden konuya dair açıklama yapıldı. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır, Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 15-10-2022 10:08

Green Card başvuru ekranı: Green Card nedir? Green Card başvuru işlemleri başladı!

Green Card başvuruları ile ilgili son dakika açıklamaları Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) süresiz olarak oturma ve çalışma izni alıp yeni bir hayat sürmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Green Card almak kişiler her yıl başvuru tarihlerini yakından takip ediyorlar. Amerika Birleşik Devletleri Freetown Büyükelçiliği, Green Card çekiliş tarihleri ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, Green Card nedir? İşte Green Card başvuru ekranı...

Haber 06-10-2022 08:07

Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card başvuru şartları neler?

Pek çok vatandaş Green Card başvuru şartlarını merak ediyor. Amerikan Hükümeti tarafından verilmekte olan ve Amerika'da daimi oturma izninizin olduğunu gösteren Green Card başvurusu süreci yakından takip ediliyor. Yapılan duyuruya göre bu yıl Green Card başvuruları, 5 Ekim - 8 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Peki Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Haber 05-10-2022 20:11